ראיתי משו מוזר-

Hairspray Queen

New member
ראיתי משו מוזר-

ראיתי רשימה של הגיטריסטים הטובים בעולם, ומשום מה קורט היה במקום עשירי... לפי מיטב ידיעתי הוא לא היה כזה גיטריסט גדול, לא? תקנו אותי אם אני טועה.

SiS MaSiS

New member
באמת לא היה גיטריסט כזה טוב..

יש הרבה יותר טובים ממנו הרבה שיותר טובים ממנו מה שהוא ניגן היה פשוט כזה לאאיזה סולואים מטריפים כאלה :)

לדעתי דווקא קורט גיטריסט טוב

לא נראה לי שהייתי שמה אותו במקום ה1 אבל בהחלט בשבעה הראשונים ( לא שאני מכירה כל כל הרבה גיטרסטים אבל נוורמיינד...) אנשים נוהגים לקשקש על ריפים ומהיריות וכל זה ... וכמובן נזכרים השמות הגדולים : הנדרקיס , פייג´ ועוד כל מיני (שבאמת גדולים ) אבל זה שקורט לא ניגן סולואים מהירים או משהו דומה אלא די להפך לדעתי לפחות , לא גורע מאיכותו על הגיטרה . הוא מנגן לאט וברוגע , אך מלא רגש.... כל כך מחובר לגיטרה . יודע להביע את עצמו כל כך יפה דרך הכלי ... אחלה גיטרסיט.

Hairspray Queen

New member
אני יודעת, אבל-

מדברים על גיטריסטים כמו ג'ימי הנדריקס ואריק קלפטון, על הנגינה עצמה, לא על הרגש. ברור שקורט יותר טוב מכולם מבחינת הרגש (אבל זאת רק אני...) אבל לא היו לו כאלה לחנים גאוניים (למרות שאני אוהבת את זה ככה, זה מתאים בדיוק לטקטס, שהוא כבר סיפור אחר, וגם הרבה יותר נחמד לנגן את זה...)

SiS MaSiS

New member
אי אפשר להשוות בכלל בין

ג'ימי פייג' והנדריקס או סלאש לעומת קורט הוא לא כזה גיטריסט טוב מה לעשות באמת מה שהיה הכי טוב אצלו זה הטקסטים של השירים שהוא כתב

November Rainִ

New member
איפה בדיוק ראית את זה../images/Emo35.gif

אבל בעצם....אני ראיתי כתבה שפרינס היה ברשימה של עשרה מהגיטריסטים הכי טובים..
וסלאש אפילו לא הופיע שם.... אבל קורט גיטריסט לא משהו הוא פשוט ידע לנגן על גיטרה, לא שמתי לב לשום כישרון יוצא דופן בנגינה שלו, ונירוונה ניגנו סה"כ על שלוש-ארבע אקורדים לא נראה לי הוא היה צריך להכנס לשם....

Hairspray Queen

New member
זה מה שאני אומרת

עם כל האהבה שלי לקורט (ואלוהים שאני לא מאמינה בו יודע כמה שאני אוהבת אותו) הוא פשוט לא היה כזה גיטריסט ענק.. והוספתי את הכתובת למטה. (בהודעה הקודמת)

אני לא משווה, וכן את צודקת

הם אחלה גיטרסטים שבעולם . העניין הזה הוא דעה אישית ... חבל להתווכחח על זה

אני לא משווה, וכן את צודקת

הם גיטרסטים מעולים
העניין הזה הוא דעה אישית ... חבל להתווכח על זה. אני לא מבינה גדולה בגיטרות אז אני לא אעשה לעצמי בושות מיותרות , אבל בוא נאמר שעבורי הרגש הוא אחד הדברים שקובעים. התווים וזה יותר נותן את הרקע ( לא פחות חשוב... אך אם אתה לא מתחבר לכלי כמה שנים שלא תלמד, כמה סולאים מהירים שלא תעשה , שומדבר לא יעזור ...) ואם כבר גיטרות - מישהו יודע מי הגיטריסט מ The eye of the tiger מהפסקול של רוקי
תודה מראש

SiS MaSiS

New member
חחח קיי

פשוט לא נראה לי שהוא שם רגש חזק בצורת ניגון שלו אפשר לנגן את זה בקלות באותו רגש שלו כי זה נורא פשוט טוב עזבי אני להיות מפגרת! :)

nothing woman

New member
The man who sold the world

הגיטרה נשמעת ממש טוב בשיר דווקא לא של נירוונה בשיר של דוויד בואי the man who sold the world שהם חידשו... אז יש שם קטע פשוט מהמם עם הגיטרה ובכיתי פעם כששמעתי את זה מרוב שזה היה מרגש אז כשקורט מנגן על הגיטרה זה פשוט נוגע ללב......

nothing woman

New member
The man who sold the world

הגיטרה נשמעת ממש טוב בשיר דווקא לא של נירוונה בשיר של דוויד בואי the man who sold the world שהם חידשו... אז יש שם קטע פשוט מהמם עם הגיטרה ובכיתי פעם כששמעתי את זה מרוב שזה היה מרגש אז כשקורט מנגן על הגיטרה זה פשוט נוגע ללב......

tomgavish

New member
וואו הוא עלה למקום 10? פעם אחרונה

שבדקתי הוא היה 14....תראו בחור מת ועולה במצעדים וכאלו. הדיון הזה היה מזמן, ואני יעלה את שני הצדדים: הצד שאומר שהוא חרא של גיטריסט: הטענות היו שהוא ניגן בשירים שלו כולה 3 אקורדים ולא מהר ובלי וירטואוזות הצד שאומר שהוא נגן אדיר: הטענות היו שהוא למד כולה חודש לנגן, ושהוא ניגן מהלב, והיה אפשר להרגיש את מה שהוא ניסה להעביר דרך הגיטרה ולא רק דרך המילים, וזה היה השילוב המדהים בינהם, והוא היה פשוט וירטואוז בצורה אחרת שלא כולם יכולים להסתכל עליה ככה

????../images/Emo35.gif

אני מקווה שהעניין עם האקורדים זה בהגזמה. נכון שיש כמה שירים שיש בהם בסביבות 4-6 אקורדים (רובם בבליץ' ונוורמיינד) אבל יש שירים עם אקורדים מסובכים עם הרבה אקורדים (שלמדתי לנגן כמה מהם) שהם יותר מורכבים. זה גם תלוי אם השיר חוזר על המוזיקה שלו הרבה פעמים (נוורמיינד!!!!) אולי הוא לא ה-גיטריסט הדגול בהיסטוריה אבל הוא טוב (בטח שלא חרא!)

SiS MaSiS

New member
לא אמרתי שהוא חרא

לא הייתי שמה אותו ב20 גיטריסטים הכיטובים אפילו אני פשוט לא מוצתא משו מיוחד שהוא ניגן שיכול להחשיב אותו כגיטריסט מיוחד

ש ו ק ה

New member
אני שמעתי שהוא למד

לנגן רק שבוע אחרי שהוא קיבל גיטרה במתנה ליומולדת וישר אחרי השיעור לימד את עצמו לנגן את באק אין בלאק של אייסידיסי (סליחה אין לי כוח לאנגלית)... לדעתי עיקר נירוונה הוא דווקא המילים ופחות הנגינה...

עיקר נירוונה זה הנגינה

מנגינה מאד חזקה,שמי שאוהב אותה יכול להתחבר איתה...דווקא המילים,למרות שרואים שהם באמת באו מהרגש,הם חלק פחות עיקרי,ולפעמים גם קצת קשה להבין מה התכוון קורט בשירים שלו. וסיס,למה את מתעקשת שהוא היה נגן כזה עלוב? הוא ידע לנגן על גיטרה יפה מאד,וזה שהוא לא דפק כל מיני סולואים ושטויות זה גם כן לזכותו...

למעלה