ראיתי את Birth

ערן1987

New member
ראיתי את Birth

ראיתי אתמול עם לירי ביהוד(סוף סוף במקום קרוב!!) הסרט נחמד,הוא בסדר שכזה,מזל שלא באתי עפ ציפיות גבוהות,כי אז הייתי מתאכזב.. ניקול משחקת טוב,למרות שהיו לה סרטים טובים יותר והופעות משחק טובות יותר(וכנ"ל פחות טובות).. סצינת האמבטיה לא כזאת "קשה" כמו שעשו ממנה,אבל לדעתי היא מאוד חשובה לסרט
הסוף של הסרט עיצבן אותי,הוא היה ממש אידיוטי.. פתאום שון אומר שהוא לא שון,רק בגלל שלשון "המקורי" הייתה מאהבת,אותה הוא לא זכר.. יום אחד הוא מתעורר ויודע את כל הדברים על אנה,ופתאום רק בגלל שהוא מגלה שהייתה לו מאהבת,הוא לא שון? ומה הקטע שאנה התחרפנה והלכה לים? מה הייתה המטרה של זה? זה היה קטע אידיוטי

liat tal

New member
אוו סוף סוף../images/Emo58.gif

קראת את השירשור של לירון, שירה ושלי על הסרט? (סורי אם שחכתי מישהו) לדעתי ממש ממש כדאי לך לקרוא אותו! תבין המון דברים - על מה ששאלת ואתה רציני על הסצינה עם הים? שלושתינו הסכמנו שזו סצינה מדהימה! כלומר- אם אנה לא היתה בורחת ומתחתנת עם ג'וסף כאילו כלום- זה לא היה כלל הגיוני!!! הרי היא שבורה ולא היתה מסוגלת להנשא- אחרי 10 שנים שהיא עשתה זאת היא נשברת כשהיא מגיעה לנקודת שיא הזאת , שהרי היא לגמרי אוהבת את שון בעלה ומתגעגעת אליו!! וכל הקטע עם הילד שון- נתן לה תקווה, היא רצתה להאמין שזהו בהחלט שון בעלה שחזר!! ואת ג'וסף היא לא לגמרי אוהבת הרי- בקוצור כתבנו על זה המון- אז באמת ממש ממש כדאי לך לקרוא!

ערן1987

New member
חיפשתי 3 עמודים אחורה

ולא מצאתי את השרשור ההוא,סורי
אבל קראתי עכשיו את השרשור שעמית או אחד הבנים האחרים פתח ומסכים לגבי מה שאמרת על ג'וזף

shiray

New member
חחח הלוואי עלינו!

כל הפורום שלנו הוא איזה שבעים ומשהו עמודים...

liat tal

New member
אויי...

ותחפש בקישורים- יש אותו שם! באמת שכדאי לך לקרוא! אוו ויופי!

shiray

New member
יש קישורים!

בנאדם, אני עברתי על כל הארכיון כדי להוסיף מלא טאגליינס, אח"כ הודעתי שהדיונים על הסרטים וטקסי פרסים עברו לקישורים כדי שלכולם יהיה נוח, ואתה לא מבין מה הפואנטה בסצנה ולא מגיע תוך שתי שניות לדיון מעמיק על הסרט?! וסורי שלא הגבתי קודם, עברנו בדיוק לוקיישן וכתבתי כבר תשובה עד שהצצות הגיע, ואז לפני ששלחתי הם באו ואבא עשה כבר ריסטרט אז ההודעה נמחקה...

MoranD21

New member
היי גם אני כתבתי על הסרט!

טוב קצת חחח סרט עשוי מעולה, נשמע מעולה, היא נראית מעולה, עם סוף פתוח שגורם לך לחשוב על הסרט גם אחרי שהוא נגמר!

shiray

New member
יש בעיה עם הודעות כאלה

שמתייחסות לסרט שנעשו עליו כבר דיונים בעבר... פשוט בגלל שכשעברתי על הארכיון בחרתי שרשורים ארוכים יחסית, כאלה שהתפתחו ונערכו דיונים ארוכים על הסרט... ואז, כשנפתח שרשור חדש, ואין לאף אחד כבר מה בדיוק להגיב, יוצא שזה שרשור שאני לא מוסיפה לקישורים בגלל שהוא לא מרכזי מספיק, אבל זו כן הודעה שהייתה על סרט מסויים...

למעלה