ראיתי היום משהו מדהים

ראיתי היום משהו מדהים

ראיתי היום בסורוקה אדם שישב עם מחשב קטנטנציק, נראה כמו מחשב נייד רק הרבה יותר קטן שהיה לו מסך מגע ומקלדת. כשניגשתי לבחור לשאול אותו מה המכשיר הזה כבר קם לצאת ומאוד מיהר רק הספיק לומר לי שזה handheld pc מישהו שמע על הדבר הזה? זה אמנם יותר גדול ממכשיר פוקט אך עדיין נראה לי מ-ד-ה-י-ם אשמח למידע

זה לא המכשיר הזה

על המכשיר בקישור שצרפת קראתי כבר בעבר. מה שראיתי אתמול נפתח כמו מחשב נייד, כלומר בצורת צדפה רק שהוא הרבה הרבה יותר קטן, מאחור הייתה לו מצלמה, יש מקלדת ומסך מגע. זה מה שהספקתי לראות. למישהו יש רעיונות מה זה היה?

זה לא היה זה, אך היה מאוד דומה

המקלדת הייתה אחרת, לא מקלדת "אצבעות" אלא כמו של מחשב נייד רק קטנה יותר. אך בסך הכל המכשיר היה די דומה לקישור שהבאת. האם המכשיר שבקישור זה מכשיר שקיים למכירה?

עוד לא למכירה

"Vulcan, a company owned by Microsoft cofounder Paul Allen, doesn't plan to ship the FlipStart until the end of this year. And it isn't saying anything about pricing except that the base unit will cost about as much as a midrange notebook"​

מעניין מה היה המכשיר שראיתי

תודה על המידע, נחכה שזה יצא לאור. עוד משהו חשוב זה שהמכשיר שראיתי כתב בעיברית והיה לו מסך מגע. אני גם לא חושב שהוא עבד על חלונות XP אך אין לי מושג על איזה פלטפורמה הוא כן עבד. הייתה מותקנת עליו תוכנה של איזה שהיא חברה מסחרית שראיתי לשניה מעבר לזה לא הספקתי לראות.

dreck

New member
יכול להיות שאני יודע על מה אתה מדבר

לאמא שלי היה כזה מהעבודה לפני כחודשיים בערך... כמו שתיארת- משהו שנראה כמו מחשב נייד, רק קטן יותר ועם מסך מגע. של אמא שלי היה של HP עם WIN CE, אני אנסה לברר מה היה המכשיר הזה...

תודה, אני בציפיה

מחכה לשמוע מה יהיה בפיך. אפרופו WIN CE ? מה ההבדל בין המערכת הזו לבין המערכת שפועלת בפוקט פיסי?

dreck

New member
טוב, שאלתי אותה...

אמא אמרה שזה של HP וקוראים לזה "מסופון" חוץ מזה היא לא ידעה על זה עוד כלום...

למעלה