ראיין את הפלפל...

itoosh2

New member
ראיין את הפלפל...

טוב אני הקרצתי עכשיו שם מהתחת אז אתם יכולים לתת הצעות לשם יותר טוב... בקיצור המשחק הזה הוא משחק שבו מראיינים מישהו מהפורום כל שבוע נבחר מישהו מהפורום והאנשים בפורום ישאלו אותו שאלות והוא יענה... חוקי המשחק: (זה רק חוקים בסיסיים שחשבתי ישר) אין לשאול יותר מ10 שאלות אם עוד לא קיבלתם תשובה... אין לשאול שאלות לא קשורות (כגון: מה צבע החומוס שלך?) אין לשאול שאלות מוזרות (כגון: תתארי איך נראית מירי בוהדנה ערומה
) המרואיין לא מחוייב לענות על שאלה מביכה או שהוא ממש לא רוצה לענות עליה אבל רק אם יש סיבה מוצדקת לכך המרואיין גם כן ישתדל לענות לכל השאלות... טוב מבחינת חוקים אני חושב שאולי אני צריך לעבוד על זה
אז יאללה בוא נתחיל! המרואיין/ת הראשון/ה שלנו היא/הוא: הדס!!! ואני יתחיל בשאלה: ממתי את צימחונית?

dafnaleh

New member
גם לי יש שאלות

איך באוניברסיטה? את לומדת את המקצוע שרצית או שאת מתפשרת? אמרת שהתנשקת, וזה, עם מי? את מקבלת משהו מתפוז בזה שאת מנהלת להם פורום? ארז שואל: מה זה שורש עשר מינוס 1? (אל תעני, הוא כבר בדק במחשבון) מה את חושבת על האלבום החדש של עברי לידר? גם אותו את אוהבת? משימה! מצאי את התמונה שמסמלת את התקופה בה הכי אהבת את הרהצפ. חה חה חה! מה הסרט האהוב עליך? האם את יודעת הקלדה עיוורת? אילו תוכניות טלויזיה את אוהבת? זהו, נראה לי ששאלתי יותר מעשר.

dafnaleh

New member
תיקון שכזה,

בקשר לתמונה שאת צריכה לצרף, הכוונה היא לתמונה שלהם, שמסמלת את התקופה האהובה עליך בעברם\הווהם.

lollapalooza

New member
יה, דפנע../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ובכן... איך באוניברסיטה
המ, בסדר. יכול להיות הרבה יותר טוב. את לומדת את המקצוע שרצית או שאת מתפשרת
בגדול, זה מה שרציתי. בתוך זה אני מתפשרת, אפילו מוותרת מדי, וחבל, רק שאין לי ברירה. אמרת שהתנשקת, וזה, עם מי
המ, אם אני אגיד שם, זה יגיד לך משהו
מישהו.
את מקבלת משהו מתפוז בזה שאת מנהלת להם פורום
המ, לא משכורת. יש צ'ופרים פה ושם. ארז שואל: מה זה שורש עשר מינוס 1
(אל תעני, הוא כבר בדק במחשבון) איכס, למה הוא מתעסק עם זה בכלל
אני ומספרים לא הולכים יחד. מה את חושבת על האלבום החדש של עברי לידר
גם אותו את אוהבת
אלבום מקסים, אוהבת. משימה
מצאי את התמונה שמסמלת את התקופה בה הכי אהבת את הרהצפ. חה חה חה
- את לא יודעת איזה משימה קשה זו... האינטרנט פה איטי ברמות מטורפות... טוב לא מצאתי שום תמונה מתקופת BSSM, אבל המ, זו התקופה האהובה. גם קליפורניקיישן הייתה טובה. מה הסרט האהוב עליך
רק אחד
לא יכולה להחליט על אחד. האם את יודעת הקלדה עיוורת
לא. אילו תוכניות טלויזיה את אוהבת
מממ... The OC, עכשיו התחלתי לראות Family Guy וזה ממש מגניב, מופע שנות השבעים, אי אר, סיינפלד, סאותפארק, והכי הכי בעולם, חברים. אני פשוט מכורה ויודעת פרקים שלמים בעל פה... יאיי.

lollapalooza

New member
אוקיי...

קודם כל, כדי שלא יהיה בלגן בסדר המרואיינים וכדי שלא נזניח אף אחד- כל מי שרוצה להשתתף במשחק, שיגיב למאמר הזה. (לא פה, במאמר עצמו.) נלך לפי סדר השמות ששם, ככה שלא נדלג על אף אחד. עכשיו לתשובה- אני צמחונית מגיל 19, שלוש שנים.

lollapalooza

New member
מבחינתי אתה יכול.

יודע מה
בוא נעשה ככה. תבחר מתוך הרשימה של אלה שמגיבים למאמר. זה לא חייב להיות לפי הסדר, כדי שיהיה אלמנט של הפתעה, אבל עדיין תהיה רשימה כדי שלא נפקיר אף אחד. הולך

genz

New member
בלי שאלות מוזרות?

שיט...טוב נו... היית בופעה lollapalooza? אם כן, באיזה שנה? עשר דיסקים אהובים חוץ מרד הוט?

lollapalooza

New member
../images/Emo13.gif

לא הייתי בשום לולהפלוזה, לצערי.
עשרה דיסקים אהובים... וואי, התקלת אותי. תראה, אין מצב שאני יכולה לספור עכשיו עשרה שהם הכי הכי, אז אני אגיד במקום את אלה שהכי חשובים לי, כי הם שינו אצלי משהו, השפיעו או שסתם יש להם ערך סנטימנטלי גדול. אז קודם כל, ג'ון כמובן, וכל דבר שלו. אני חושבת שלכל אלבום של הבחור יש בשבילי משמעות מבחינת התקופה שהקשבתי לו בפעם הראשונה, או אנשים שקשורים לתקופה הזו. ואני יכולה להמשיך פה שנים ולהסביר מה המוזיקה שלו עשתה לי בחיים, אבל זה לא ייגמר... השני יהיה OK Computer, שלו אני חייבת את כל מה שאני היום. זה דיסק שגרם לי להבין מוזיקה בצורה אחרת לגמרי ולשנות את כל הטעם המוזיקלי שלי, ובמובן מסויים, את עצמי.
(יה, אני מתפלספת
יאיי
) השלישי... הממ... גם פה קשה לי לבחור, בוא נגיד הרבה פינק פלויד, בעיקר "הצד האפל של הירח" ו"הלוואי והיית כאן" (אין לי כוח לאנגלית, נו) שהם פשוט מדהימים. שוב, הפינק פלויד מזוהים אצלי עם תקופה מאוד מיוחדת, ואני חושבת שלגלות אותם הייתה אחת החוויות הכי מדהימות, וזה עוד נמשך... לד זפלין השני
. וכל מילה מיותרת. המממ... נירוונה. Unplugged in New York, שהיה הדיסק הראשון שלהם שיצא לי לשמוע, וגם הטוב ביותר שלהם. כי הוא מצויין ואמיתי וקורע לב לפעמים, וכי הוא הכניס אותי לתקופה הנירוונאית שלי ולאובססיית קורט קוביין- חלק די גדול מהחיים שלי בתקופה מסויימת. משהו קצת יותר עכשווי, הדיסק הראשון של המארס וולטה (לא האי פי
) שאני מגלה רק עכשיו. אין בכלל להקות שעושות כזו מוזיקה מדהימה בימינו. תשמעו, זה מעולה. מזמן לא שמעתי משהו עכשווי שכל כך ריגש אותי. חוץ מג'ון. (שמנגן שם קצת) טוב המ, פה נמאס לי כבר להסביר, וגם בטח זה לא הכי מעניין, אז עוד חמישה: "נגיעות" של ברי סחרוף (
), "גרייס" של ג'ף באקלי, הראשון של הדורז, Sea Change של בק ואחרון... וואי, יש מלא, נו. Ten של פרל ג'אם.

idanem

New member
ספרי לנו על חיי האהבה שלך

חבר, ארוס, בעל משהו.... יש משהו? הולך להיות? היה (בתקופה קצרה מעכשיו..)? מאוהבת? דלוקה (לא ג'ון...מישהו שאת מכירה אישית...)? בקיצור...את יודעת מה לענות...

lollapalooza

New member
הווו, זה יהיה קצר. ../images/Emo3.gif

אין כלום, לא קורה כלום, לא יקרה כלום. בוא נגיד שיש מישהו שאני לא בטוחה מה אני רוצה ממנו, אבל זהו.

angel 0f r0ck

New member
מה כאילו מאוהב בך?

ומה זאת אומרת לא יקרה כלום. יקרה ועוד איך. את תראי שאהבת חייך תבוא ברגעים הכי לא צפויים.

למעלה