ראיתי סופרה ! ראיתי סופרה !

TT180

New member
ראיתי סופרה ! ראיתי סופרה !

ממש לא ידעתי שיש כאלו בארץ. אדומה. מספר זר. ח ב ל על הזמן. רחבה כמו מכונית וחצי. נסעה בה איזו בחורה - לא נראתה כמו משהי שמסוגלת לנצל משהו מהמפלצת הזו.

falou

New member
אני במקומך לא הייתי נחפז למסקנות

סקסיסטיות. מי יודע, אולי פעם תיתקל ב-be_roo באיזה סיבוב נידח ותיזכה להריח קצת גזי פליטה. אבל רק קצת, כי מהר מאוד ניחוחם יעלם עם התרחקות אחורי המכונית באופק...

Booly

New member
מספר אנגלי

וכמובן הגה בצד הלא נכון. מסתובבת לרוב בא"ת הרצליה. נצפתה לראשונה לפני כ- חודש או חודש וחצי.

מה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

לא היה לה את הקרן המיוחדת של "הנותנות בראש" פחחחחחח.....היא בטח אפסית מושלמת... ובנימה רצינית יותר... (NOT) תזכיר לי שוב את המאפיינים לזיהוי אותן הבחורות שיכולות לנצל מפלצות... לבין אלו שלא... פיספסתי את זה בשיעור התיאוריה האחרון...
השדון .... ™TheNightDevil

Alfa156 GTA

New member
איחרת במקצת...

נצפתה סופרה לפני 3 שנים בירושלים, צבע כסוף. מישום מה היה כתוב עליה: TOYOTA COROLLA SUPRA. ואכן הגה בצד ימין.

TT180

New member
הבנתי כבר את הקטע שלכם

א. אני לא סקסיסט/חזיר שוביניסט - ותעיד אשתי ב. 99% מהנהגות שהכרתי לא היו בקטע של נהיגה ג. בניגוד לפחות לרבע מהנהגים שאני מכיר ד. ההערה לא היתה שוביניסטית ה. נראה לי שרוב מה שאתם עושים פה זה לקשקש אחד עם השני על מה שמענין אותכם ולהעיר הערות הכי קטנוניות שיש על כל מה שכותב מישהו בפורום. ו. ואם אתם לא שמים לב - תסתכלו איך אתם מגיבים לרוב לשאלות/הערות שיש בפורום. ז. (!) ראיתי סופרה. התלהבתי. ושום הערה קטנונית שלכם לא תזיז לי. ח. חוץ מהעובדה שאולי לא אטרח לחזור לפורום קטנוני כזו.

fazer

New member
בוא נרגע...ננשום עמוק...

אף אחד לא התכוון לרדת עליך, אני בטוח שכו-לם שמחים בשמחתך שראית סופרה, ואפילו היו שמחים עוד יותר בשמחתך אילו הבחורה היתה נותנת לך סיבוב עליה (על הסופרה, לא על הבחורה...
). אופי הפורום כאן הוא כזה שאנשים אוהבים לרדת קצת אחד על השני ולא צריך לקחת את זה קשה. מצד שני, הבעיה היחידה עם הערות שוביניסטיות, או כאילו שוביניסטיות, בפורום הזה היא שיש כאן יותר מדי אנשים שקשורים ל Be_Roo.
ואגב...צדק טיטי כשאר שיש יותר גברים חובבי נהיגה מאשר נשים חובבות נהיגה, מצד שני יש הרבה יותר ערסים מאחורי הגה של אימפרזה טורבו מאשר פרחות... Fazer שתמיד יצדיע ליוטה קלינשמידט ומישל מוטון (אם מישהו עוד זוכר מי היא)

TT180

New member
מי היא ?

מי היא העלמה Be_Roo שכביכול את כבודה רמסתי ? על מה היא נוהגת ?

עתיד©

New member
נוהגת על מגוון מכוניות

ואין לי כח (רשות ממנה?) לפרט
- אבל דבר אחד אני מבטיח לך, יכולות הנהיגה שלה ישימו אותי, אותך, בעצם למה לא ? את שנינו יחד ברכב איכות בכיס הקטן - יותר מזה ? מה שאני עושה ברכב ספורטיבי עם מירב הריכוז...היא עושה בטנדר 4 על 4 ברוורס עם הנד ברקס מורם, ומראה לא מכוונת, מספיק לך ? עוד דבר בקשר ל"רוב הנשים שהכרתי לא יודעת או אוהבות לנהוג" אישה לא יודעת או אוהבת לנהוג, לא תקנה סופרה !! זה כמו לבוא לאישה שנוהגת ב306אקס אס, או באיזה אלפא
ולהגיד שהיא לא חובבת נהיגה, כי רוב הנשים כך - אם היא לא חובבת נהיגה (לא נכנס עכשיו לטיב הנהיגה) מה היא עושה ברכב כזה ?

עתיד©

New member
ועוד תוספת

למה כל הישראלים מיחסים את סוג הרכב לאיכויות הנהיגה ? "על מה היא נוהגת" אולי בסופי שבוע היא מתחרה בקפריסין ובאמצע שבוע בא לה להרגע ולנוח ברכב מנהלים מפנק מבית פולקסוואגן עם מנוע חזק וחסכוני לוגם סולר, בדרגת פאר קומפורטליין עם מירב החישמולים התוספות והפינוקים (טוב דיי עם פרסומות) ? האאא <? אולי בא לה להתנייד בקטנוע כדי לחסוך פקקים ? דיי ליחס רכב למה שהנהג יודע או אוהב !!

TT180

New member
עם כל הכבוד

כי עם כל הכבוד לאיכות הנהיגה, ולמרות ההערצה העוורת שלך, אם היא תנהג בטנדר 4X4* סביר שאחרי כמה שניות אני כבר לא אראה אותה במראה האחורית. גם אם היא נמצאת בקפריסין פעמיים בשבוע.... * ואני מוותר לה על הרוורס,בלם היד והמראה הלא מכוונת

TT180

New member
ועוד משהו

נהג מעולה יכול להביא רכב למקסימום. לא מעבר... לכן זה מאוד רלוונטי אם היא נוהגת באימפזה STI,פורשה,אוו או סקייליין או פזו 306 "מחוזקת"...

TT180

New member
לא אמרתי ולא טענתי

לא מחשיב את עצמי כנהג מעולה , אולי כזה שמנסה להיות לא רע אבל מה שמענין אותכם זה להראות שאתם צודקים... אז בסדר - אתם צודקים. BE_ROO באוטוביאנקי תשיג נהג ממוצע ברכב ספורטיבי. וואלה - למדתי משהו היום (בעיקר על איזה פורומים לא לבזבז זמן) הופרום הזה נראה יותר כמו משחק ילדים - למי יש יותר גדול.. ואם לא היו עדויות לטיפה ידע של חלק מהאנשים פה- הייתי חושב שרובכם בני עשרה שמחכים לסיבוב על האוטו של אבא

עתיד©

New member
באמת חוכמה גדולה לנהוג על TT

שבקרת המשיכה דואגת שחס וחלילה לא תפרפר בסיבוב ובקרת האחיזה דואגת שחס וחלילה לא תתקל בהיגוי יתר או תת היגוי ולא תדע מה לעשות נורא נורא קשה ללחוץ על הגז להפנות את ההגה ולחכות המחשב יעשה הכל עתיד - תשאלו את דרור מה קורה שמנתקין את כל האלקטרוניקה בBMW

TT180

New member
על אותו משקל

אין לך מושג מי אני, או כמה נסיון נהיגה יש לי, נכון ? אז בתור אחד מאלה שנכנס לדיון על האם הבחורה ההיא מנצלת או לא את הסופרה מאיפה יש לך מושג איך אני נוהג על האוטו שלי ? רק אתה מכיר את כפתור הכיבוי של הבקרות ? רק אתה עשית סיבוב עם אוטו בהנעה אחורית / קדמית על גבול האחיזה ? כנראה שכן. רק אתה.

CoupeT

New member
אתם לא נסעתם ברכב זה קל לדבר

ממש לא יפה לגרש את הבחור כבר איך שהוא הגיע , ועוד שהוא בא בתצפית כ"כ נדירה ,במיוחד שמדובר בבחור נחמד שנוהג יפה על הTT . כן אחי,זה אני עם הפיאט קופה הכסופה מלפני יומיים באיילון , מקווה שנהנת מהגלגול ,מצטער על ההפתעה , יכול להיות שזה היה קצת לא פייר אתה לא חושב:)
סע בזהירות (שיט למה לא קניתי קוואטרו-לא נראה לי זה היה עוזר לך )

B.M.F

New member
אתה סתם מתחמם, באמת.

אין שום סיבה להשוואות כאלה גם אם הן קויימו. לא אתה ולא אני מכירים את ה"עלמה" (כדבריכם) - אז מה משנות בכלל כל הפסאודו השוואות המגוכחות האלה ? חבל שאתה מתייחס אליהן ברצינות. פשוט, למה להתעסק ולהתווכח בנושא שלא מעניין ? יש כאן ילדים ויש כאן גם אנשים טובים. אם תישאר ותדע להפריד בין המוץ לתבן - רק תרוויח. ככה נראה לי לפחות.

למעלה