ראיתי את הבן שלי רוטט

obobus

New member
ראיתי את הבן שלי רוטט

הי רותי ה-8.8.8 עבר חלף לו בלי אירועים מיוחדים. בכלל, כיום שישי, סביב הילדים, זה לא ממש היום למדיטציה
אבל האם יש השפעות של היום הזה גם על היום למחרת? אני שואל בגלל שבשבת אחה"צ היינו אצל ההורים שלי, בסביבות 6 בערב הילדים שלי שיחקו אצלם בסלון, הסתכלתי על הבן (אם צריך אשלח שם במסר), הוא לבש חולצת פסים (פסים עבים, שחור וצהוב) ופתאום הוא היה נראה כאילו הוא נעלם וחוזר. כאילו הפסים שעל החולצה שלו ריצדו ואז חזרו להיות כמו שהן על החולצה (כמו תמונה מטושטשת, מהבהבת, עוד מהזמנים שהיינו קולטים טלוויזיה עם אנטנה על הגג והיו פסים שחור-ולבן כשמכוונים תחנה). זה קרה פעמיים בהפרשים של כמה שניות.הרטט הזה היה ממש חזק בעוצמה שלו שהאינסטינקט שלי היה לקפוץ אליו לתפוס אותו (הבנתי שאני היחיד שרואה את זה אז לא עשיתי כלום). יש לי הרבה שאלות, על זה, אולי אני אפילו לא ממקד את השאלות הנכונות. מה זה היה? האם זה קשור ל-8.8.8 (כי אמרתי את התפילה של מיכאל כמה פעמים, לא בשעות הסימבוליות אבל כלום לא קרה), האם זה כמו שאז העגבניות רטטו כשהסתכלתי עליה (אז הן כאילו התמוססו בראיה שלי, הפעם זה היה אחרת)ן? למה זה קרה דווקא עכשיו? למה דווקא הבן שלי רטט ככה? על מה זה מעיד?

obobus

New member
ואם כבר בענייני ילדים

הבת שלי, התאומה שלו (בת 3 בסוף החודש). באה למיטה שלנו בשישי אחה"צ. כל הבית ישן, נפש חיה לא צייצה ברחוב, היא נשכבה לישון במיטה שלנו (לדעתי לא נרדמה אלא רק שכבה ערה) ואז פתאום התיישבה ושאלה בקול פעמיים "מי זה מדבר? מי זה מדבר?". אין לי ספק שהיא שמעה משהו או מישהו. יכול להיות שהיא מתקשרת? כלומר שכבר בגילה מנסים ליצור איתה קשר? על מה ולמה? היא ילדה קטנה ושמחה שרק נותנת אהבה, זו באמת המהות שלה, לתת אהבה לכל מי שסביבה.זה מדהים לראות את זה

רותי 11

New member
יקירי - לא אחת אמרנו

שהילדים רואים ותקשרים הרבה יותר מאיתנו הם פתוחים אצלהם זה טבעי לא כמונו שאנחנו עובדים עם ההגיון ועם כל מיני אמונות אצלהם זה עדיין לא מושרש ילדים הם אינטואיטיבים אמוציונאלים לא עובדים עם הגיון והכל אצלהם פתוח וזה יכול להיות בהחלט שהיא שמעה איזה ישות שקראה לה באותו רגע. הבעיה אצל הילדים היא שעם הזמן זה נסגר כי אנחנו ההורים לא מפתחים להם את זה לא עוזרים להם בתחום הזה.

obobus

New member
בגלל זה חיפשתי את הנשמה הקטנה והשמש

עכשיו מצאתי את זה וקראתי. הפשטות של ההסבר מדהימה, כל התורה עטופה בסיפור לילדים.

רותי 11

New member
obobus יקירי

ברור שיש השפעה לאחר מכן כמו שאמרתי לא תמיד מרגישים משהו באותו יום, אצלי לדוגמא הרגשתי את זה בערב שלפני כן אבל זה היה בעצם הכנה לאותו יום הכנה לקליטת אותה אנרגיה. מה שהשתנה זה אצלך לא אצל הילד שלך, אתה ראית בעצם את הרטט שלו ולך זה נראה מוזר ושונה, אל תשכח שכולנו רוטטים יש כאלה מהר יותר ויש כאלה לאט יותר. אל תשכח שהילד שלך הוא בטח קריסטל או קשת וזה מעיד על כך שהתדר שלהם מהיר יותר משלנו. ושוב אני חוזרת מה שקורה אצלך שהראיה שלך השתנתה ולא המציאות עצמה היא פשוט עלתה דרגה.

obobus

New member
אוקי, אני חושב שאני מבין

אבל איך אני משמר את זה, מפתח את הראיה הזו, מפיק ממנה דברים שאני בעצם עוד לא יודע מה אפשר להפיק ממנה?

רותי 11

New member
לקבל אותה בצורה הטבעית ביותר

ולא לחשוב שמה שאתה רואה מוזר.

למעלה