ראיתי עכשיו את "גידי גוב הולך לאכול

מירב 72

New member
ראיתי עכשיו את "גידי גוב הולך לאכול

בשנחאי" ישבתי מרותקת: בית מרקחת בגודל של סופרמרקט, אלפי מגרות עץ קטנות, מלאות בדברים הכי משונים בעולם. הרופא בקומה השניה בודק, כותב מרשם, ובקומה הראשונה אוספים את כל החומרים (נמלים, עקרבים, עשבים), מבשלים וטוחנים. הלקוח חוזר אחרי שעתיים ומקבל אבקה לשתיה. אח"כ מסעדה: צוות של 180 מלצרים, עומד במסדר, ושר את המנון המסעדה. אחר כך גידי בוחר צלופח ששוחה באקווריום, יש צוות, שהתפקיד שלו זה לרוץ הלוך ושוב בין האקווריום והמטבח כדי להביא את היצורים למטבח. פוחים את בטן הצלופח, ממליחים, והצלופח עדיין חי! בכיור משפריץ הברז על נחשים מתפתלים, ללא עור וראש. בתפריט יש 300 מנות, כולל כלב חמוץ מתוק. הטבח הראשי מבטיח שכף של דב הוא לעולם לא יגיש, כי זה אוצר לאומי. מאות הטבחים בחליפות לבנות, כובעים, ומסכות מנתחים! מכינים לו סלט מדוזות (נקמה על כל הילדים שנצרבו....). במסעדה אחרת הוא אוכל מרק, שאותו מבשלים עם אבנים לוהטות שמכניסים לתוך המרק, על השולחן לפני הלקוח. הלקוח שולף מהמרק דמויות קטנות מירקות, ואוכל אותם. זה משל על סיפור פופולרי, וכך הלקוח הופך ל"גיבור" שמציל את הנערה (=הדמויות מהירקות) שהושלכה למים. הילד שלי רואה את כל זה ושואל "מה זה" על כל דבר. מצד אחד אפשר לכבות או להעביר ערוץ, אבל מצד שני, כחילוניה, אני צריכה להסביר לו למה יש אנשים שחושבים שזה לא בסדר לאכול שינקן עם גבינה צהובה.
 

שי קון

New member
בגלל כל הויכוחים

הודעה כזו יפה עוברת לדף 2 ללא התייחסות מקפיץ
 
../images/Emo6.gif ראיתי את התוכנית הזאת

אני אוהבת את התגובות והפרשנויות של גידי גוב למראות ולדברים.
 

שי ז.

New member
במקומות כאלה לא שואלים

מה זה לפני האוכל (ורצוי גם לא אחרי).
 

Rשף

New member
הבעיה שלפעמים אתה רואה מה אתה אוכל

ולפעמים זה אפילו מנסה לברוח מהצלחת
 

שי ז.

New member
אני מכיר את זה מהניסיון

כשהייתי בסין הגישו לי איטריות שזזו בצלחת. לגבי מה שלא זז לא שאלתי מה זה (לא היו שם הרבה אופציות כי זו היתה עיר תעשייתית ולא תירותית).
 

ode

New member
אני תמיד משתגעת מחדש ממה

שגידי מוכן להכניס לפה שלו
איזה אומץ...
 
למעלה