ראיין את הפלפל...

angel 0f r0ck

New member
אבל אתה בן ובנים לא עושים שעווה

ואגב,השיער שלך יפה
. יש לי חולשה למראה של בנים עם שיער ארוך..

Freaky Styley

New member
מה?!

השיער שלי יפה??! שיהיה...כל העולם אומר לי שאני מכוער...:\ ואיפה בדיוק ראית אותי?

yoseflotz

New member
מיליון סינים לא טועים ../images/Emo13.gif../images/Emo112.gif

איזה מרשע אני

yoseflotz

New member
המשך:../images/Emo112.gif

מה השעה? הלכת מכות פעם? IQ? מצב כלכלי? מערכת יחסים? מוצא? משקל? גובה? משקפיים? חסרון? יתרון? שפות? בית פרטי\דירה? חיה עם ההורים? שיר אהוב? (אחד }-)) חיה אהובה? צמחונית? תחביב? כועסת הרבה? שקטנה? ביישנית? מהמרת? מיקום? עיר מולדת? בכמה ערים גרת? כמה שנים בכל אחת? את אוהבת שאלונים? נמאס לך לענות עליהם? איפה הילד? איפה הרוח? קר או חם? חולצה או מכנס? אוכל או שתייה? שעון עם מחוגים או שעון דיגיטלי? רמקולים או אוזניות? מורידה שירים? עובדת? אם כן, משכורת? מה את לומדת? באיזו אונ'? תארים..? רעבה? עייפה? איזה שיר את שומעת כרגע? שונאת אותי? יש לך וידוי כלשהו? סטרייטית? זכרון הכי חזק: זכרון הכי ישן: מקום אהוב: מסעדה או בית קפה אהובים: אלבום אהוב של הצ'יליז? תקופה אהובה? מותשת? רוצה עוד שאלות? בטוחה? כי אם לא תגידי, טוב? להקה מצחיקה? להקה מרגשת? להקה שנואה? להקה טיפשית? זמרת טיפשה וצבועה, בהתחלה יש אבריל ואחרי זה לאבין? רוצה עוד שאלות? בטוחה? אוהבת את עצמך? שירתת בצבא? מתכוונת לתרום איכשהו למדינה? יש עתיד? מקצוע לעתיד? רוצה ילדים? כמה בנים\בנות? איסיקיו: מסנג'ר: באיזה שנה נולד ג'ון? באיזה שעה נולד אנתוני? באיזה יום נולד צ'אד? באיזו מאה נולד פלי? איפה היית רוצה לגור? למה? רוצה עוד שאלות? חבל! הנה עוד כמה: במה ממולאת הכרית שלך? המיטה שלך נוחה? יש אחים\אחיות? אם כן, מה שמם? איך קוראים להורייך, ובני כמה הם? אם את עונה על הכל אני נותן לך צל"ש!
אממ משקה אהוב? איך קוראים לי? איך קוראים לך? איך קוראים לדוד שלך? איך קוראים לדודתך? יש בנות-דודות? אם כן, בנות כמה, איפה הן גרות, והאם את אוהבת כל אחת מהן? מה השעה?

שאלות

מה דעתך על לוני-טונס החדשים? איזה סרט את ממש אוהבת? מכירה את מונטי פייטון? אהה, האם אני אצליח במתכונת המתמטיקה? (את לא חייבת לענות) איך את יכולה להיות צמחונית? זאת משימה בלתי אפשרית לפי דעתי

lollapalooza

New member
../images/Emo97.gif

מה דעתך על לוני-טונס החדשים
נראים לי מרושעים מדי. איזה סרט את ממש אוהבת
המון. "סינמה פרדיסו" בעיקר. מכירה את מונטי פייטון
ודאי. הם משעשעים עד מאוד. אהה, האם אני אצליח במתכונת המתמטיקה
(את לא חייבת לענות) בעזרת השם. איך את יכולה להיות צמחונית
זאת משימה בלתי אפשרית לפי דעתי.- גם אני חשבתי שזה בלתי אפשרי. תביני שהדבר שהכי אהבתי לאכול בעולם זה בשר, ועד עכשיו קשה לי, בעיקר כשעושים על האש. (|ריר|) אבל הנה, עובדה שאני מצליחה.

angel 0f r0ck

New member
יש לי 21 שאלות בשבילך..

ויש לי בקשה שאני מקווה שתקחי אותה לתשומת הלב..אל תעני על השאלות האלה באדישות ותהיי כנה..בבקשה...תחשבי לפני שאת עונה ואל תכתבי לא יודעת או משהו. 1)למה גופיות לא אוהבות אותך? 2)למה את לא אוהבת את עצמך? 3)תני לי 3 תכונות טובות שלך? 4)האם יש לך או היה לך דיסק צרוב בבית? 5)מהו הנושא מעניין אותך כרגע באוניברסיטה? 6)את אוהבת מוזיקה פסיכודלית? 7)את אוהבת רוק נשי? 8)מה לא תעשי בחיים(חוץ מלאכול בשר)? 9)בת כמה האחיינית שלך? 10)יש לך את כל הדיסקים של ג'ון? 11)מצאת כבר את האלבום הראשון של הפפרז? 12)נכון שכריס קונל הוא בחור יפה? 13)אם תקימי להקה,איך תקראי לה? 14)את אוהבת את השם שלך? 15)עם כמה בנים התנקשת(זאת השאלה היחידה שהיא אישית באמת)? 16)אם הייתה הזדמנות לטוס לחו"ל פעם ראשונה בחייך,לאיזה מקום היית בוחרת לטוס? 17)מי היה קורט קוביין לפי צורת החשיבה שלך? 18)עקשנות,תכונה רעה או טובה? תסבירי למה.. 19)האם כתבו עלייך פעם שיר? 20)נכון שפרל ג'אם הם להקה מצויינת? 21)איך היו השאלות?

lollapalooza

New member
../images/Emo3.gif

אני אוהבת הרבה שאלות
1)למה גופיות לא אוהבות אותך
כי המ, צריך גוף בשביל זה. 2)למה את לא אוהבת את עצמך
יש לי הרבה סיבות. לא פה. 3)תני לי 3 תכונות טובות שלך
המ, אני יודעת להקשיב, אוהבת לעזור והממ... לא יודעת מה עוד. 4)האם יש לך או היה לך דיסק צרוב בבית
יש. אבל לכל אחד כזה יש לי עותק מקורי. (או שיהיה בקרוב) 5)מהו הנושא מעניין אותך כרגע באוניברסיטה
ואוו, הכל. 6)את אוהבת מוזיקה פסיכודלית
לא שמעתי מספיק כדי להחליט. 7)את אוהבת רוק נשי
לא. יש לי אולי שניים- שלושה דיסקים של נשים בבית, וזה פופ. 8)מה לא תעשי בחיים(חוץ מלאכול בשר)
אני לא אמרתי שבחיים לא אוכל בשר. זה יכול לקרות. מה לא אעשה בחיים
לא אגיד על משהו שלא אעשה אותו בחיים, כי גיליתי שהכל יכול להשתנות. 9)בת כמה האחיינית שלך
כפרה עליה
עוד מעט 8 חודשים. 10)יש לך את כל הדיסקים של ג'ון
כן, חוץ מסמייל שאי אפשר כמעט להשיג במקורי. 11)מצאת כבר את האלבום הראשון של הפפרז
לא
נראה לי שנתתי אותו למישהו. 12)נכון שכריס קונל הוא בחור יפה
כן.
13)אם תקימי להקה,איך תקראי לה
"אללי". סתם, המ, זה משהו שצריך לחשוב עליו, וזה גם מאוד תלוי בדינמיקה של הלהקה. 14)את אוהבת את השם שלך
כן, אחרי שנים רבות שלא. 15)עם כמה בנים התנקשת(זאת השאלה היחידה שהיא אישית באמת)
לא התנקשתי באף אחד, באמת
זו לא אני
אני מניחה שהתכוונת ל"התנשקת" אז המ, לא רוצה לנקוב במספר מסויים, אבל לא היו הרבה. 16)אם הייתה הזדמנות לטוס לחו"ל פעם ראשונה בחייך,לאיזה מקום היית בוחרת לטוס
אירלנד או אנגליה. 17)מי היה קורט קוביין לפי צורת החשיבה שלך
ואוו, שאלה טובה עם תשובה ארוכה. בקיצור- בנאדם מורכב ומיוחד עם המון המון בעיות, קרבן של עצמו ושל הסביבה שלו, איש לא רגיל. 18)עקשנות,תכונה רעה או טובה
תסבירי למה.. זה תלוי למה משתמשים בה. אם זה למטרות טובות וצודקות, היא טובה. אם זה לרוע, רעה. 19)האם כתבו עלייך פעם שיר
לא ברצינות. 20)נכון שפרל ג'אם הם להקה מצויינת
לגמרי.
21)איך היו השאלות
נפלאות. תודה.

למעלה