ראיתי את Team America

כרמל 1

New member
ראיתי את Team America

עד שהגעתי לאמצע הסרט (הורדתי בשני חלקים) והחלק השני לא עובד לי איזה חרא....

כרמל 1

New member
so far... awesome!../images/Emo58.gif

כשהוא אמר לו אם אתה לא מסכים הדלת נמצאת שם והוא הלך זה היה כל כך קורע!!!!!!!!!!!!

ק א ז ו

New member
היו קטעים יותר טובים

למשל, כשהשחקן נכנס לאוטו עם המפקד, והמפקד אומר לו "good, now suck my dick" והשחקן נבהל והמפקד אומר "ahh! just kidding!" וגם היה קטע מצחיק בהתחלה שהילד הצרפתי שר ככה "פררה ז'קו פררה ז'קו, דור מה מו, דור מה מו" זה קרע אותי, וכשהוא נפגש עם בן לאדן... "hama hama, mohama jihad" וגם אהבתי את השיר "america, fuck yhea!"

כרמל 1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון כשהוא אמר suck my cock זה היה כך כך מצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחיק!!! XD XD XD

elcool

New member
אם לא יכולים לשים ../images/Emo58.gif??

אם יש ספוילר בהודעה (במיוחד אם היא על סרט שעוד לא הגיע לארץ) שימו
! עכשיו קראתי שלוש קטעים שלא רציתי לדעת על הסרט...

כרמל 1

New member
סליחה...

בהודעה הראשונה לא היה צריך כי לא הרסתי כלום (i didnt SPOILED anything), בהדועה שנייה שמתי, ואחר כך ראיתי שלא שמו אז חשבתי לא צריך.. סליחה

גם אני ראיתי..../images/Emo58.gif

וזה היה מצחיק שכאילו פיזה נפל והם חוגגים כי הם הרגו את הערבים...חחח וכל הקטעים שאמרתם והגוף של הבובה מזה מצחיק

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif

שמת לב שבקטעים הכי רציניים הם הולכים הכי מצחיק בדיוק כמו בסאות'פארק? זה כזה גאוני!!!! חחחחחחחחחחחח XD

ק א ז ו

New member
כל כך צודקת!

בכל הסרט הם פשוט הולכים כמו סטלנים מאומנים! - אני מניח שזה בגלל שאלה בובות על חוטים (כמו פינוקיו)

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif

חחח אני לא יודע אם זה בגלל שהם בובות, אולי הם פשוט מגדילים את הקטע הזה חח אבל מה שאני יודע זה שזה כמו בסאות'פארק בדיוק! חחחח XD

elcool

New member
גם אני ../images/Emo45.gif

וגם בגלל שאין גרסה טובה באימיול

למעלה