ראיתי היום את הפרק...

yanivm1

New member
ראיתי היום את הפרק...

The_First_Duty בעונה רביעית של ה"דור הבא", התארח שם טום פאריס בתפקיד אורח כמפקד חולייה באקדמיית הצי אבל בשם שונה ובתפקיד שונה משהוא נמצא ב"וויאג'ר"... למרות שבשתי הסדרות הוא עשה פשע,יש פה בכל זאת איזו סתירה בדמויות,או שהתפקיד שלו ב"דור הבא" לא קשור כלל לוויאג'ר?

itstzar

New member
נראה לי, אני חושב, אולי, ככה בטעות

שעצם העובדה שזה דמות אחרת בשם אחר מרמזת שאין קשר לעובדה שזה דמות אחרת בלי קשר בינה לבין טום פאריס, אבל לך תדעף אולי זה רק אני
למען הסר ספקות ותהיות, זה היה בחברוווות :) וכן אין קשר בין הדמויות, חוץ מהעובדה שזה אותו שחקן (שמן הסתם אחרי ההופעה בTNG, זכרו את השם שלו והציעו לו תפקיד בוויאג'ר)

הם עושים את זה הרבה...

למשל ג'פרי קומבס, ששיחק מספר תפקידים שונים בסדרות שונות של סטארטרק. אני די בטוח שאין שום קשר בין בראנט לבין שראן, אלא אם כן שראן אוהב שעושים לו או-מוקס באנטנות...

CaptainOok

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifאופס...../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

ההודעה כאן למעלה היא שלי. טוב, אז שכחתי לשנות את הניק שלי ל-CaptainOok. היי, זו לא אשמתי שטאשה משתלטת לי על המחשב!

כבר פחדתי שהפכתי לסנילית../images/Emo70.gif

ושכבר אין לי מושג מה אני כותבת in my own פורום!

Bajoran Priest

New member
היי, היי, על הנהלת הפורום משתלטים

גורמים עויינים, וככה, בלי שום תגובה?? איפה מעגלי האבטחה איפה?

CaptainOok

New member
אהמ../images/Emo70.gif

הרגשתי שאני חייב להגיב לכל העניין... ולמעשה כשניגשתי לכתוב את תגובתי, פתאום מצאתי את עצמי חסר מילים. אז אני רק אציין ואומר שאינני גורם עוין
, לפחות כך נדמה לי, ולפחות לא לפורום הזה. אז בברכת אללה הווא אכבר, אלון.

Bajoran Priest

New member
מזתורמת לא?

אתה מסטארבייס, וזה ידוע שסטארבייס רוצים להשתלט על העולם. מה? מה זאת אומרת "אז למה יש לך כרטיס חבר?" אההמממ..אהממממ...<מזיע>

הדוגמה הכי קלאסית:

מאג'ל בארט: היא שיחקה את number one בפילוט המקורי של TOS, נורס צ'אפל בשאר הסדרה, אמא של טרוי בTNG, הקול של המחשב בכל הסדרות (חוץ מאנטרפרייז), וכמובן, היא "שיחקה" במשך כעשרים שנה את אישתו של ג'ין רודנברי.

למעלה