ראיתי את רורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
ראיתי את רורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באלוהים!!! היום נסענו עם כל המושב לסופרלנד. אוקצור, חברה שלי ואני ברגע נוסטלגי מרגש, מחליטות לעלות על הרכבל החביב. מתקדמות בתור.. מתקדמות בתור... מתקדמות. *אופיר מתה, עושים לה הנשמה מפה לפה [אחד כוסון] כיי...* ראיתי ילדה, בת גילה של רורי, דתייה, (היה לה כובע לצערי, אז השיער שלה היה אסוף), עיניים כחולות בהירות מהממווווווווותתתתתתתתת ופרצוף וקול של רורי!!!! חבל שהיה לה קוקו, אם היא היתה מפזרת אותו, לא היו מצליחים להחיות אותי!!! :-* זאת היתה ה-חוויה של הסופרלנד (טוב, אחרי הפעמיים ברצף קומבה). אני ראיתי את רורי במציאות ואתם לא
רציתי לשאול אותה אם היא יודעת מי זאת אלקסיס בלדל אבל.. נו אני ביישנית רצח
אח"כ עלינו לרכבל שלנו באושר ועושר וכושר ויושר, ואז *סטגדוש*, רורי עשתה לנו שלום במחווה ישראלית לתפארת!!! מסכנה חברה שלי, מרוב שאמרתי לה שזאת רורי היא התלבטה נורא מאיזה צד של הרכבל לזרוק אותי. לא הגיעה לכלל החלטה בזמן.
אז זייהו!
LUF YA

לאנה

New member
את יודעת מה אומרים...........

שלכל אח יש איפשהו בעולם אח תאום........, כנראה שמצאת את התאומה של אלקסיס. (איי איי, אלקסיס, אפשר לחשוב שאני חברה שלה שאני קוראת לה בשם הפרטי......חחחחחח......)

לאנה

New member
משעמם לי........

שמרית בואי נריב קצת, מה את אומרת?.......

לאנה

New member
אז אני מתחילה...............

וואי!, איזה חתיך-חמוד-מדהים-מתוק ופשוט מהמם ג´ס!, אני חולה עליו!, הוא כל-כך מתאים לרורי!, הלוואי שדין-חסר-האופי יעוף מהסדרה ורורי וג´ס יהיו ביחד!

לאנה

New member
מה הכוונה ב"ג´סי"?

והרשי לי לצרף עוד תמונה
אחחחחחחחח, החיים יפים.......

king spice

New member
אהמ אהמ

זה לא נראה כאילו רורי כל כך שמחה להיות לידו, הלוא כן (
)

לאנה

New member
עוד לא הבנתי את הקטע של "ג´סי".....

אז זאת בטח סתם בדיחה גרועה
........

Naaaaaaaaaaaaaaaa

כי יש כמה שמבינים אותה.. תסתכלי שנית בתמונה, עינים של בנות, נכון
ג´ס= ג´סי
חה חה חה
פחחחחחחחחחחח

לאנה

New member
היא פשוט בלחץ............

מזה שהיא נמצאת ליד כזה בן אדם מדהים כמו ג´ס.

king spice

New member
חמוד..../images/Emo13.gif

הוא ממש חתיך... חוץ מזה, גם במציאות הוא לא כזה יפה... (למי שלא הבין: ההתחלה היתה בציניות, ואני יודעת שבדיחות שצריך להסביר אותן הן בדיחות גרועות!) ושתדעי שדין הרבה יותר טוב מג´ס, כי ג´ס סתם ערס והוא היה מ´זה מגעיל שהוא קנה את הסל של רורי (פעם פעם פעם...) ורואים שהוא
בה לגמרי... ודין באמת אוהב אותה, וג´ס סתם נדלק. ורורי ממש חמודה אז מגיע ל את דין. בייייי KING SPICE-יובל

לאנה

New member
בדיוק, רורי ממש חמודה............

אז למה את חושבת שלבחורה חמודה כמו רורי מגיע זבל-קנאי-חסר-אופי-משעמם כמו דין? איי רסט מיי קייס.

king spice

New member
יש לך טעות!

נראה לי שהתבלבלו לך האותיות... דין הרבה יותר
ברורי, וג´ס לא
הוא סתס תקוע... ומגעיל.

לאנה

New member
יודעת מה?, יש לי פשרה...........

אבל רק בקטע של האהבה! יכול להיות שג´ס באמת לא א-ו-ה-ב את רורי כמו שדין אוהב, אבל הוא מ-א-ו-ה-ב בה, וחוץ מזה, רורי בכלל לא אוהבת את דין, אז גם אם היא לא עם ג´ס, למה לה להיות עם מישהו שהיא לא אוהבת?

*קליאו*

New member
למען האמת...../images/Emo105.gif../images/Emo26.gif

אף פעם לא ממש הבנתי את ההבדל בין אוהבת למאוהבת...
ואיך את יודעת שג´ס מאוהב בה ודין אוהב אותה? {אוקיי, זה ברור
}

גם אני לא הבנתי את ההבדל../images/Emo70.gif

מאוהב זה כאילו מרגיש אהבה גדולה וחזקה, אוהב מאוד מאוד. ואוהב זה כאילו מי שאוהב משהו או מישהו, מתעניין בהם או נמשך אליהם. אבל.. מה
שמישהו חכם יסביר לי בבקשה

לאנה

New member
זה דווקא להפך............

דוגמא - את אוהבת את ההורים שלך, את לא מאוהבת בהם, או שכן....., חחחח....., סתם. מאוהב זה מה שחשים בתקופה מסוימת, לדוגמא את יכולה לאהוב ולהיות מאוהבת בחבר שלך, אבל אחרי שתפרדו עדין תאהבי אותו, אבל לא תיהי מאוהבת בו, הכוונה עדיין תדאגי לו, ויהיה אכפת לך ממנו, אבל לא תרגישי שהוא האדם שאת צריכה להיות אתו.

למעלה