ראיתי היום

mprb

New member
ראיתי היום ../images/Emo13.gif

את הספיישל של E.R בערוץ E. היה ממש נחמד. זה גם היה מאוד ישן!!! משנת 94´. אבל למזלי. כי גורג´ אהובי היה שם!!! והוא כ"כ חמוד
הוא ממש עשה להם שמח. וגם הראו חלקים מהפרק מהפרק הראשון וזה היה כ"כ כיף לראות ולהיזכר. אתמול כמעט ראיתי שוב את אושן 11 (בפעם השלישית) אבל אח שלי לקח ת´סרט לחברים שלו. איזה אח מעצבן!!!

גמני ראיתי!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

איזה חמודייייייייייים נוח וג´ורג´! וכולם...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סלסול שיער.......

the magic

New member
חחחחחחחחח נוח קרע אותי בקטע...

שהוא דיבר איזה שנה עם הקטע שלו ושהוא לקח אוויר לפני זה...איזה גדול....בכלל איזה צחוקים בטח יש שמה בסט...

the magic

New member
אההה ופיטר....

איזה שונה הוא היה מאשר במציאות! אפילו שמצפים לכזה דבר, זה מזה מוזר! לא הבנתי את זה, זה היה לי ממש מוזר!!

~*~gaL

New member
זה היה כזהההה אדיררררררררררר!!!

OMG!!! נקרעתי מצחוק כ-ל -ה-ז-מ-ן-! זה היה כזה מצחיק! יוווו.. הג´ורג´ הזה
והנוח הזה
והאנתוני הזה
והאריק הזה
והשרי הזאת
והג´וליאנה הזאת
וכולם כולם פשוט כוללםםםםםםםםםם!! אני מאוהבת בהם נואשות. והראו גם את ג´ון-וולס-פוסט-הבית-הלבן.. כמה נחמד! וראיתם איזו השקעה יש בסט? בכל המכשירים ובמצלמות? היה נחמד לראות את היוצר, מייקל קרייטון, מדבר קצת.. נוח, ג´ורג´ ואריק אוהבים פינג-פונג, כמוני
*גאה* שמתם לב כמה דיברו על ג´ורג´? וזה עוד לפני שהוא נהיה כוכב-כוכב.

mprb

New member
נזכרתי במשהו

ששכחתי לכתוב מקודם... באחד הקטעים שהראו מהפרק הראשון היה שם חולה עצבני שהיה לי מאוד מוכר.. בקיצור זה היה פרנק!!! זה היה ממש מצחיק לראות אותו בתור חולה של E.R. והוא נראה שם כ"כ צעיר.

~*~gaL

New member
כן, הוא שיחק שוטר בפיילוט ../images/Emo6.gif

יו! את יודעת מה קלטתי הרגע?! תמיד אמרו שהוא היה פעם שוטר.. והוא באמת היה פעם שוטר! חיחי! אני כזאת אדיוטית! קלטתי את זה רק עכשיו..(למרות שקראו לו מרטין אז..)

mprb

New member
רק רציתי להגיד ש...

אני מטורפת על גורג´ קלוני
זהו. הייתי חייבת להוציא את זה ולהתוודות. נכון שלא שמתם

Rוית

New member
איזה יפה היה../images/Emo70.gif

טוני עם שיער, אריק עם שפמפם, נוח צעירון, שרי עם שיער ארוך, ג´וליאנה והתלתלים.. אחח, אלו היו ימים!!! למרות שזה היה נחמד אם זה היה גם על עונות יותר מתקדמות.. שמתם לב כמה נדיבים שם כולם? אריק חילק מכוניות לכולם, ג´ורג´ אופניים עם השם שלהם
, ממש משווה להיות חברים שלהם
ובאמת, ראו שם את פרנק כ"חולה ניסוי" של קרטר
עכשיו חשבתי על זה, שעכשיו שבאי!, זה שבוע כזה של כוכבים של עבר והווה, כלומר מראים למשך יום שלם תוכניות על אותו כוכב מכל מיני שנים שעשו עליו תוכניות, איזה יפה זה היה יכול להיות על אי.אר..

מיש´ו אולי יודע...

אולי באיזו שעה היום יש שידור חוזר של זה?
נגמרה לי הקלטת באמצע
ז"א, באיזה שעה בלילה....

למעלה