ראיית הילות!

• פותח הנושא BN100
  • פורסם בתאריך

BN100

New member
ראיית הילות!

שלום לכולם! אני חדש כאן בפורום. אני מאוד מתעניין בכל הקשור למיסטיקה. בזמן האחרון אני מנסה לראות הילות וקראתי הרבה מאמרים על כך, עד היום אני מנסה לראות אבל לא ממש מצליח לי. מה שאני עושה זה פשוט מניח את היד שלי מול עיניי ומנסה לראות את ההילה של עצמי במשך 10 דקות פחות או יותר ואני ממש רגוע ומחובר לעצמי. אולי אני לא משקיע מספיק וזה אמור לקחת שעות? אולי יש עוד כל מיני שיטות שיכולות לעזור? האם יש כאן בעלי סיון שכבר רואים הילות? אשמח לדבר עם אחד בעל נסיון ובכלל כל מי שיכול לעזור לי. תודה מראש.

לקשמי

New member
עד כמה שידוע לי..

לראות הילות יכול רק אדם מאוד מואר שיש לו ניסיון של שנים (אולי אפילו מגילגולים קודמים) בתירגול רוחני כלשהו. אני אפילו לא בטוחה שכל האנשים המוארים (לא שיש הרבה כאלה
) מסוגלים לראות הילות. אבל אולי אני טועה.

BN100

New member
לפי מה שאני יודע..

הייתה כתבה לפני כמה זמן בערוץ 2 עם אושרת קוטלר והיא ראיינה משהו שרואה הילות והוא אמר שכל אחד יכול לראות הילות, הוא רק צריך להאמין בזה, ובסוף הכתבה אושרת נסתה לראות את ההילה של המדריך והיא אכן הצליחה! לכן אני משוכנע שכל אחד יכול לראות הילות וגם אני.

צר לי מאוד אולי במקום קורס בקפה

עכשיו, נתחיל בסדנה משותפת של ראיית הילות. אני מתנדב להדריך עד לראייתה הילה האתרית השקופה. אם מי מכם יראה יותר שיערב לו. מה דעתכם. באהבה מיקי

למה במקום../images/Emo35.gif כאילו.... ../images/Emo12.gif

למה לא גם וגם
דווקא אשמח לקורס און ליין לראיית הילות. מה קשור לקפה?
על הנכונות מיקמיקמיקמיק

גריני

New member
קורס-צ'יק בראיית הילות ../images/Emo6.gif

הנה תיאור של איך זה עובד עבורי: 1. בשעת ערב מוקדמת - קרוב לשעת השקיעה (זה כי האנרגיות גבוהות בשעה הזו). 2. לעמוד מול מראה. 3. להדליק אור נמוך בחדר 4. רצוי מאוד שהקיר שמאחורי (הקיר שנשקף במראה) יהיה בהיר. 5. להתמקד על נקודה כלשהי בגוף, יותר נכון "בגבולות" שלו - נניח החיבור שבין הצואר לכתף. 6. המבט צריך להיות כמו זה שמנסים לראות תמונה בתלת-ממד, כלומר מבט לא ממוקד - בוהה... המיקוד כאילו 2 ס"מ "בתוך המראה" - בנקודה בה בחרנו. 7. לא למצמץ 8. כעבור 3-5 דקות מרגע שייצבנו את המבט - אמורה להופיע לעיננו ההילה - מעין מנורת פלורסנט שמקיפה את הגוף. ייתכן שתראו תחילה משהו "חלבי" כאילו ערפל מקיף את הגוף, ואז פתאום יבריק לכם קטע מסויים - כמו מנורת פלורסנט... זה יפה ומרגש.... ואימונים נוספים יכולים להביא אתכם גם לראיית צבעים.

BN100

New member
ההדרכה הזאת נשמעת לא רע!

אני כבר בערב הולך לנסות! הבנתי שזה באמת עבד לך? ראית באמת הילה נכון?

למעלה