מה שבטוח... לזקנה יש טעם טוב... מכירת ת'תמונות
O O r L a N d O New member 9/4/04 #40 ../images/Emo28.gif מה שבטוח... לזקנה יש טעם טוב... מכירת ת'תמונות
M Michal Bloom New member 9/4/04 #41 איך שהזקנה מסתכלת../images/Emo6.gif.... אם אני הייתי שם לא הייתי רק מסתכלת, אלא רצה עליו ומנשקת אותו צרפתית אחת שתשאיר אותו עם פה פתוח, מכניסה לו לכיס פתק על הפלאפון שלי, וטסה משם..
איך שהזקנה מסתכלת../images/Emo6.gif.... אם אני הייתי שם לא הייתי רק מסתכלת, אלא רצה עליו ומנשקת אותו צרפתית אחת שתשאיר אותו עם פה פתוח, מכניסה לו לכיס פתק על הפלאפון שלי, וטסה משם..
M Michal Bloom New member 9/4/04 #42 טוף, לילה טוף../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif../images/Emo16.gif זזתי....... *אם אני אראה את אורלנדו אי פעם, זה בול מה שאני אעשה(בודעה שלי לתגובה איך שהזקנה מסתכלת..)..
טוף, לילה טוף../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif../images/Emo16.gif זזתי....... *אם אני אראה את אורלנדו אי פעם, זה בול מה שאני אעשה(בודעה שלי לתגובה איך שהזקנה מסתכלת..)..
מ מיטץ New member 9/4/04 #43 חחח לילה טופ...../images/Emo1.gif../images/Emo25.gif ואם אני יראה את אורלנדו ,מה שלא יקרה בזמן הקרוב... אני לא ירוץ אליו ויחבק וינשק אותו הוא יחשוב שאני מפחידה אני ינסה לנהל איתו שיחה תרבותית ,משם כבר הכל פתוח פחחחחח עוד פעם אני והאשליות שלי מה לכולם יש חלומות לא
חחח לילה טופ...../images/Emo1.gif../images/Emo25.gif ואם אני יראה את אורלנדו ,מה שלא יקרה בזמן הקרוב... אני לא ירוץ אליו ויחבק וינשק אותו הוא יחשוב שאני מפחידה אני ינסה לנהל איתו שיחה תרבותית ,משם כבר הכל פתוח פחחחחח עוד פעם אני והאשליות שלי מה לכולם יש חלומות לא
ז זוארץ שולט New member 9/4/04 #44 אוי../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif הדר (מממ...מזכיר לי מישהו.... עצוב לי עכשיו ). טוב לא - החתימה שלך הורגת אותי כל פעם מחדש "אם תספרי יום ועוד יום, יום ועוד יומיים - יצא לך 5 ימים". XD. totaly.
אוי../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif הדר (מממ...מזכיר לי מישהו.... עצוב לי עכשיו ). טוב לא - החתימה שלך הורגת אותי כל פעם מחדש "אם תספרי יום ועוד יום, יום ועוד יומיים - יצא לך 5 ימים". XD. totaly.