ראיתי את הקליפ החדש

בלינק 182

New member
ראיתי את הקליפ החדש

של BOX CAR RASER(ככה כותבים את לא?) קליפ אדיר למי שיש אמ טי וי 2 יכול לראות אותו(קוראים לו I FELL SO) ולמי שאין שיחכה בסלבלנות שזה יגיע לאמ טי וי(אם זה עדיין לא הגיע אני לאמ טי וי אני לא יודע אני לא רואה אמ טי וי)

HandsomeDevil

New member
...

אני בטוח שכל ההודעה הזאת הייתה כדי להבהיר לנו את הפואנטה שבסוף: אתה לא צופה באמ.טי.וי. - יש לי רק דבר אחד להגיד לך: גבררררררררר!

OPERATi0N_iVY

New member
כן...איזה כלי זה להתעלם מהMTV...

איזה הומואים כל האלה שנמנעים מלאכול בשר או לשתות או להשתמש בסמים... אלה סתם אנשים בלי מטרה... לא לראות MTV זה הרבה יותר חשוב ותורם... והעיקר שזה יותר מגניב... אני שוקל להכית כת חדשה AxMxEx - ANTI-MTV EDGE... תמשיך ככה גבר...

xero1

New member
MTV ו-MTV2 זה אותו הדבר

אז ככה שאין מה להתרגש, אותה מוזיקה בשני הערוצים, MTV2 לא יעשו אותך מבין באלטרנטיבי או משהו, באמת שלא.

Charlotte

New member
../images/Emo45.gif

אולי בMTV2 יש כמה דברים שבחיים לא יעשו בMTV (בעעע שבוע קורן.. מזל שאת זה עברנו
), אבל אין ממש הבדל. למרות שלפעמים עוד אפשר למצוא כמה רגעים טובים בMTV2. אוף למה העיפו את אינדי אנת´מס?
טוב אני כבר גולשת מהנושא, אז למשנה.

ShLuMp

New member
MTV

אתם אשכרה מפגרים אתם כל כך מתלהבים מזה שאתם לא רואים MTV וMTV2 -זה יותר מידי פופרי בשבילכם הא?... רק שתדעו שבלינק מופיעה בMTV הרבה ובלי MTV בלינק לא היו מגיעים לחצי ממה שהם היום אז די ליהיות מפגרים ולשחק אותה! לא שאני רואה MTV (אין לי בכלל כבלים...
) אבל אם יהיה קליפ יפה בMTV אז אני אראה אותו וחוצמיזה ש Jackass זה בMTV...

xero1

New member
אה...

בלי MTV הם לא היו להקה של פזורות ("ג´ינס ג´ינס! אני קורעת ג´ינס ורושמת על זה שמות של כל להקה קטנה שאני רואה בMTV עםגיטרה חשמלית! פריקית אני!").

HandsomeDevil

New member
אבל

הקטע הוא שאני לא ממש צופה בשניהם, רק אם יש משהו נחמד כמו חמור קופץ בראש (יענו jackass).... אני מעדיף את מערכת הסטריאו ואת האמ.פי.שלושים שלי- איזה שיר שאני רוצה, מתי שאני רוצה.... freedom!

Travis B

New member
זה לא של בלינק....

הקליפ לא של בלינק... מה יש לכם אתם לא קוראים חדשות של בלינק? בקיצר הקליפ של Boxcar racer אבל Tom and Travis החליטו לעשות להם טובה ולהצטרף לשיר אבל אחר כך מעריצי בלינק התחילו לחשוב שבלינק הולכים להתפרק ושטום וטראוויס הולכים להקות אחרות.. אבל טום וטראוויס ענו שהם לא משקיעים בכלל ואיןן השוואה להשקעה בבלינק ככה שבלינק לא התפרקו והם עושים את זה סתם....

amore

New member
בלינק 182 §הלהקה

תפתח אתר דרך פלש ואז תראה לנו את הקליפ המדהים של blink 182

למעלה