ראיתי בגלריות

ettyshp

New member
ראיתי בגלריות../images/Emo3.gif

ראיתי בגלרית פליי פירסינג שהיה כתוב: "פליי-פירסינג הינם פירסים זמניים שנעשים רק לשם הצילום.. כמו פירסינג בצורה מחוך, פירסינג בעפעפיים, בחניכים וכו´." עכשיו מה שלא הבנתי היה "פירסינגים זמניים"... כאילו מה הם עושים את הפירסינג, מצלמים ואז מורידים אותו? כי אז מה שווה כל הסבל?

Moosh Tg

New member
ממ..

רשום "פליי" זה אומר לשחק, או להשתעשע איתם. זה סתם לכיף ולעצם הכאב. אני הולך לעשות את זה גם. וחוץ מזה, המחטים האלה נורא דקות.. ואולי אפשר להכניס אליהן עגיל של 1.2 אולי אולי.

מממ

התמונה האחרונה היא הכי ברורה.. (של המחטים על היד) יש לך תמונות שרואים את הפירסים אחרי העשייה ולא תוך כדי? :)

Moosh Tg

New member
זה הקטע,

הם לא עושים את זה בשביל להכניס עגילים. הם עושים את זה בשביל לשחק עם חורים. ( " " ).

BloodyRose

New member
פוקטינג ביד

זה לא בשביל הצילום והכייף בלבד... אמנם אני לא מתיימרת להבין בנושא, אבל פוקטינג ביד עמיד יותר מאשר פליי פיסרינג אחרים (עפעפיים למשל). אני חושבת שהתמונות שצירפתי כלינקים מסבירות את זה יותר טוב ממני

אה ב'מת?

מממ טוב בכל אופן זה נראה מאוד נחמד. אהבתי את זה במיוחד על היד..:) וזאת רק אני והראש המלוכלך שלי או שכל מה שקשור לנושא הזה נשמע מאוד סוטה? :)

WuTang21

New member
אם כבר מדברים על פירסינגים זמניים

אז אין כמו הפירסינג בתחת שעשו ב JackAss דבר שצריך לנצור בפורום הזה..

ettyshp

New member
לא ראיתי את הפרק הזה...

יש לך תמונה של זה במיקרה?... אני ראיתי שהם שידכו למישו שם שלט על הגב שכתוב ג'אד אסס... זה כמו פירסינג רק עם אקדח סיכות...זה היה קורע לגמרי...

MaddyD

New member
זה היה ממש מפגר,

חיברו לו את שני הלחיים.... לא יודעת זה היה די טיפשי ולא נעים לצפיה

blink me1

New member
היה רשום ג'אקאס לא ג'אד אס.....!!

וזה היה סטיב-או וזה היה קקקקקקקקורע.... חחחחחח מזוכיזם לשמו!

למעלה