ראיתי את רורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

king spice

New member
את כאן?

אם כן, אז תגידי משהו שלא מוצא חן בעייניך בבנות גילמור

לאנה

New member
חכו שמיכל תיהיה פה איתי............

ואז נראה מי פה שרי!, דרך אגב, אם אני חייבת לבחור, דפנטלי בראד........

אוקייי, folks, here goes nothing!

דין הוא כ-ל כ-ך ללא בשביל רורי למען השם הבן אדם לא קולט שכשמישהי לא אומרת לו שהיא אוהבת אותו אחרי שהוא אומר לה זה אומר ש(הו, וואט א סופרייז) היא לא אוהבת אותו?!?!!?! וזה שהיא מתנשקת יום אחרי זה עם חתיך מדהים (ע"ע טריסטן) גם לא מחזק את העמדה הזאת?! למען השם, הבן אדם נראה כמו צפרדע! "שיו, ייפי, אני לא יכול היום אני צריך ללכת הבייתה לאכול" Ugh!!! והוא כל כך כל כך כל כך... Bag Boy!! והסינר הזה לא בדיוק עוזר לתדמית שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לאנה

New member
אמרתי לכם שיהיה לי גיבוי! ../images/Emo3.gif

מיכל צודקת במאה אחוז!, חוץ מזה, שזה גם ממש לא נראה שהיא אוהבת אותו, היא תמיד מתנהגת נורא מאולץ לידו, וגם אין ביניהם כימיה, תראו את הנשיקות שלהם, זה נראה כאילו ברגע שמכבים את המצלמה, שניהם מבקשים מהעוזרים שלהם שקיות הקאה. גט ריל מפיקים!, אנחנו יודעים שזאת סדרת טלוויזיה, אבל שתיהיה לפחות מציאותית!

חחחחחחחחחחחחחחח

את טובה! אהבתי את הקטע של השקיות הקאה..... נו, מישהו לריב איתו...?

לאנה

New member
אני לא חושבת שהם פה............

הם בטח הלכו לישון....., תינוקות!, מי ישן לפני שתיים בבוקר?!

לאנה

New member
פתאום קלטתי...........

שאלת "מישהו לריב איתו?" וזה נורא מזכיר את "מישהו לרוץ איתו"........ איי אם סו פאקד אפ!

Well, I´m fucked up as well soooo

we all fucked up. Wow, that was a very weird thought, wasn´t it? Ughhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sweet heart

New member
חחח..מה שסיפרת לי היום... אמממ

פרסמי תתמונותתתתתתתתתתתתתתתת בבקשההההההההההההההההה אני אהיה העבד האישי שלך למשך חצי יום
וכפרה על נועה חכים הנשמה המתוקה של העולם הזה

למעלה