ראיונות לרפואה

dudisegal

New member
ראיונות לרפואה

מישהו יודע מתי הראיונות לרפואה ורפו"ש לעתודאים, בכל האוניברסיטאות (4) אני מנחש שולדי יודע, ובכל זאת, כל אחד מוזמן לענות...
ביי

ולדי

New member
אני אנסה לעזור כמיטב ידיעתי ויכולתי

טוב, אני אנסה לעזור לפי מה שידוע לי לגבי השנה, ולגבי השנה שעברה. השנה, ככל הידוע לי, כבר התחילו הראיונות לסטודנטים רגילים בירושלים ותל-אביב, ובבן גוריון יתחילו עוד מעט. הראיונות לעתודאים בבן-גוריון מתקיימים יחד עם הראיונות לסטודנטים הרגילים (באזור תחילת יוני). הראיונות לרפו"ש בירושלים יהיו בסוף יולי-תחילת אוגוסט. הראיונות לרפואה בירושלים, ולרפואה ורפו"ש בתל-אביב, יתקיימו רק אחרי שיתקבלו ציוני הבגרויות, משמע - בספטמבר. בנוגע לטכניון - אין לי מושג!!!

עומר ד

New member
טעות בידך!

כפי הידוע לך, מהמייל ששלחתי לך, בירושלים הראיונות כבר החילו, שלי ביום א´ הקרוב, לפקולטה לרפואה, והם הולכים לפי ציוני פסיכומטרי במקרה של עתודאים ואף מסיימים עם העתודאים לפני האחרים.

ולדי

New member
יפה מצידם!!!

במחזור שלי הם החזיקו עתודאים עד ספטמבר, לפני שהתחילו לזמן לראיונות. בהצלחה בכל מקרה!!!

dudisegal

New member
מוזר

די מוזר לי מה שאתה אומר כי הפסיכומטרי שלי לא רחוק משלך, ובכל זאת עוד לא שמעתי פיפס מהם אחרי האישור הרשמה... בכל מקרה בהצלחה! אגב, זה אומר שגם הקבלה לעתודאים היא לפני קבלת ציוני בגרות, ורק על סמך פסיכומטרי כמו בב"ש, או שזה על תנאי עד קבלת ציוני הבגרות?

metal_slug

New member
ואם מישהו יודע...

עד כמה הראיונות האלה קריטיים לקבלה שלך לאוניברסיטה? יכול להיות מצב שיעיפו אותי בגלל הראיון? ומה בכלל שואלים בראיונות האלה?

ולדי

New member
בירושלים...

אם תבוא עם מבט של רצח בעיניים, ותאמר שאתה נורא אוהב מחטים, ובאת כי שמעת שחותכים גופות, כנראה שתעוף בגלל הראיון. בכל מקרה אחר - כל עוד הציונים שלך מספיקים, אין סיבה שתעוף. שואלים בדרך-כלל מה עשית קודם, איפה ומה למדת, מדוע החלטת ללמוד דווקא רפואה או רפואת שיניים, ולמה שלא תעשה את זה אחרי הצבא, כשתתבגר. תהיה עצמך, תהיה אמיתי, תהיה בוגר - ולא צפויה לך שום בעיה.

למעלה