ראין עבודה מעצבן

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
ראין עבודה מעצבן ../images/Emo46.gif

הייתי בראין עבודה לעבודה באחד הבנקים. הדבר המעצבן שהמראיינת אמרה לי שהיא חוששת שהתפקיד קטן עליי. שאפילו זאת שמנלת את המוקד שלהם לא עשתה דברים כמו שאני עשיתי (וזה אחרי ש"רצחתי" את הקו"ח שלי). הסברתי לה שאני מחפשת תפקיד כזה בכוונה כי אני רוצה סוף סוף לסיים את התואר ועבודה בתפקיד שהיא חושבת שיותר מתאים לי פשוט לא תאפשר לי ללמוד בצורה תקינה. להוציא 65 במבחן זאת לא בדיוק המטרה שלי. זה מאוד מחמיא שחושבם שאתה מוצלח אבל מעצבן שבגלל זה אני יכולה לא לקבל את התפקיד!!!!

eMiFrEaK

New member
שנייה אני לא מבינה משהו...

לא קבלת את העבודה כי היית יותר מדי טובה??

ymz

New member
עדיין לא קיבלתי תשובה סופית.

אבל השאלה נשאלה כמה פעמים. אמרתי לה שזו ירידה לצורך עליה בעתיד ואני מודעת והתחייבות ובלה בלה בלה. לא רציתי להיות תקיפה כי אם היא אמרה שמנהלת של אותו מקום פחות מנוסה ממני ותקיפות יתר (שזה בכלל דבר לא מומלץ בראיון עבודה) הייתה גורמת להל חשוב שאולי אזלזל במנהלת של המוקד.

Sheep From Hell

New member
מה זה השטויות האלה?

מה הם סתומים? עלק לא לקחו אותך כי את טובה מדיי...! יאא.. ומה את הולכת לעשות עכשיו? למה לא ביקשת עבודה בכוח? היית אומרת שאין לך בעיה לרדת ברמה.. חח:) בהצלחה בהמשך חיפוש עבודה...

mrmistory

New member
זה, קיים. קרו לי מקרים בעבק לא קצת.

שאמרו לי שאני מתחום ההיי-טק והעבודה הזאת לא בשבילי ולמה אני צריך אותה, קיצור עשו הכל בשביל שאני לבד יגיד "או קיי, תודה רבה אני לא מעוניין בתפקיד". לפעמים לא רוצים אותך ולהשקיע בך כדי שלא תתחילי לדרוש ולאחר השקעה בך לא כדי להם גם להגיד "אנחנו לא מעלים מעבר למה שאת מקבלת" ובטח אחרי המילים האלו או אחרים את תעזבי והם הפסידו שוב במישהו שהשקיעו בו. את האמת, למדתי לעשות טריקים של תמע כדי שיראו שאתה לא נראה דרשן ונראה אחד שיקבל מה שיתנו (אבל אחרי שאני מתקבל, אני כמו פשיטת רגל להם חחחח).

Janem

New member
שונא!!!!!!!!!!!!!!

תתרוץ הכל כך ישראלי הזה: overqualified

למעלה