ראיתי את הבן שלי רוטט
הי רותי ה-8.8.8 עבר חלף לו בלי אירועים מיוחדים. בכלל, כיום שישי, סביב הילדים, זה לא ממש היום למדיטציה
אבל האם יש השפעות של היום הזה גם על היום למחרת? אני שואל בגלל שבשבת אחה"צ היינו אצל ההורים שלי, בסביבות 6 בערב הילדים שלי שיחקו אצלם בסלון, הסתכלתי על הבן (אם צריך אשלח שם במסר), הוא לבש חולצת פסים (פסים עבים, שחור וצהוב) ופתאום הוא היה נראה כאילו הוא נעלם וחוזר. כאילו הפסים שעל החולצה שלו ריצדו ואז חזרו להיות כמו שהן על החולצה (כמו תמונה מטושטשת, מהבהבת, עוד מהזמנים שהיינו קולטים טלוויזיה עם אנטנה על הגג והיו פסים שחור-ולבן כשמכוונים תחנה). זה קרה פעמיים בהפרשים של כמה שניות.הרטט הזה היה ממש חזק בעוצמה שלו שהאינסטינקט שלי היה לקפוץ אליו לתפוס אותו (הבנתי שאני היחיד שרואה את זה אז לא עשיתי כלום). יש לי הרבה שאלות, על זה, אולי אני אפילו לא ממקד את השאלות הנכונות. מה זה היה? האם זה קשור ל-8.8.8 (כי אמרתי את התפילה של מיכאל כמה פעמים, לא בשעות הסימבוליות אבל כלום לא קרה), האם זה כמו שאז העגבניות רטטו כשהסתכלתי עליה (אז הן כאילו התמוססו בראיה שלי, הפעם זה היה אחרת)ן? למה זה קרה דווקא עכשיו? למה דווקא הבן שלי רטט ככה? על מה זה מעיד?
הי רותי ה-8.8.8 עבר חלף לו בלי אירועים מיוחדים. בכלל, כיום שישי, סביב הילדים, זה לא ממש היום למדיטציה