ראיתי את הראל.....

עונה ../images/Emo26.gif

אני לא ממש פגשתי ראריתי אותו בהופעות 3 פעמים 3 פעמים ראיתי אבל לצערי לא דיברתי איתו מהפעם הראשונה ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא ראיתי אותו והוא כבש את ליבי נשמתי ורוחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 הלוואי והיו לי תמונותץ איתוווווווווווווווווו

עונה ../images/Emo9.gif

כמה פעמים יצא לכן לפגוש את מויאלוש? פעמים כמה פעמים ראיתן אותו אך לא נפגשתם,דיברתם איתו?5 מתי בפעם הראשונה ראיתם אותו? בפסטיגל ומתי הבנתם שהוא הפייבוריט שלכם בכוכב נולד?מהאודישן הראשון יש לי כמה תמונות אבל אני צריכה להעלות אותם דרך האתר ואין לי אותו ... עם באלכם תביאו לי ואני ייעלה :)

כנסי מאמי אני אסביר לך..../images/Emo13.gif

את נכנסת לקישור ששמתי לך. אחר כך את מעלה את התמונה ב"עיון" ואז לוחצת על upload your file {תראי, רשום שם}, ואז את מחכה שהתמונה תעלה.. זה לוקח כמה שניות. ואחרי שהתמונה תעלה יופיעו לך מספר קישורים, אז את פשוט מעתיקה את הקישור הרביעי ומעלה לפה..
אממ.. זה הכל אם הסתבכת או משהו, תגידי..

ע=ו=נ=ה..../images/Emo13.gif

כמה פעמים יצא לכן לפגוש את מויאלוש? פעם אחת, בקריית שמונה
אממ.. זה היה לכמה שניות קסומות ביותררר
חיבקתי אותו ונתתי לא נשיקה על הלחי..
כמה פעמים ראיתן אותו אך לא נפגשתם,דיברתם איתו? 3
מתי בפעם הראשונה ראיתם אותו? בפסטי
ומתי הבנתם שהוא הפייבוריט שלכם בכוכב נולד? מהאודישן הראשון..
ולצערייי הרב אין לי תמונה עם המלך

אממ....

חח לא זוכרת כמה פעמים ראיתי אותו...
הרבה..
הפעם הראשונה שראיתי אותו הייתה בירקון שהוא סימן לי מרחוק 'אני אוהב אותך' אבל הפעם הראשונה שממש דיברנו הייתה במפגש פרום הראשון שהוא לקח אותי לשיחה שאמצע המפגש.....חחח אממ... תאמת אני שונאת את כוכב נולד.. אבל יצא שהיה לי משעמם ערב אחד...חח ואמרתי נראה צחוקים..חח ואז העברתי וראיתי את הראלי שר את מה תבקשי.. ופשוט נ=מ==ס=ת=י...התרגשתי בטירוףף מהשיר ואמרתי נעקוב אחריו.. ומאז כל פעם שהוא שר אני בוכה...
והראל בכלל עזר לי ה=מ=ו=ן להתמודד עם דברים.. וני חייבת לו המוווווווווווווווון.. ותמונות?.. חח טוב יש הרבה אבל רק 3 מאושרות לצפייה...
אז אני יעלה אחת שסופסווף הוא מבין שבתמונות שלנו אנחנו נראים לא קשורים אז הוא חיבק אותי חזק ושם עליי את הראש..
חח טוב שהוא נזכר הקקה...

הנה התמונה...

חח טוב כמו שאמרתי יש מעל 30 אבל רק 5 מאושרות לצפיה.....חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח אז קבלללללללללללללוווווווווווו חח ות=ג=י=ד=ו שהוא לא נראה כמו תאילנדדדדדדי

תמונה מדהימההההההה../images/Emo99.gif

אממ.. נראה לי שזאת התמונה שיש לך בחתימה ברשמי..
אאל"ט זאת זאתי
חחחחחחחח ותאילנדי מאיפה??!?!?!?
מצפה בקוצר רוח ליתר התמונות..
ולמה רק 5 מאושרות לצפייה?!??!?!

חחחח כן זוהתמונה מהרשמי...

חח רק 5 תמונות מאושרות כי כמו ששמת לב אני לא נראת הכי טוב בעולם...חחח אז בכל השאר אני מעותת.... חחחחחח

אוייייייי איזה שטויותתתת../images/Emo3.gif

ממש אבל ממש ל====א!!!!!
יצאת מהמםםם בתמונה שהעלית..!!!
וחוץ מזה שאמרת ש-5 תמונות מאושרות לצפייה
והעלית לנו רק אחת
מה עם היתר????
חחחח שמעי, מעל 30 תמונות עם המלךךךךךךך זה לא בא ברגל..
ומכל זה את מעלה לנו רק אחת?!??!?

גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

איזה תמונות מעלפותתתתתתתתתתתתתתת!!!!!
כפרעליווו איזה חיוךךךךך
רבההההה בובהה

למעלה