של BOX CAR RASER(ככה כותבים את לא?) קליפ אדיר למי שיש אמ טי וי 2 יכול לראות אותו(קוראים לו I FELL SO) ולמי שאין שיחכה בסלבלנות שזה יגיע לאמ טי וי(אם זה עדיין לא הגיע אני לאמ טי וי אני לא יודע אני לא רואה אמ טי וי)
איזה הומואים כל האלה שנמנעים מלאכול בשר או לשתות או להשתמש בסמים... אלה סתם אנשים בלי מטרה... לא לראות MTV זה הרבה יותר חשוב ותורם... והעיקר שזה יותר מגניב... אני שוקל להכית כת חדשה AxMxEx - ANTI-MTV EDGE... תמשיך ככה גבר...
אתם אשכרה מפגרים אתם כל כך מתלהבים מזה שאתם לא רואים MTV וMTV2 -זה יותר מידי פופרי בשבילכם הא?... רק שתדעו שבלינק מופיעה בMTV הרבה ובלי MTV בלינק לא היו מגיעים לחצי ממה שהם היום אז די ליהיות מפגרים ולשחק אותה! לא שאני רואה MTV (אין לי בכלל כבלים...
) אבל אם יהיה קליפ יפה בMTV אז אני אראה אותו וחוצמיזה ש Jackass זה בMTV...
הקטע הוא שאני לא ממש צופה בשניהם, רק אם יש משהו נחמד כמו חמור קופץ בראש (יענו jackass).... אני מעדיף את מערכת הסטריאו ואת האמ.פי.שלושים שלי- איזה שיר שאני רוצה, מתי שאני רוצה.... freedom!
הקליפ לא של בלינק... מה יש לכם אתם לא קוראים חדשות של בלינק? בקיצר הקליפ של Boxcar racer אבל Tom and Travis החליטו לעשות להם טובה ולהצטרף לשיר אבל אחר כך מעריצי בלינק התחילו לחשוב שבלינק הולכים להתפרק ושטום וטראוויס הולכים להקות אחרות.. אבל טום וטראוויס ענו שהם לא משקיעים בכלל ואיןן השוואה להשקעה בבלינק ככה שבלינק לא התפרקו והם עושים את זה סתם....