ראיתי, האם מישהו ראה?

• פותח הנושא KOMA2
  • פורסם בתאריך

KOMA2

New member
ראיתי, האם מישהו ראה?

ראיתי סרט טוב מאוד טוב עם סוף מאוד מאכזב בשם גריין כארד בערוץ הסרטים. מי עוד ראה? וקורווין מקווה שלא שכחת את באפי יקירתי המדהימה! או שהחמצת פרק גדול מהחיים!

עמית_

New member
היי ../images/Emo13.gif

זה סרט "קצת" ישן, מלפני 10 שנים בערך (נסלח לך, היית בת 7). יצא לי לראות אותו כמה פעמים מאז. בעיני סרט טוב, ולא התאכזבתי מהסיום....

קורווין

New member
ראיתי אותו עוד בקולנוע...

לפני עידן ועידנים, מאוד אהבתי והסוף אמנם לא הוליוודי, אבל אותי הוא לא איכזב! שכחתי את באפי!!! אני לא מאמין... באסה...

KOMA2

New member
סרט איכותי מבחינת הסוף..

מה שיפה בסרט הזה שלמרות ההגדרה שלו הרומנטית הוא לא סרט רומנטי טיפוסי. גיבור וגיבורה נפגשים,יש ביניהם חיכוכים, לאחר מכן הם מתאהבים ומתחתנים וזה סוף הסרט. התסריטאי יצא פה בספוילר רציני:הם היו נשואים מההתחלה! אז הסוף איכותי ומפתיע אבל למרות זאת הוא השאיר לי טעם מר בפה! כשראיתי איך הוא נכנס למונית והיא עומדת כמו אהבלה חסרת אונים ומחייכת כאילו עוד יומיים הוא חוזר משדרות שאנז אליזה עם זר סחלבים ביד והם חיים מאושרים ביחד עד ששניהם זקנים גייראטרים (דבר שלא יקרה לעולם) אז אמרתי לעצמי:איזו מטומטמת-בשביל זה אני יושבת פה שעתיים? בשביל לראות איך הוא חוזר לצרפת ומשאיר לה את החממה המהממת שלה והיא תזדקן ותמות כאישה ערירית שהילדים שלה הם הצמחים והוא ימצא איזו צרפתיה הרבה פחות מכוערת מאנדי מקדואל שאוהבת הרבה חמאה על הקרואסון שלה והםיתחתנו ויהיו מאושרים והוא ישכח את האמריקנית הבוקית והטפלה שהוא התאהב בה. ולמרות שהייתי בת 7 ראיתי את הסרט אולי 12 פעמים מאז.

למעלה