ראיין את הפלפל....

itoosh2

New member
ראיין את הפלפל....

והפלפל שלנו להפעם הוא/היא האחת והיחידה... גברת פלפלת אחת!! תהנו לשאול אותה את הסודות הכי אפלים חחחחח :D

lollapalooza

New member
יה, מירית../images/Emo70.gif

נאמ
מה הזכרון הראשון שלך
יש לך 24 שעות עם ג'ון, ואת יכולה לעשות איתו כל דבר, אבל אסור לך לגעת בו (מואהאהאהאהאה
)- מה את עושה
איזה דיסק של ג'ון את הכי אוהבת, או הכי משמעותי בשבילך
מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעת שיר של הפפרז, ברמה כזו שגרם לך להתחיל לאהוב אותם
איזה ספר את קוראת עכשיו, אם בכלל, או מה היה האחרון שקראת.
איזה מוזיקה לא תשמעי מרצונך החופשי לעולם
האם יש משהו שאמרת שלא תעשי לעולם ובסוף עשית אותו
אע, נראה לי שזהו. אני זכאית לעוד 3 שאלות. אני אחשוב על זה.

טוף

מה הזכרון הראשון שלך
- הראשון בחיים או הראשון שאני זוכרת
אממ... שהייתי בת שנתיים וחצי והלכתי עם אבא ללאיצטדיון בערד. ביום שבת בבוקר. יש לך 24 שעות עם ג'ון, ואת יכולה לעשות איתו כל דבר, אבל אסור לך לגעת בו (מואהאהאהאהאה)- מה את עושה
מדברים, מנגנים [או יות רנכון מלמד אותי לנגן. ועושים דברים גם בלי לגעת...
איזה דיסק של ג'ון את הכי אוהבת, או הכי משמעותי בשבילך
הכי אוהבת? IOE כי הוא פשוט אדיר. הכי משמעותי...אממ...האלבום אינטרנט. מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעת שיר של הפפרז, ברמה כזו שגרם לך להתחיל לאהוב אותם
לפני 4 שנים כשהייתי בבית מלון באילת. איזה ספר את קוראת עכשיו, אם בכלל, או מה היה האחרון שקראת- עכשיו אין לי זמן לקרוא, והאחרון שהיה הוא התפסן בשדה השיפון ולפניוי את אינהו של אתגר קרת. איזה מוזיקה לא תשמעי מרצונך החופשי לעולם
הרבה. טראנס פופ היפהופ ורוני וכל הפקאצות למינהם. האם יש משהו שאמרת שלא תעשי לעולם ובסוף עשית אותו
אממ...לא.

angel 0f r0ck

New member
מיריתוש../images/Emo24.gif

מהו החלום הכי גדול שלך? כמה אלבומים של הפפרז יש לך? כמה אלבומים של ג'ון יש לך? האם תעשי לי ילד? חבר,יש? מהו התחביב במרכזי שלך?

הנה...

מהו החלום הכי גדול שלך?- אממ... לפגוש את ג'ון... זה רדוד מידי לא? כמה אלבומים של הפפרז יש לך? עם הלייב בהייד פארק זה 11. כמה אלבומים של ג'ון יש לך?- את כולם. האם תעשי לי ילד?בכיף
חבר,יש?וגם לא יהיה
מהו התחביב המרכזי שלך? בעע זה לא יפה לכתוב... אז אני אכתוב לשמוע מוזיקה וללכת עם ניטים לכל מקום.

yoseflotz

New member
יאא../images/Emo112.gif

כמה זמן שומעת את הצ'יליז? דיסק אהוב? שיר אהוב?(אחד, מוחעחעחעחע }-)) אממ... כמה ילדים את רוצה?
(סתעם.
) באיזה גיל תתחתני? גזענית? סדיסטית? התתנשקי עם איש שחור? אחים\אחיות? אוהבת תחקירים? ^^

ושוב../images/Emo13.gif

כמה זמן שומעת את הצ'יליז? 4 שנים בערך. דיסק אהוב? לד זפלין 2. שיר אהוב?(אחד, מוחעחעחעחע }-))אעעע..כרגע סירקל ג'רקס...לא זוכרת את השם של השיר. אממ... כמה ילדים את רוצה? זה תלוי.. 2-3 אבל אם זה מג'ון אז 309467999
חחח. (סתעם. ) באיזה גיל תתחתני? לא. גזענית? לא. סדיסטית? לא. התתנשקי עם איש שחור?אעעע מזה? אחים\אחיות? אח ואחות. אוהבת תחקירים?לא

yoseflotz

New member
אהמ!../images/Emo112.gif

את לא הולכת להתחתן אי פעם? ^^ ואיש שחור משמע כושי רק במילים יפות
עוד שאלות! אלבום אהוב של RHCP? שיר אהוב של RHCP? (אחד, מוחעחעחע
) פירומנית? מזוכיסטית? להקה אהובה? להקה אהובה שהיא לא RHCP?
זהו!
מקווה שנהנת
עכשיו אני לפחות מכיר אותך יותר טוב, מירית!

K...

אלבום אהוב של RHCP בלאד שוגר. שיר- פייט לייק א ברייב פירומנית?- לא. מזוכיסטית? אולי. לפעמים. להקה אהובה- לד זפלין. ועוד הרבה.... זהו

yoseflotz

New member
מתחמקת ../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif

טוב נו, לשם שינוי אני לא אנג'ס.

yoseflotz

New member
זה לא מסוכן, זה כיף ../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

אש אש מדורה...חג הפירומנים קרב ובא!!! מוחעחעחע כבר יש לי תוכניות

dafnaleh

New member
הממ

מהו הסרט האהוב עליך? אילו ספרים (אם בכלל) את אוהבת לקרוא? אילו דברים מעניינים עשית בחיים? במה תרצי לעסוק בעתיד? את כוססת ציפורניים? אילו תוכניות טלויזיה את אוהבת? ומה עושים חוץ מזה?

תשובות

מהו הסרט האהוב עליך?בית ספר לרוק. אילו ספרים (אם בכלל) את אוהבת לקרוא? כל מיני... מתח למשל אגתה כריסטי [מזמן אני לא קוראת ספרים אין לי זמן]. אילו דברים מעניינים עשית בחיים?אממ... שומדבר מיוחד. במה תרצי לעסוק בעתיד?אעע מעצבת פנים או הנדסאית ביניין [לעשות את הפרוייקט-מרכז רוק]. את כוססת ציפורניים?לא. אילו תוכניות טלויזיה את אוהבת?"חברים" "ארץ נהדרת"-אבל כבר נגמר ואין שומדבר בערוץ2... ומה עושים חוץ מזה? חוץ ממה?

itoosh2

New member
כמה שאלות...

האם את מכורה למשהו? האם את צורבת דיסקים עבריים? האם את מעשנת? האם את אוכלת חביתות? האם את אוכלת כשר? וזהו בנתיים...

OK

האם את מכורה למשהו?סימס אוניברסיטה. האם את צורבת דיסקים עבריים?לא האם את מעשנת?לא האם את אוכלת חביתות?כן. האם את אוכלת כשר?כן. וזהו בנתיים...

למעלה