ראיתי את Clone Wars - Episode 1

ראיתי את Clone Wars - Episode 1

ראיתי את הפרק הראשון בסדרה המצויירת החדשה, Clone Wars. אין הרבה להגיד עליו חוץ ממגניב! תראו, אין בו יותר מדי, זה פרק של שתי דקות! (כמו כל הפרקים בסדרה). ספוילרים יהיו בסוף ההודעה, אז אתחיל בלי ספוילרים. האנימציה ממש ממש שווה. כמו סמוראי ג'ק עם טוויסט... המוזיקה כמובן סטארוורז קלאסית, בלי הפתעות אבל עובד מעולה... ועכשיו לספויילרים
רווח ספוילרים
אוקי, אז מה קורה בפרק? הקדמה קצרצרונת על מלחמת השיבוטים, ואז יודה, אובי וואן ואנאקין יושבים בחדש של פלפאטין, והוא שולח אותם למערכה. פלפאטין מציע שאולי אנאקין יוכל להנהיג את פלוגות הטייסים (ואנאקין כמובן נכנס מיד לאגו-טריפ), ובעוד גם אובי וואן וגם יודה מתנגדים (וכמובן שאנאקין לא רואה את זה בעין יפה, אבל שותק) פלפאטין מחליט שכך יהיה, ויודה ואובי וואן מצליבים מבטים לא מרוצים. אני בכלל חושד שאובי וואן ויודה לא סומכים על פלפאטין מאז מה שדוקו סיפר לאובי וואן, וכמובן שפלפאטין מנסה לעורר את רגשות הנחיתות של אנאקין כדי להמריד אותו במוריו. אחרי כן יש סצינה בה אובי וואן מביט על החיל כולו עולה לחלליות בדרך למלחמה, במו בסוף "מתקפת השיבוטים", וחושב לעצמו "אני לא חושב שאפילו המאסטר קווי-גון היה יכול להכין ג'די לדבר שכזה..." בסצינה הבאה רואים את אר-טו ותריפיו מכינים את החללית קרב של אנאקין, שנכנס פנימה וממריא, בעוד הוא מעיף מבט מהחלון אל פדמה (שמצויירת באופן יותר מגוכך מכולם שם), שמסתכלת עליו בעינים דומעות יוצא אל הקרב.

odiman11

New member
כמה דברים

1. תודה שהרסת לי את ההנה ואמרת שזה 2 דק' פרק, ובכלל לא קראתי את הספוילר 2. תודה שעכשיו הזכרת לי שאפשר להוריד ואני עכשיו תקוע בקונפליקט אישי אם להוריד או לא! לה היה שווה לחכות לראות את זה בטלוויזיה? ואם זה 2 דק' איך קרטון הולכים לשים את זה? כתור toon extra? הפרסומת באורך של פרק!?

funkey monkey

New member
אני לא נתתי שום ספויילר..

אצל אלעד זה היה כתוב מעל החלק של הספויילרים.

מה ספוילר בלהגיד מה האורך של הפרק?

כל הפרקים בסדרה הם שתי דקות, הודיעו את זה עוד מזמן כשהחליטו לעשות את הסדרה!

Padme Amidala

New member
זה נשמע באמת יפה!

רק מה... מפריע לי המוטיב הזה שהגבר יוצא למלחמה והאישה הנוגה נפרדת ממנו בדמעות. מה קרה לפדמה הפייטרית?!

ראיתי את הפרק../images/Emo58.gif

אני ממש מאוכזב!!!!!! איך שזה התחיל זה נגמר! בשביל זה ג'ורג' הוציא כסף ומכר זכויות!!!??? אנימציה יפה והכל-אבל לא שווה להזמין בשביל זה הזמנה של הערוץ!

yoo

New member
האמת...

זה קצת מאכזב, ואני צופה בזה כדי לקבל עוד פרטים על המלחמה הזו. האנימציה לא משהו פלוס. אם זה היה מצוייר באנימה, זה היה הרבה יותר טוב! איפה האנימטורים היפנים שצריכים אותם?! והדיבוב זוועה! אובי ואן נשמע כמו פחית שימורים וכך גם אנאקין! אלו לא הקולות המקוריים של השחקנים!

Z E R O

New member
אוייי שתוק כבר!

האנמצייה מאוד יחודית ויפה, אז זה לא הקולות המקוריים, ביג-דיל! נ.ב- הכרטיסים שלך בסכנה...

למעלה