ראיתי כל כך הרבה

ראיתי כל כך הרבה

ראיתי כל כך הרבה ראיתי כל כך הרבה בחיים האלו. כל כך הרבה כאב כל כך הרבה אכזבה כל כך הרבה צער בחיים רואים הרבה דברים ובדרך כלל הם מגוונים רואים הרבה כאב לצד שמחה רואים אכזבה לצד אושר רואים צער לצד אהבה תמיד מוצאים את הפרופורציה הנכונה בין הרע לטוב בחיים שלי ראיתי רק את הרע והמכוער כל כך רציתי לראות את האור את השמחה את האושר ואת האהבה כל ספר פילוסופי שאי פעם נכתב תמיד הבהיר לנו חד משמעית שלכל צד רע יש טוב ולכל צד טוב יש רע תאורית היינג ויאנג לצד כל מוות מגיעים חיים חדשים לצד כל כאב יש דאגה שמראה לך עד כמה אתה נאהב במקרה שלי זה לא עבד כל כך לפי הספר מצאתי את עצמי בוכה לילות שלמים על מר גורלי מצאתי את עצמי נלחמת על מישהי שאף פעם לא הייתה שלי מצאתי את עצמי נלחמת על חיים ואושר של אחרים מצאתי את עצמי נאחזת בשנייה אחת של שלווה שהיקום הואיל בטובו למסור לי רק שנייה אחת ודיי היקום החליט שזה מספיק לי והיום היום היום היום החלטתי שאני נלחמת ביקום נלחמת על עצמי מחזירה את הכוח לעצמי מחזירה את זאת שפעם הסתכלה אליי בחזרה מהמראה אוספת ומחברת את כל הפיסות החסרות של שארית חיי וממשיכה עם הראש מורם ונלחמת ביקום כי גם לי מותר לראות גם את הטוב כי גם לי מותר לחייך כי גם לי מותר להסתכל על העולם מתוך זגוגיות וורודות גם לי מותר להיות נאהבת לא נלחמת על אהבה שאבדה לא נלחמת על חיים שנגמרו לא נלחמת על הילדות לא נלחמת על הבגרות נלחמת רק על ההווה והעתיד נלחמת ביקום בשביל ההווה שלי בשבילי...

כואבת את כאבך, אבל....

לפי מה שאת כותב עברת הרבה, לפני מה שאת מציגה יש בך הרבה כאב!! אני מצדיעה לך השחלטת שעכשיו מגיע לך טוב. אבל... את טועה במשהו שהרבה נשים וגברים טועים לגביו כתבת: שעכשיו החלטת להלחם ביקום וזאת הטעות לדעתי!!! את צריכה להתחיל להלחם על עצמך ונגד עצמך הישן היקום לא אשם בכלום - היקום נותן לנו את הטוב ואת הרע אנחנו בוחרים להשאר איפה שנוח לנו באותו הרגע אנחנו בוחרים בטוב או ברע ולא תמיד בכוונה הטעות שלנו שאנחנו מבינים את זה מהר מאוד אבל נשארים במקום אז שוב אחזור ואומר את צריכה להלחם בעצמך ולעצמך ולא ביקום כי לפי מילותייך את נשמעת כאחת שנלחמת בשביל אחרים יותר מלעצמה ומפה באים תיסכולייך על אחרים מאחלת לך את הטוב שבעולם ושתלמדי כי - את המנה העיקרית בחיים השאר זה הקינוח ולא כמו שאת חיה ולוקחת את הכל כמנה עיקרית

כנראה שלא ראית מספיק -

מאחלת לך לראות את האושר.. השלווה.. השקט הפנימי.. מאחלת לך להבין שאין צורך במלחמות - אפילו לא ביקום.. מאחלת לך שתמצאי את הפינה השלווה בתוכך.. בהצלחה.

בהתייחסות לכותרת של חיפושית

ראיתי את כל מה שהציגו בפניי אף פעם לא הייתי עיוורת ואף פעם לא התעלמתי מהמציאות במקרה שלי המציאות לא הייתה כל כך ורודה עד היום ואני לא מסיכמה עם מה שנקבובית כתבה כי זה כמו לבוא ולהגיד שכל דבר שקורה לנו תלוי בנו והוא באשמתנו. לפעמים דברים פשוט קורים. ההגדרה של מלחמה היא לאו דווקא משהו רע ההתנסחות שלי לגבי להלחם ביקום זה בשביל להחזיר את הכוח לעצמי. תודה על האיחולים.

מציאות ורודה???

במקרה שלך המציאות לא היתה ורודה??? את חושבת שהמציאות של אחרות כן ורודה?? אין דבר כזה שדברים פשוט קורים בנושא שלך דברים קורים כשאת הולכת ברחוב ויונה מחרבנת עליך זה דברים קורים אבל להיות בקשר שמהתחלה לא אוהבים אותך או מהתחלה את לא מקבלת מה שאת רוצה את נשארת רק כי את אוהבת אז פה את כן טועה!!! פה לא קורים סתם דברים פה הכל היה ברור מהתחלה שאת תשארי כאובה בסוף ולבד ואני לא באה לרדת עליך אלה באה לעורר אותך אל תשארי במקום שאת לא מקבלת בו את ה- 100% את מודה שלא היית עיוורת ובכל זאת נשארת??? אז דברים לא סתם קורים את הבאת אותם על עצמך אז שוב אני אחזור ויאמר שכל עוד את לא תלחמי בעצמך שום מלחמה עם היקום לא תעזור לך קודם כל את!!!! את יכולה לא להסכים איתי כמו תמיד!!!

אם מי את חושבת שאת מדברת ?

תסלחי לי נקבובית יקרה אבל הדיבור שלך ממש גובל בחוצפה על סמך מה את חושבת שאת מכירה אותי או את סיפור חיי שככה את מרשה לעצמך לפזר עצות פילוסופיות בגרוש ! בשום מקום לא כתבתי בכל מה שכתבתי עד היום בפורום הזה שלא אמרו לי שאוהבים אותי בהודעה האחרונה שכתבתי אמרתי אפילו שהייתה אהבה גדולה ופשוט העבר של אותה בחורה לא הניח לה אז אין לי מושג למה מגיעה לי ההתקפה הזאת ?

x יהלי x

New member
קחי בחשבון

שיש אנשים שישמעו את הסיפור שלך ולא יבואו לנחם אותך ולחבק... ויש אנשים שירצו שתראי את המציאות לנגד ענייך, גם היא מציקה וכואבת. אני די מזדהה עם הדברים של נקבובית, אי אפשר להאשים את 'היקום' בכל הדברים שקורים לנו. לפי דבריך זה נשמע שאנחנו בובות שמשחקות תפקיד בבמה ענקית ששמה "היקום", ובכן, זה לא כך. אנחנו אחראים לא פחות לדברים שקורים לנו, והתפקיד שלנו ללמוד את לקחי העבר ולמנוע אותם. יתכן וקרה משהו שלא בשליטתנו, עלינו האחריות לתעל זאת לטובתנו, גם אם הפירוש לצאת מקשר שגורם לנו רע. את עצמך כותבת על פילוסופיות או תאוריות שנכתבו בעבר, ולכן לא ברור לי למה את מזלזלת בפילוסופיות של אחרים, שעם כל הכבוד נשמע שרק רוצים לעזור לך, להעיר אותך. לתת לך אפיק מחשבה נוסף... ולא, בעיני אין כאן חוצפה ולא חייבים להכיר את כל סיפור חייך בשביל לנסות לתת לך עצה. תזכרי, את זו שבוחרת לראות המלצות אלה כהתקפה, אבל זו לא הכוונה, באמת שלא.

פאמקי

New member
חזקה יותר...

מצטרפת לדבריה של נקבובית, (שנאמרו בתגובה הראשונה). נראה כי החלטת לא להסכים לסבול יותר. אין זה אומר שלא תחווי סבל, שהעולם לא יהיה אכזרי כלפייך (וכלפיי אחרים), כל העניין הוא מה את עושה עם זה. מסכימה איתך, את לא אשמה על סבל שאחרים גורמים לך (הבוס/ית שלך, בת הזוג שלך, המשפחה שלך...) אך את כן אחראית על- מה תתני לזה לעשות לך, ההחלטה אם להישאר במקום שמחליש אותך, אם לקבל יחס משפיל ומכאיב... נכון, לא תמיד יש לנו כח לצאת מהמקום הקורבני, לא תמיד אנו יכולות לראות, והתקווה... אוי, התקווה... היא חזקה יותר מהכל. אנו מקוות שהצד השני יתעורר, שיראה מה הוא מעולל לנו, שישתנה, שיבין.... ותקווה זה דבר נפלא, באמת, בעיקר בהתחלה, כשלומדים להכיר. אך לעיתים, אחרי שעשינו כל שביכולתינו לעשות, אנו צריכות להמשיך הלאה. להעריך את מה שיש לנו לתת בעבודה, למשפחה, בתוך הזוגיות... ולחפש את זה שראוי וצריך לקבל את מה שיש לנו לתת. אז כמו שאמרת "גם לי מותר להסתכל על העולם מתוך זגוגיות וורודות", והכוונה היא, כמו שאת בטח יודעת, היא להסתכל על הטוב בכל רע. עברתי מערכות יחסים, ומכל אחת, קשה ככל שהייתה, למדתי ה-מ-ו-ן. וגם אם בזמנו סבלתי, אני לוקחת אחריות על החלקים שלי, והיום יודעת, לא הייתי מוכנה לוותר על שום דבר מהן. כי בזכותן, בזכות לקיחת האחריות שלי, פקיחת העיניים... גדלתי וצמחתי כדי לא לחזור על הטעויות שלי. ואם אחזור, זה אומר שאני צריכה עוד שיעור באותה נקודה. אז תתאוששי יקרה. בעוד זמן מה תסתכלי על הדברים בצורה אחרת ותסכימי לעצמך ללמוד מהם. את כבר מתחילה עם להיות 'חזקה יותר'. המון אושר! בהחלט מגיע לך!

כל כך לא הבנתן כלום

מה שאמרתי מההתחלה ומה שאני עדיין אומרת זה שאני מודעת לטעויות העבר שלי וזה לא משנה למה ואיך הן קרו ואני חזקה יותר להמשיך הלאה בחיים חדשים יפים יותר אז מה שהיה עד היום ממש לא מעניין אותי ומה שהיה בעבר נקבר מה שאני אומרת זה שאני ממשיכה הלאה למקום טוב יותר

פאמקי

New member
הובנת מצויין

וזה היה לחזק את דברייך. נשמע שאת במקום אחר. חזק יותר. ועדיין... המון הצלחה!

למעלה