ראיתי את "3 אמהות"

ילד רע 15

New member
ראיתי את "3 אמהות" ../images/Emo41.gif

העלילה עצמה ממש ממש טובה לדעתי, אבל... הביצוע - לא מבחינת השחקנים, אלא מבחינה טכנית - הפקה, צילום - לא משהו מיוחד בכלל. הסרט נראה די מחופף ומזולזל - למרות שהוא באמת לא כזה, משום שיש בו טיפת איכות - אבל הוא נראה שונה כזה. הסוף שלו, גובל בעלבון, באמת. אבל מירי שחקנית די טובה. בעצם, אהבתי יותר אתה סצינות שהיא שרה על הבמה - מתאים לה, לצורת המשחק שלה, לרמה, לעובדת היותה זמרת - ובכלל.. ולמה הזכרתי את הביצוע הטכני? כי ברמת התסריט המחופף - אין כ"כ בעיה לשחק את הדמות שמירי עשתה, לכן - יצא די טוב, אבל כשחקנית - גם אם היא אוהבת את זה, עדיף שתמשיך בשירה. זו עוד חלטורה, באמת. בסה"כ הסרט היה נחמד (אולי קצת פחות), הסצינות שמירי שרה - מענגות בהחלט, אבל אולי זו טעות לשחק בסרט. עדיף לה להתפתח בתחום המוזיקה, או שכבר.. טלנובלה הייתה עדיפה - כי לא דרושה רמה גבוהה מידי, ועושים את זה יותר בשביל הכיף. זה כן יכול להתאים לה, למרות שיש לה גם פנים לקולנוע ולתיאטרון - אבל בצורת המשחק שלה רואים שזה לא הכיוון אותו היא רוצה... בסה"כ היה בסדר
שבת שלום

hilali1

New member
תודה על השיתוף.. השאלה היא באמת

אם מירי היתה טובה רק כי היא שרה

ילד רע 15

New member
עכשיו אני שם לב שעניתי בלי לתת

ממש את דעתי - ואני מרחף בין X לY. בסה"כ - ובלי קשר לשירה, היא משחקת די טוב. אפילו הופתעתי, אבל זה כנראה שהביצוע הטכני לא עמד בציפיותיי - לסרט שהטיזר שלו נחמד מאוד, והפלייר שלו מעורר רצון עז ללכת עד לקולנוע כדי לצפות בו. מעניין לראות את מירי בסרטים נוספים [סתם לדוגמא, לא בתור התפתחות בקריירה] - רק כדי לראות מה היא עוד יכולה לתת מבחינת משחק. אולי הדמות קלעה ברבדים מסוימים לאופייה(?) מי יודע.. =)

../images/Emo26.gif

"או שכבר.. טלנובלה הייתה עדיפה - כי לא דרושה רמה גבוהה מידי, ועושים את זה יותר בשביל הכיף. זה כן יכול להתאים לה" לא באמת התכוונת לזה נכון?! מירי נא לא לקחת ברצינות חח... אבל כל אחד ודעתו [:

hilali1

New member
טלנובלה זו מילה גסה../images/Emo35.gif

אולי לא טלנובלה אבל סדרת דרמה. יש מקומות בסיפור שהם קצת מנותקים ואולי במבנה זה ניתן היה להעמיק יותר.

ילד רע 15

New member
התכוונתי ואומר זאת שוב - טלנובלה.

מה הבעיך בכך? שהרי - טלנובלה היא מעין ביה"ס למשחק, ואולי הכי טוב שיש - מבחינת הלמידה העצמית. זה פשוט וקל - יחסית להפקות אחרות שדורשות הרבה מאוד זמן ומאמץ, לא דרושה רמה גבוהה מידי כדי לשחק ועוד קצת חשיפה לאמן. אני אישית אוהב מאוד את נינט - ואת היכולות שלה בכל מיני תחומים (בעיקר במוזיקה, מן הסתם, והיא לדעתי אחת הגדולות בישראל) - והמשחק ב"השיר שלנו" עשה לה רק טוב - הרחבת אופקים, התפתחות בתחום המשחק ובתעשייה עצמה ועוד ועוד...

מה באמת רע בטלנובלה ...?

אני חושבת שטנלובלה זה לא רמה נמוכה , אחרי הכל גם בזה צריך לדעת לשחק . למרות שעדיין אני לא ראיתי את הסרט , אני אראה אותו השבוע ואז אני אדע באמת אם מתאים למירי לשחק . מקווה שאני אהנה מהסרט

perrinat

New member
מה הבעיה בטלנובלה?

אגב, גילה אלמגור תשתתף בפרקים ב"השיר שלנו"... גם עמוס תאמם שיחק בשיר שלנו וטלי שרון שיחקה ב-2 טלנובלות של HOT...

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif גו רינת../images/Emo15.gif

ואם כבר טלנובלות..אז רק ארגנטינאיות

ady18

Well-known member
אני גם הייתי בסרט

אהבתי את הסיפור פחדתי שיהיה לי קשה להבנה מבחינת הסיבוך ובקטע הזה אני הופתעתי מאוד לטובה . מבחינת המשחק של מירי דווקא מאוד לטובה היא משחקת מאוד טוב ולא נפלה מהרבה שחקנים. היו הרבה קטעים צפוים שידעת בלי הרבה לנחש. התסריט מאוד בנוי בצורה מצוינת . סרט מיוחד לא רע בהחלט שמחה שהלכתי לא הייתה לגמרי אכזבה. מירי שרה חבל על הזמן חבל שזה קצר .

למעלה