ראיתי את הפורום

אדם70

New member
ראיתי את הפורום

אני לא מקבל את השינאה התהומית של אנשי שינוי וחופש ששונאים כל דבר עם ריח של דת, הם דיקטטורים בלבוש של דמוקרטיה , בשם ה´´חופש´´ הם רוצים לנשל את העם מאמונתו ובשם ה´´שינוי´´ הם רוצים לשנות לרעה את המרקם העדין בין דתיים לחילוניים, הם מובילים את העם למלחמת אחים, לא אתפלא אם יצא מביניהם רוצחי חרדים, הם הקיצוניים האמיתיים, חלק מהם כבר לא מגדירים את עצמם ´´יהודים´´(ZAZAZA) מרוב פחד שזה ישמע ´´גזעני´´ או מרוב שנאה ליהדות. יבוא יום ויבין העם לאיזה מלחמת אחים הם מכניסים אותנו. אני יודע שיש כאלה שלא מזיז להם מלחמת אחים הם מחכים ל´´קרוע´´ את הדתיים. אבל העם לא טיפש הוא יקיא את הקיצוניים שמטיפים נגד כל סממן יהודי נגד שחיטה כשירה, נגד ברית מילה, נגד תורת ישראל ונגד מסורת ישראל. עם ישראל יקיא אותם כמו שהוא הקיא את כל המשומדים והמומרים והמתיוונים והמתבוללים. נכון, זה יקח זמן, יתכן שיהיו להם הצלחות מסוימות ומדומות, אבל נצח ישראל לא ישקר. וההיסטוריה משום מה חוזרת על עצמה. תמיד היו כאלה שחשבו ל´´התקדם´´ ולהיות ´´נאור´´ ולהזניח את התרבות של עם ישראל, תמיד היו כאלה שמתוך עם ישראל צמחו ורצו להחריב את היהדות המקורית, תמיד היו מתבוללים ששמחו ל´´טשטש´´ את זהותם ומתוך דאגה רבה לעמם ניסו לטשטש את זהות העם היהודי ותרבותו, תמיד היו כמובן, כל אחד צריך להשתפר גם הדתיים וגם החילונים אבל מכאן ועד ליבוי שינאה וכתיבת דברי שיטנה וזלזול בכל מה שנודף ממנו ריח יהדות!? עד היכן הגענו? ועד היכן נגיע? אני כותב את זה מתוך כאב

zazaza

New member
והנה ההטפה לרצח ופשע התחילה.

אתה עבריין חולני וטיפש. אני מצטט את טיפשותך : "אבל העם לא טיפש הוא יקיא את הקיצוניים שמטיפים נגד כל סממן יהודי נגד שחיטה כשירה, נגד ברית מילה, נגד תורת ישראל ונגד מסורת ישראל. עם ישראל יקיא אותם כמו שהוא הקיא את כל המשומדים והמומרים והמתיוונים והמתבוללים" אתה מטיף לאלימות ופשע, לגזענות על רקע דתי ושאר ירקות. ואנחנו הקיצונים ?! הצחקת אותי, קראת בכלל מה רשמת ?! מה שאתה רושם זה מאוד ידודתי וסובלני נכון ? אתה עבריין מועד, אתה רוצח-חילוניים בפוטנציה, אני כבר יכול לראות את הכותרת בעיתון אחרי שתרצח כמה חילונים כדי "להקיא" אותן מהחברה. תזחל חזרה לגטו שלך, אתה אידיוט, שקרן, צבוע ועלוב. אין לך את ההבנה הבסיסית בדמוקרטיה.

begone

New member
אנחנו מתקדמים קדימה

לפני אלפי שנים - בני-אדם היו יצורים שבטיים, פרימיטיוויים, חסרי השכלה, שפחדו מן הטבע והמציאו אלילים. כיום - בני האדם הם יצורים גלובליים, מתקדמים, משכילים, טכנולוגיים, שמבינים את דרכי המדע ואת התנהלות היקום. אנחנו כבר לא צריכים דת. ההתנערוןת מן הדת היא צעד קדימה. אין ברירה - אנחנו ננוע קדימה על ציר הזמן, ולא נחזור אחורה לימי 12 השבטים. אתה נע קדימה, או חוזר אחורה?

a_goa

New member
אני לא רוצה לפתוח פה עוד ויכוח על

חרדים וחילונים...כל אדם יחשוב מה שיחשוב ויעשה מה שירצה ואין צורך להטיף פה מוסר שזה לא בסדר שאנשים לא שומרים את הדת אני אישית לא שומר על הדת בכלל(אוכל חזיר,נוסע בשבת)וטוב לי ככה ואני לא שואל אף אחד חופש

begone

New member
חוסר אחריות

"כל אדם יחשוב מה שיחשוב ויעשה מה שירצה" דהיינו, לכל אדם מותר לחשוב מחשבות נאציות, לזרוק אבנים על מכוניות בשבת, לזייף קולות בבחירות, להכריח אנשים אחרים לאכול כשר - הכל מותר ואין שום מגבלות ואין שום בעיה. זה הפתרון שלך? אנרכיה? תצטרך להפעיל קצת שיקול דעת אמיתי, בשביל להתמודד עם המציאות המורכבת שמולך. או שהחילונים צודקים, או שהחרדים צודקים. אין חצי בהריון.

gershon17

New member
אתה מגזים ובגדול

הרצון של "חופש" (ולא של שינוי) לחלן אנשים עד כמה שאפשר שקול בתקפותו המוסרית והעניינית לרצון להחזיר כמה שיותר אנשים בתשובה. אתה לא יכול לעודד אחד ולפסול את השני בלי להיות צבוע. אם אתה יוצא נגד הרצון להפוך כמה שיותר אנשים לחילונים ו"לפגוע במרקם העדין שבין דתיים לחילונים", אני רוצה לראות אותך יוצא גם נגד אמנון יצחק ושאר המנגנונים המשומנים (שחלקם במימון מדינת ישראל) להחזרה בתשובה.

erez zon

New member
אתם סכנה האמיתית למדינה

אתם מפיצים שנאה לגופים כמו "חופש" ו"שינוי" שמעיזים לחשוב בצורה חופשית ורציונלית. אתם שונאים קידמה,שונאים השכלה,חיים לכם בתוך הבועה השקרית כל כך שלכם. הדת היהודית שקרית בדיוק כמו מקביליה הנצרות והאיסלם.היא משתמשת באותם שקרים נלוזים ע"מ להחזיר בתשובה ומצליחה בעיקר בזכות הבורות של הציבור. לכן חופש ושינוי ותנועות דומות מפחידות אתכם,אתם מאויימים מהידע שלהם. ככל שהציבור ידע יותר כך הוא פחות יאמין לסיפורים שלכם. אני יכול להביא לכם עשרות דוגמאות למה מדובר בשקר,דוגמא אחת היא הנסיון שלכם להתאים את המדע לפסוקי התורה.אתם טוענים כי מרגע הופעתו של האדם ע"פ כדור הארץ חלפו 6000 שנה.המדע לעומת זאת מדבר על 7 מליון.... וגם אם ניקח את טווח הסטייה של תארוך השנים,הרי שיש הבדל עצום בין כמה מליונים ל-6000שנה.מה עוד שהתורה אומרת כי נבראנו ישירות לאדם בוגר טענה הסוטרת לחלוטין את האבולוציה,שהרי על פיה התחלנו מתא בודד. היוונים והבבלים שאתם כה משמיצים ידעו הרבה לפניכם את חישובי הפאי המדוייק,ואת חישובי מחזור הירח,ויש עוד ועוד דוגמאות,אך לא אכנס לכך עתה,רק שתפנימו שאין שום קודש בחכמים שלכם. האינטרנט הביא איתו מהפכה.לרבים כעת יהיה את הידע הנדרש כדי להתמודד עם הטיעונים הטפשיים שלכם,ואת המהפכה הזאת לא תוכלו להפסיק.המציאות,השפיות האמת תנצח,והאמת לא שייכת לשום דת,הדת הומצאה ע"י האנושות ע"מ לתת מענה ותקווה. אין אצלנו שינאה כמו שאתם מנסים להציג.אתם עצמכם מקדמי המכירות הטובים ביותר של השינאה,אתם שונאים השכלה,גויים ומה לא. ההתנשאות שלכם על העמים האחרים היא שהולידה את האנטישמיות. מותר ולגיטימי במדינה הדמוקרטית שלנו לאמר:"אנו לא מאמינים בתורה,תנו לנו לחיות את חיינו בחופשיות"מבלי שנחשב כשונאים. מותר לנו לדרוש שינוי,כי אנו נושאים את עיקר הנטל. אנו מבקשים את השיוויון ואת הצדק,ומסרבים לתת לכם לנהל את חיינו.

למעלה