ראיתי את הקליפ החדש.

R E D E V I L

New member
ראיתי את הקליפ החדש.

אחלה מוהק לטרוויס.. חוץ מיזה לא הבנתי בגרוש מה הולך בקליפ.

blinkme

New member
גם אני ראיתי לפני שלושה ימים

בתוכנית של TLV באמ טי וי אמרו שהם גם יהיו שם בקרוב!

carousel182

New member
כן גם אני ראיתי וגם הורדתי אותו

אבל באיכות לא משהו באמת מוהק יפה לטרוויס ודווקא הבנתי אחרי כמה פעמים מה הסיפור בקליפ זה מעין תיכון או אוניבסיטה בתנאים של כלא מכריחים את התלמידים לבוא עם הופעה מכובדת(מדים, שיער קצוץ, הליכה כמו בכלא ועוד) ואחרי כמה זמן הם מתחילים כולם למרוד במורה המכוערת הזאת והם הולכים להופעה של בלינק מראים גם קטעים של איזה זוג מתמזמז שזה לא ממש הבנתי מה זה, אולי מתמרדים בבצפר ופשוט מזדיינים בו יש גם את הקטע בשירותים של הבנות שהן עושות שם בלגן הורסות את המוכונה של הטמפונים והכול מסתכם בהופעה של בלינק שאפשר להגיד שהם עשו שם רק שטויות אבל בגלל שזה קליפ אז יצא נחמד

shiepki

New member
קליפ מגניב

לא יודע למה.. פשוט אהבתי אותו רק משום מה שורה אחת שם הייתה שונה מבשיר שאני מכיר! הפכו את i love all the things you do ל-i wanna take off your clothes

מזכיר קצת את החומה../images/Emo4.gif

של פינק פלויד
מי שראה את הסרט- בanother brick in the all part 2 גם רואים אותם בבית ספר, נכנסים לתוך מכונות ענק כאלה ויוצאים עם פנים מעוותים, כאילו הוציאו להם את האישיות. כולם מסודרים עם תלבושת אחידה, יושבים בשולחנות או עומדים... ואחר כך הם פשוט שורפים את כל בית ספר

הקליפי סך הכל בסדר

אבל קצת מוזר בעצם מאודדדד מוזר ממש רואים איך בלינק הדרדרו ואיבדו את הפאנקיות שבם זה ממש העציב אותי

shiepki

New member
מה?

איך מהקליפ הבנת שהם איבדו את הפאנקיות שבהם? בזה שיש בצפר עם ילדים שמורדים? זתומרת כשראית קליפ כמו first date שהם מנגנים במוסך כמו אידיוטים משנות ה70 אז חשבת שהם כן פאנק..?

werus

New member
קליפ מוזר

באמת זה מוזר, הם שונים מאוד מבלינק של פעם... הם התבגרו והמוזיקה שלהם לא תחזור להיות כמו שהיא הייתה. אין מה לעשות נאלץ להתרגל..

כן כן זה עצוב מאוד

ובאמת פירס דייט היה שיר ממש ממש יפה והקליפ גם! זה פאנק אמיתי

shiepki

New member
טוב... עצוב שאתה חושב ככה

first date הוא אחד השירים הפחות טובים של בלינק.. ולקליפ שלו אין שום קשר לפאנק, יש לו קשר לזה שבלינק הם להקה מצחיקה. הקליפ החדש הוא דווקא די פאנק (יחסית לקליפים של בלינק)

אני מסכימה איתך

על הקטע של first date נורא התאכזבתי מהשיר ומהקליפ... אממ לא ראיתי עדין את הקליפ החדש...אני מקווה איכשהו לתפוס אותו בMTV...

למעלה