ראיתי אותו!!!!

ראיתי אותו!!!!../images/Emo13.gif

כל פעם שיש יום שישי ראשון בחדש יש מי דבר כזה שקוראים לו שיק-שוק זה מין שוק קטן שמוכרים בו דברים משומשים וכאלו בפרדס חנה...(ממש נחמד
) ופתאום את מי אני רואה?! אחד משוטי הנבואה!!! זה זה ששר את יפהפיה (עם הר') הוא הלך עם דורות (האתון) מחייך ומרכיב ילדים על דורות... אני בטוחה שהוא על סמים!!! (גראס...לא משהו כבד) אם הייתם רואים אותו ככה הייתם מתים מצחוק! הוא כזה חמוד קטן הולך עם אתון ביד ומחייך כל הזמן...החיים טובים!!

היי

הי ממצב???
אני מרקפת...זה מצפה בצפון... הייתי רק פעם אחת בשיק שוק...הייתי עם אבא שלי כי הוא גר בלהבות חביבה! ובדיוק בגלל זה לא ראיתם אותי...

ברוכה הבאה...?

וכן... זה היה רואי לוי המקסים.... כיף לך
חחח אממ... אם בא לך לדעת מי זה מי בלהקה אז תיכנסי לאתר - www.shotey.co.il ושם יש בצד שמאל איפשהו "חברי הלהקה" ותוכלי לראות את כולם... חח ובתמונות מצחיקות.... תהני לך! וד"א ...
גם כשרואי לא מסטול אני מניחה שהוא מתנהג ככה.... מתכייף

תודה!!

שלום ותודה על האתר....אבל יש קצת בעיה הוא לא עולה לי...זה אומר לי שזה אין כזו כתובת...! אולי טעית? בבקשה תשלחח לי את הכתובת הנכונה של האתר!! תודה מראש צוף!

sHotZy M

New member
ראית את רואי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

איזה כייף לך!! אוי הוא מקסים... הנה הוא בתמונה שאני מאוד-מאוד-מאוד אוהבת.....
יש לו קול רגוע, נעים כזה, שסוחף אותך.... רדיופוני וסקסי....

sHotZy M

New member
סורי...

התמונה לא עולה לי אבל את יכולה לראות תמונות שלו (
וגם את התמונה שהתכוונתי אליה שבה רואים את רואי לבד על הבמה ב"פוזת רואי"... עיניים עצומות וידיים למעלה.... הידיים שלו פשוט בכל מקום ...
והוא לובש שמלה לבנה עם וורוד באמצע ושרוולים מנופחים....
) בגלריה של הפורום.... ודרך אגב.... ברוכה הבאה אישה!
אני מור,שiצי בת 19 מראשל"צ... שהות נעימה בפורום הכי דבסט שקיים!!!

שלום למור!!!

תודה.. זה אחלה תמונה...אני לא מבינה הם תמיד לבושים אותו דבר באותם הופעות?! הם היו עם הבגדים האלו גם בפסטיבל מוזיקה וטבע!!! ודרך אגב יש לך אחלה חתימה!

sHotZy M

New member
לשוטה בנשמה!!!! ../images/Emo39.gif

אוי תודע תודע...
וכן, הם לבושים אותו הדבר, במיוחד אברהם המדהים הזה שתמיד לובש את החצאית הסגולה והחולצה הארוכה האפורה והוא נראה כמו מלאך איתם
ד"א, יש לך מושג כמה עולה ההופעה בבצרה? ובאיזה שעה זה???

היי.....

הייי...את יכולה לקצר ולכתוב שאברהם מתלבש כמו חייזר... חחח...
ואין לי מושג על ההופעה בבצרה אם יש כזו הופעה בכלל! בבקשה תודיעי לי מתי זה באיזה יום וכו' ואם את תדעי באיזה שעה זה אז תוכלי בבקשה להגיד לי באיזה שעה וכל זה??? תודה רבה!

DidjiT

New member
מותק את באה???

עלקקקק אווקי אני והדר נהיה שם!! אבל אנחנו נכנסות בחינם.. נה נה בננה..חחחח

למעלה