ראיתי את האור ...כנסו !

ראיתי את האור ...כנסו !

אשמח לשמוע ממישהו בר דעת ואינטיליגנטי שמאמין ברוחות ושדים ושאר המצאות של בני אדם איך יכול להיות שבמאה ה 21 עדיין קיימים אנשים שמאמינים בדברים שהעין לא רואה והאוזן לא שומעת ? נורא מנחם להאמין שיש חיים אחרי המוות (ודיי סביר להניח שאין !) נורא מנחם לדעת שחוצנים "טובי לב" יסכימו לרפא אותנו מכאבים ושאר צרות דרך בנאדם טוב לב שמוכן לתקשר בינם לבינינו בעבור סכום "מאוד צנוע" של סדרת טיפולים שתעלה לנו כמה אלפי שקלים מבלי שום הבטחה לריפוי או החזר כספי .... האדם הוא 99 אחוז קוף ברמה הגנטית רק שהוא קצת יותר חכם מקוף, כל יצור חי על פני כדור הארץ נולד חי ומת ... זהו מעגל החיים שבטבע והוא חל על כולנו ... אם יש גן עדן לבני אדם אז צריך להיות גן עדן לחמורים סוסים חתולים כלבים ויתושים כי בדיוק אותן תגובות כימיות הגורמות לכלב או חתול לחיות חלות גם עלינו .... אקיצר.... מה שקורה פה זה הבורות במיטבה ומי שחושב שאני טועה שיביא לי הוכחות קונקרטיות שאני טועה !

אורח2116

New member
קודם כל אתה רוצה להתעמת...

תבוא עם ראש פתוח, בכל מקרה, מוות קליני מכיר? את דוקטור ריימוד מודי אתה מכיר?, הוא בדק מעל 8 מיליון אנשים שעברו אותה חוויה ואמר בוודאות שיש חיים אחרי המוות ע"י מספר פרמטרים : 1. כולם סיפרו כמעט את אותו תהליך 2. המתים סיפרו מה בדיוק מי שחי עשה למרות שהוא היה מת לחלוטין ואפילו העבירו מסרים מהעולם ההוא. 3. אנשים שהיו עוורים סיפרו שראו במדויק את כולם באופן ברור(והם היו עוורים לפני זה). לכן רק זה צריך לשכנע אותך שיש חיים אחרי המוות אז אם אתה לא מאמין אתה עוצם עיניים כי אתה לא מאמין לעובדות. בלי קשר אני אישית חוזר בתשובה , ותורת ישראל לפי כל היתה קודמת לכל הפרופסורים ויש לה עבר עשיר וכמו כל מאות הוכחות שונות מהספרים (זוהר, גמרא, תורה) שהמדענים רק נדהמים כל פעם. לכן להגיד שתורת ישראל שטויות זה כמו להגיד שאין שמש בחוץ...

אורח2116

New member
עוד כמה הערות

למען האמת מצאו קוף שהוא 80% מתקרב למבנה אדם, אפילו המדענים היום אומרים שתורת דרווין היא לא נכונה כי לא מצאו את היצור המקשר, ההבדל בין אדם לחיות, שאדם יכול להחליט לעשות טוב ויכול להמשיך ככה כל חייו והתמודד עם היצרים שלו והחיות לא, הם פועלות על פי אינסטינקטים, אבל מה שנכון שלפעמים יש גלגולים של נשמות בחיות וכל אחד והתיקון שלו, למשל כאשר אנחנו אוכלים חיה כשרה ומברכים עליה אנחנו מעלים אותו ברמת רוחניות.

scott31

New member
כן אההה

אתה פרימיטיווי לחלוטין כמו כל מי שמוחו שטוף דת ! לגבי חווית מוות קליני הוכח מדעית שכאשר אדם נמצא במצב קרוב למוות מוחו מפריש חומרים חזקים מאוד ומעוררי הזייה עלמנת להקל על ההפרדות מהחיים . זה משול לתגובת הגוף בעילפון במצבי כאב קיצוניים . הכרתי באופן אישי אדם שמת מוות קליני וחוץ מזה שהוא לא זוכר כלום גם מהתקופה שהיה צמח שום סיפורי רוחניות לא היה שם ..הכול יחסי ציבור לדת . לך תלמד קצת מדע !

אורח2116

New member
קודם כל

בוא נדבר בדרכי נועם, אני מדבר איתך על מחקר שנעשה לא אכפת לי מבן אדם אחד. מדובר על אנשים מתים לחלוטין על כל הדעות, תבוא תבדוק אני בדקתי ושמע זה נכון.. שטוף דת?? או אתה שטוף חילוניות? חשבת על זה? - אתה משכנע את עצמך אולי שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה כי אין בורא ובעצם אתה טומן את הראש באדמה ?? אתה רוצה לדעת מה נכון , תבוא לבדוק בראש פתוח ולא במחשבה שהכל לא נכון, במחשבה שאתה רוצה להגיע לאמת בעולם, אני מזמין אותך לשיעורים תבוא תתעניין תראה לפחות מה אתה מפסיד... גם לגבי מוות קליני - מה הקשר חומר ?? , גם אם זה נכון , איך האנשים ידעו מה היה? נו הוא היה צמח מה הקשר צמח זה לא מת זה כמו חלום שמע אולי האמת אצלך , אבל בוא ביחד נבדוק סבבה והכי חשבו אל תיהיה משוחד ליצרים שלך פשוט תבוא לבדוק אתמול למשל הייתי בשיעור זוהר ומתוך ספרי הארי"י הקדוש (הרב דוד מנשה) אחי זה לא יאומן זה אפילו לא הגיוני לומר שאדם המציא את הספר הזה נו באמת...

smallnig

New member
תביא לי הוכחה לזה שהדמיון קיים.

שהמחשבה קיימת, שכל מה שאתה רואה קיים. אתה לא יכול להוכיח אז זה בטח אשלייה נכון?

Flame

New member
טיל אוילנשפיגל..

לא נכנסת הנה כדי לשאול את מה ששאלת, נכנסת כדי לבשר לכל חברי הפורום שהם בורים ומטומטמים.. נכון? אז להבא, כשתרצה תשובה אמיתית ורצינית "ממישהו בר דעת ואינטיליגנטי" תשאל שאלה אמיתית ורצינית. אה..אולי אתה הוא מי שנוהג בבורות? אגב, אני יכולה להמליץ לך בחום (ובשיא הרצינות!) לצפות בסרט שאולי יעניין אותך אם בסוף תחליט שאתה באמת רוצה לשמוע תשובה או חלק מהתשובה לשאלה ששאלת (לא בשיא הרצינות).. שמו "בליפ",שידרו אותו ביס בערוץ הדוקומנטרי..אני לא יודעת אם ישדרו אותו שוב בימים הקרובים. המשך ערב נעים
...

ראיתי ...הייתי שמעתי ...

ראיתי את הסרט מזמן מזמן .... סרט חביב אך הכול בו תאורטי לחלוטין . אני מעדיף להשאר בנתיים עם הרגליים על הקרקע ... אפילו אחד מכל הרחפנים פה לא העז להרים את הכפפה ולהוכיח לי חד משמעית שיש משהו רוחני מעלינו מתחתנו או מסביבנו . מבקש לא לשלוח אותי לתנ"ך ולשאר ספרות ... הוכחות קונקרטיות בלבד !

Flame

New member
כן..

אף אחד כאן לא מעיז לנסות ולהוכיח לך...ממש כך...
.. אתה מבין כמה שהשאלה שלך מצחיקה..? איך אתה מצפה שמישהו יוכל להוכיח לך "שיש משהו רוחני"? הרי זה בא מהרוח ואת הרוח לא רואה אדם שלא מאמין בה, אני לא מסוגלת לתת לך הוכחה קונקרטית למשהו שאתה לא רוצה להאמין בו ועל כן לא מסוגל לראות..אתה לא תראה את מה שאתה בוחר לא לראות.. לאילו הוכחות אתה בדיוק מצפה? תפרט קצת ואולי תקבל תשובה, אל תגיד מה אתה לא רוצה, תגיד מה אתה כן רוצה.

אורח2116

New member
מה שיפה בתורה ובתורה שבעל פה

זה הוכחות שכליות, עם ישראל אם תבוא לבדוק יש לו מלא הוכחות הוא ממש לא טיפש ולא יאמין בשטויות

Flame

New member
בסדר,

אילו הוכחות למשל? אגב, עם ישראל מלא טיפשים..(בדיוק כמו כל עם אחר
) אתה מכליל, יכול להיות שאני אאמין במשהו שבעיניך יהיה שטות ולהפך..שנינו בני עם ישראל אך בעלי דעות ואמונות שונות.. ערב נעים

אורח2116

New member
היי

אני מדבר איתך על גדולי ישראל כמו הרמב"ם , אר"י הקדוש רבי עקיבא, רבי שמעון וכדומה תשאל כל אחד בעולם ותבדוק אם הוא טיפשים חס וחלילה

Flame

New member
אני בחורה ../images/Emo13.gif

אני לא מזלזלת באמונות שלך, ולא בחכמים שהזכרת, פשוט הבנתי משהו אחר מהדברים שכתבת
..

אורח2116

New member
בליפ והסוד

ממש לא סותרים את אלוקים, אלא רק מחזקים את דברי הזוהר הקדוש כולנו י כ ו כ - כולנו אלוקים קטן - הרי רשום במפורש "האדם נברא בצלם אלוקים" כולנו יכולים ליצור עולמות ולהחריב, ומה שאמרו עם התפילה לא נכון לגבי היהדות - כי בהבל הפה אנחנו מתקנים דברים בעולמות עליונים - הרי אלוקים לא צריך את התפילה שלנו אל תדאג לזה.. הכל אמת תורת משה אמת - אגב התכווחתי על אחת בעבודה שדיברת איתי על הסרט הזה, אמרתי לה את ההוכחות שלי והיא פשוט אמרה "עזוב אני לא רוצה לדבר על זה יותר", מה זה אומר שהיא מעדיפה לחיות בשקר להאמין בשטויות שלה העיקר לא לעבוד את מי שברא אותה.

smallnig

New member
כנס

זה שרשום בתנ"ך "האדם נברא בצלם אלוהים" אין לקחת את זה ישירות, זוהי דוגמא. ובכלל היהדות בימינו הפכה להיות קיצונית ומוטעת לגמרי, כל כך הרבה המצאות חסרות משמעות של הרבנים שזה פשוט מצחיק שאנשים מאמינים לשטויות האלה.

אורח2116

New member
אתה רוצה תבוא תוכיח

אתה לא יכול להגיד שזה שטויות כל עוד אתה לא יודע...

smallnig

New member
ברור, אני לא יודע. המשפט שאמרת הרגע טיפשי

אז בוא תוכיח לי אתה שזה נכון?

טוםבת

New member
אני מציעה לך לקרוא את הסיפורים שלי.

מוכנה להישבע בכל דבר שהם אכן קרו!

אורח2116

New member
עזבי

עוורים לא יראו לעולם שיש אלוקים כמה שתוכיחי להם רוחות והכל , הכל מתקשר בסוף לשאלה מה אנחנו עושים בעולם הזה!!!

למעלה