ראיתי עד פרק 13.....

ראיתי עד פרק 13.....

בבקשה תגידו לי ששאר הפרקים טובים כמו השלושה עשר פרקים הראשונים...... לא הבנתי מה מייקל שלח ללינק...מה היה הכדור הזה? ולמה אברוצי בהה כל הזמן בקיר בפרק 12? זה נורא מעניין איך הם ימשכו את הבריחה עד הפרק האחרון כי יש תשעה פרקים...הרי יש כמה שעות עד שיוציאו את לינק להורג.... ותגידו לי שהסוכן הזה (שכחתי איך קוראים לו) שיורה בכולם מתישהו מת...זה יעשה לי את היום!

psycho360

New member
אתה לא מפחד מספויילרים?טובנו.

וזה היה כדור שייגרום לו להרגיש ממש ממש רע ויישלח אותו היישר למרפאה ו..לגבי המשך הבריחה.. נו אני שונאת לספר \: אתה תראה כבר לבד P: טוב נו, אבל רק אם אתה באמת לא מפחד מספויילרים: [כי אני אישית שונאת אותם, אז אני לא מבינה איך אפשר?] בהתחלה הבריחה תתקע, הצינור יוחלף, יהיה בלאגן, הם יהיו תקועים,[או שכבר ראית את החלק הזה?] אבל אז ברגע האחרון יביאו לו [ללינק] ערעור של 3 שבועות או שבועיים.. אני חושבת שבועיים.. בגלל ששמו לשופט כמה מסמכים שיכולים להוכיח את חפותו של לינקולן.. ו...זהו הם יתכננו ואז ייברחו. הפרקים האחרונים מגניבים. תהנה

kn1989

New member
תשובות

שאר הפרקים יהיו אפילו יותר טובים מהפרקים הראשונים מה הכדור הזה אתה תגלה בהמשך (או תגלי אם זאת בת) העלילה לא נמשכת ותמיד נשארים במתח והסוכן הזה שיורה בכולם באמת מת בסוף

kn1989

New member
הוא כן

הוא נפל לבור ושני הסוכנים האחרים השאירו אותו שם

aviGODFATHER

New member
דווקא לא...

קווין מת בפרק 12 ואת זה הוא כבר יודע, ככה שהוא התכוון לקלרמן. ובקשר לשאלה - לא, הוא לא מת.

למעלה