ראיתי היום את

ראיתי היום את

"האחרים" ואני חייבת להודות שזה סרט ממש טוב. אבל מה...לא ממש מפחיד.
אני שמפחדת מרוחות מאוד (אולי בעתיד אני יספר לכם) ראיתי לבד. הראיון היה חמוד...ואני ממליצה לכולם! דרך אגב, מה אתם חושבים על הסרט "הצלצול"? כי לי עדין לא יצא לראות אותו. ממליצים עליו?

zViper

New member
אכן סרט מעולה! אגב, מעונינת ב...?

בעוד סרטים בנושא זה? בבקשה: "אחוזת אמיטוויל", פולטרגייסט, מגרש-השדים(כמובן
)... וסרט הומוריסטי מעולה: "מכסחי-השדים"

I am a freak

New member
שרשור סרטי רוחות ../images/Emo26.gif

כולם לשרשר לכאן סרטים מפחידים, סרטיי רוחות וכאלה, או כל סוג של סרט אחר שאתם חושבים שהוא מתאים. דרך אגב, את הצלצול לא ראיתי, אבל זה לא מפחיד.... זה מבהיל (טוב, לפחות לפי מה ששמעתי). יום טוב,

Flame

New member
../images/Emo5.gif

אני ראיתי את הסרט "האחרים" בקולנוע כשהוא היה לפני שנה וקצת בערך..
אני כמעט עשיתי במכנסיים
..! הרעיון היה כזה מעולה..! זה אחד הסרטים האהובים עליי.... ואני פשוט הייתי בשוק בסופו.. כשמגלים בסוף שהם בעצם רוחות רפאים... ואם חושבים על זה, זה טיפה מגביל למציאות, הרי רוחות רואות לפעמים אותנו בני האדם בעירפול..כמו שאנחנו אותם.. ואז בכלל! זה נהיה מוזר מרגע לרגע... איך נדע שאנחנו לא המתים??! טוף טוף...חחחחחחחח נסחפתי!

Flame

New member
אופסי..../images/Emo13.gif.. שכחתי את העיקר

שיש כל כך הרבה מציאויות!! ובכל מציאות של מישהו אחר.. מבחינתו אנחנו אולי מתים.

שמוצה

New member
לילדה אחת נתנו כאפה בסרט הזה../images/Emo29.gif

כי היא צרחה. מגיעה לה....ילדה מגעילה.

kingshimmy

New member
הצלצול. המ.

סרט מוזר כשלעצמו. הוא לא בהכרח מפחיד כשרואים אותו, אבל בשבוע שאחריו... כל דבר שעלול להזכיר לך אותו יכול לעורר בך צמרמורת או בחילה. הצפייה על אחריותך.

DANA321

New member
איזה צירוף מקרים!

גם אני בדיוק אתמול בלילה ראיתי האחרים ובעקבות זה נכנסתי לפורום... אבל אני שיש לי "חוש לפואנטות" כבר באמצע ידעתי מה יהיה הסוף. וכל הדיבורים האלה על סירטי רוחות הזכירו לי סרט שראיתי לפני בערך חצי שנה ששודר בערוץ 4. אני לא זוכרת את השם שלו, ואני בקושי זוכרת על מה זה היה! אני רק זוכרת שזה היה על מישהו שנסע למן בית ממש מפואר כזה ומדי פעם הוא "חזר בזמן" ורכש שם חבר שהיתה לו אחות והוא והאחות התאהבו.. נדמה לי שהם עבדו בבית הזה.. והיה איזה משהו עם ספריה שנשרפה... אווווף אני כבר לא זוכרת מה היה שם, אני רק זוכרת שזה היה סרט נחמד ואני רוצה לראות אותו שוב למישהו יש מושג על מה אני מדברת?!

סלינוש

New member
הצלצול - פחד אימים.

או קיי..... זה פשוט סרט מפחיד כל כך. בסוף הסרט, לא יכולתי לקום מהכיסא - רעדתי. אחר כך לא ישנתי 3 לילות, בשיא הרצינות. אני עשיתי במשך 3 שנים המון המון סיאנסים. וקרו לי הרבה מאוד דברים שאין לי דרך להסביר אותם. לכן אני מאוד מאמינה ומאוד מפחדת. מאוד. מפחידדדדדדדדדדדדדדדדד

Gum Cigarettes

New member
הוא לא מדבר על רוחות.

הוא מדבר על כוח "דימוני" שהיה בילדה עוד לפני שהיא מתה. בגלל זה אמא שלה זרקה אותה לבאר, היא עשתה רע לאנשים. זה שהכוח המשיך להתקיים גם אחרי מות הילדה, לא אומר שהוא התקיים בתור "רוח", כי הוא לא. דרך אגב, הצילצול.. סרט צפוי, לא מפחיד. מה שכן, הוא ממשיך להשפיע הרבה אחרי שרואים אותו מהסיבה הפשוטה היא שהוא בנוי כמו "רכבת הרים".. (מי שהיה פעם על רכבת הרים יבין על מה אני מדברת) ואני משארת שלפחות חצי מהאנשים שראו את הסרט רצו "לרדת" מהרכבת. לקום ולעזוב את האולם. אולי אני טועה?

zViper

New member
סוף-סוף גם אני ראיתי.את המותחן!../images/Emo45.gif

כן, כן... הצלצול אינו סרט אימה, לכן רבים לא ממש פחדו ממנו, כי הוא בעצם סרט מותחן עם קטעי אימה קלילים, בדיוק כפי שהיה הסרט:"קוראת בקלפים"the gift

Flame

New member
בלעע!! גמני../images/Emo6.gif

רוצה לראות את זההההה סיקרנתם אותי לחלוטין
!

zViper

New member
יש מס' אפשרויות לראותו../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ואני מתכוון אך-ורק בצורה חוקית: האפשרות הראשונה- בקולנוע. האפשרות השניה- בספריות הDVD המובחרות

Flame

New member
תודע.. ../images/Emo13.gif! אבל באילת

אבל באילת אין חנויות DVD מובחרות

למעלה