ראיתי את הסרט,

ראיתי את הסרט,

40 ימים ו40 לילות או איך שקוראים לו. בקיצור עם הבחור שמתנזר 40 יממות ובסוף נאנס. כמה זמן לפי דעתכם אתם יכולים להתנזר באמת במידה ואתם חבר'ה שחיים על סקס? אני מדבר אל החבר'ה שסקס אצלם זה יותר משלוש פעמים בשבוע. אתם חושבים שאתם יכולים להתנזר מסקס ממש,בלי אוננות בלי כלום למשך תקופה זו? לא נראה לי שאני יכול לכך. עם אוננות אין הגבלה אני חושב,אבל גם בלי אוננות זה כבר קשה לאללה.

shmupi

New member
איזה מנייק , עכשיו אני בדיוק רואה

אותו שייט הרסת לי אותו ולגבי השאלה שלך ...התשובה היא ממש ..אבל ממש ממש לאאאאאאאאא

bar666xp

New member
אני לא מעמין שאני חושף את זה...

אבל תקופת התנזרות שלא רק בלי סקס עוד כמה דברים שנה ואני עד היום חושב שאפשר בלי סקס אבל זה באמת אחת אם לא ה בה' הידיעה ההנאות וההנעות של החיים. אבל זה היה אחרי שעבדתי כשנתיים וסקס קצת טיפ טיפה טיפונת הגעיל אותי.

יוזיקית

New member
אני הצלחתי כולם יצליחו לא עשיתי את

זה יותר אז זה לא כל כך נורא מה שאהבתי בסרט זה את העלה של הפרח שהם עשו את זה בעזרתו אהבתי ורוצה לנשות.

להתנזר מסקס ?!

וגם בלי לאונן ??????? תגיד לי מה זה פה,אינקויזיציה ?! איך אפשר לא לאונן וגם לא לעשות סקס חודש ?????? לא חושב שאני אצליח !!! זה מסובך לי מידי

לורן29

New member
ראיתי את הסרט

לא נהניתי. לא הצחיק אותי, גם לא עניין אותי. אני מסכימה שהחלק הכי יפה אכן היה עם הפרח. אבל זהו. סרט סתמי. מי בא להקרנה חוזרת של "9 שבועות"?

אני עשיתי פה פעם ניסוי להתנזר..

בלי סקס בלי אוננות...לא הצלחתי יותר מחודש....התפוצצתי והקוטג' גלש לי מהאוזניים...

P u s s i c a t

New member
שני דברים שונים לחלוטין

בלי סקס? הרבה. הכי ארוך היה שנה וארבעה חודשים. עד לא מזמן - שנה וחודש וקצת. בלי סקס הסתדרתי למרות שבסופו של - התחרפנתי עד היסוד. מה שגרם לי לעשות כמה שטויות מיותרות לחלוטין. בלי אוננות?.... כשהייתי אחרי ניתוח לפני 5 שנים - החזקתי 4 ימים. פשוט כאב לי מדי לאמץ את שרירי הבטן. ביום יום? לפעמים מחזיקה מעמד חצי יום. יש לי תאבון מאוד בריא... מכיוון שלבד זה לוקח לי כמה שניות עד דקות בודדות זה אפילו לא מפריע לסדר היום התקין.

Nלי שם

New member
אין חושבים!!

מעולם במודע לא החלטתי להתנזק מסקס. איזה מן שטויות אלה??? למה בכלל להחליט להתנזר? סקס זה צורך!!!! כמעט כמו אוכל... למזלי אני גבר אז אולי קל לי לא להחליט להתנזר ולהנות מסטוצים וכד'. היתה תקופה של 3 חודשים שלא עשיתי סקס אבל זה היה אילוץ שממש לא היה תלוי בי , אלה בכל מיני משתנים שלא היתה לי כל כך השפעה עליהם.

goldyboy

New member
ניסתי שבוע

חשבתי שאני מתחרפן. כל דבר שמישהו היה אומר לי הייתי שומע בו משהו על סקס. "נפל לך משהו מתחת לשולחן" מה אמרת? תחת? ועוד כל מיני דברים כאלה. מאז אני לא מנסה את זה ולא חושב על זה אפילו. למה זה טוב? כבר מזמן הבנתי שלמדרגה רוחנית עליונה אני כבר לא אגיע.

למעלה