ראיתי את הפרק היום

ראיתי את הפרק היום

ואני חייבת להגיד שבתור אחת שמתהההההההה על התוכנית הזאת ממש התאכזבתי זה רק הפרק השני וכבר מדכא לי שם לא יודעת פתאום כולם התבגרו שם... אולי קהל היעד הוא לא לבנות בנות 16 אבל בכל זאת מקימים שם משפחות ותביעות וחזקות על הילדים וכאלה אני מבינה שהם באים להראות לייף סטייל שלם חיים מלאים ולא רק קטעי סקס מזדמנים אבל..... זה צריך להיות כמו ישנן בנות סדרה כייפית ולא מדכאת! וגם הגיע הזמן שתיכנס דמות חדשה כי בראיין כבר קשיש למרות שהוא לא איבד את הקסם. סתם דעה של מדוכדכת רק אל תצלבו אותי פה...

מ י ה2

New member
קהל היעד של....

הסידרה אף פעם לא היה בנות 16 והגיע הזמן שהסידרה תיתבגר וזה הכיוון הכי טיבעי וריאליסטי .את לא מוכנה לשינויים וזה כניראה בגלל הגיל שלך בישביל בת 25[כמוני] זה הכיוון הכי טיבעי ונכון לסידרה.ומשהו שאני אישית יכולה להיתחבר אליו.

pika18

New member
אני מסכימה ....

אני בת 24 ומיתחברת לשינויים הבוגרים של הסידרה וכמו במציאות דברים מישתנים את ילדה את לא יכולה להיתחבר לזה.את ההית רוצה שהסידרה תישאר כמו העונות הריאשונות שלה -אבל הסידרה הזאות יוצרת משהו אמיתי ומציאותי ולא תקועה באותו קטע הסידרה מישתנה באופן מציאותי-בקשר לישנן בנות אני אישית לא אוהבת אותה היא מיתחסדת ,מיתלקקת ,מיתפלספת אין בה טיפת תעוזה ויש בה המון צנזורה והיא לא מלהיבה כמו הכי גאים שיש.לא ההיתי רוצה שהדמות של בריאן תישאר אותו הדבר מהעונה ה1 עד עכשיו זה לא מציאותי וזה מגוחך שלא נדבר על לא אמיתי.בקיצור את לא יכולה להבין או להיתחבר ביגלל הגיל הצעיר שלך ,אבל לאנשים בגילי לדוגמא בשנות העשרים או העשרים המאוחרות מבינים את השינויים ומיתחברים אליהם.

pika18

New member
ובלי קשר....

אני כבר ראתי את העונה ואני מתה עליה והיא רק הולכת ומישתפרת-לי אין טענות[חוץ מהסוף].

G I L R IV

New member
../images/Emo58.gif חכו חכו עוד יש כמה מאורע

שבפרקים היותר מתקדמים פרק5 פרק7 -זה התסריט שהוא מוצא משמעות -הקטעים בפרקים האלו זה של בראיין קיני וגם טד המצחיק אני יודע בהתחלה זה מתחיל לעצבן כזה אבל בפרקי 5 אז תתחיל ההופעה של בראיין לשחק וזה מה שהיתכוונתי שעשו בעונה5 שיתמקדו על בראיין ובמעלליו חכו חכו לבראיין יופיע שם יריב שווה בשווה זה הפתעה באמת

G I L R IV

New member
אגב השחקן גייל ארולד /בראיין קי

הגיעה העונה של LAW AND ORDER_ CVU עונה4 שבפרק אחרון הוא מופיע באותו פרק סיום ורואים אותו המון -------------------------------------------------------------------
בערוץ1 בטלוויזיה הישראלית אל תפספסו

G I L R IV

New member
גם שיחקה קטרינה מאוניג

-מ- ישנן בנות לא באותו הפרק סיום אבל היא גם משתתפת בפרקים של עונה זות

מ י ה2

New member
כול העונה....

הזאות נהדרת-שמתי לב שאת טד שבעונות קודמות לא סבלתי ועכשיו אני ממש אוהבת אותו הקטעים הכי מצחיקים זה איתו והעונה הזאות מיתחזקת מיפרק לפרק עכשיו זה עוד כלום.

מ י ה2

New member
זה מה שאמרתי...

אני מאוד אוהבת את טד בעונה הזאות, הקטעים הכי טובים ומצחיקים זה איתו.

מ י ה2

New member
ורק השאלה....

שלך מוכיחה את מה שתמיד אמרתי לגבי כול הבנות 15,16 שרואות את הסידרה שהן יותר בקטע של הערצה ילדותית בשבילן כול הקטע של הסידרה זה הגברים שם וכול הזיונים והן אוהבת את הסידרה הכי שיטחית שאפשר ביגלל זה,כול פעם שהסידרה תופסת כיוון בוגר הן לא אוהבת את זה.בישבילי זה לא באמת לאהוב את הסידרה זה סתם הערצה שיטחית.

לדעתי את לא צודקת

לא כל הבנות 15 16 ראות את זה רק בשביל הזיונים... אני בת 15 ואני מאוד אוהבת את הסידרה ואת הכיוון הבוגר שהיא הולכת בה.. לדעתי עם היא היתה נשארת כמו העונות הראשונות ולא מתפתחת זה היה משעמם..

מ י ה2

New member
מסכימה ....

איתך ,אבל רוב הבנות בגילך רואות את הסידרה ביגלל הסיבות שאמרתי,לא כולן אבל גם לא חסר.אבל אני מסכימה איתך בקשר לסידרה.

תכלס ככה הסדרה התחילה

עם מסרים של סקס סמים, שטחיות וזה מה שהיא הציגה-סדרה שוברת גבולות כל מי שהתחיל לראות אותה בהתחלה נשאר בגלל הסקס והסמים או סתם בגלל שזה היה באמת דבר לא רגיל לראות הומואים בטלוויזיה בצורה כל כך פתוחה אבלל אני לא חושבת שאפשר לקבוע ממש מי רואה ולמה והאם זה שיטחי זה תלוי בבן אדם ואיפה הוא נמצא בחיים שלו ולמה הוא מתחבר יותר.. תכלס זה לא רק סקס סמים ושטחיות או זוגיות ואהבה יש המון מרכיבים כאן יש גם את ההומור שזה חלק ענק בסידרה ואני התאהבתי בסדרה גם בגלל הסקס גם בגלל הזוגיות האהבה וגם כי פשוט-הסידרה הרסה אותי מצחוק אני חושבת שיש אנשים שמרוצים מהכיוון החדש שהסדרה התחילה לקחת הרציני יותר ויש כאלו שלא כי הם ציפו שכל העונות יהיו כמו העונה הראשונה והשניה זה באמת תלוי בבן אדם יש אנשים בני 16 שיותר בוגרים ועברו יותר מאנשים יותר מבוגרים מבחינת הגיל.. נסיים עם הזיוני שכל-הכל תלוי בבן אדם ואני לא חושבת שלאהוב את העונות הראשונות יותר מהאחרונות זה נחשב שיטחי

יעלי78

New member
אויי הסדרה לא התחילה ככה

בתור אחד האנשים היחידים שראו אץת הפרק השראון כשהוא שודר (ולא הורידה אותו) אי שם במוצ"ש באיזה 12 בלילה ... בשנת 2001-2 בערך .. (יאייי.. אני מזדקנת) אני ממש מוחה נגד זה. הסדרה לא התחילה מעולם כתם דר על סמים וסקס.. גם אז היה בה רבדים הרבה יותר עמוקים, של חברות אמיתית, של התבגרות/ הזדקנות, של לקחת את השומכות של החיים שלך לכיוון שאתה בוחר ועוד (וזה רק ממה שאני זוכרתצ בלחי לראות את הפרק הראשון מעל לשנתיים). אני לא יודעת אם זה רק עניין של גיל כי אז היו כאן מלא בנות 15- 16 ורובן8 לא ראו את הסדרה רק בגלל הסקס וכו'... מה שכן, אני דווקא רואה שבפרקים שיש פחות סצנות סקס, יש יותר עניין, הם יותר מעניינים....

למעלה