ראיונות בג"צ

ראיונות בג"צ

ראיונות בג"צ נועדו להיכרות טובה יותר בין חברי וחברות הפורום. זו דרך לבנות קהילה ידידותית וכמובן, ליצור עוד קצת כיף לכולם. הקטע הבא מנוסח בלשון זכר, אך מיועד לשני המינים. בכל יום ראשון יפתח ראיון חדש עם חבר פורום אחר. כל חבר פורום רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואיין. אם אתם מעונינים להגיב או לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פיתחו על כך שרשור חדש. אם אתם מעונינים לשאול שאלה על מהות הראיונות או לברר פרט טכני כלשהו, עשו זאת בהודעה חדשה או במסר. כמו כן אתם מתבקשים לא לכתוב הודעות הקפצה לראיון, המרואיין ידע לחפש את שרשור השאלות גם אם יעבור עמוד ותשובותיו כבר יקפיצו את הראיון כולו. אנא שימרו על הראיונות חיובים, אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואיין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואיין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, נבקש להתייחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תוצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואיין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לשרימפי או לרביב עם שמו של האדם שתרצו לראות מרואיין אחריכם. אחרי שתשלחו לנו את שמו של חבר או חברת הפורום שאותו/ה תרצו שנראיין, ננסה לברר האם אותו חבר/ת פורום רוצה בכלל להתראיין- אם התשובה תהיה חיובית, הראיון איתו יתחיל ביום ראשון הבא. אם התשובה שלילית, המשיכו וחפשו שם של חבר/ת פורום שתרצו לראות מרואיינים. במידה ויתכנו קשיים במציאת חבר פורום לראיון, שרימפי ורביב יסייעו במציאת אחד כזה
מומלץ לחשוב על חברי פורום שאינכם מכירים על מנת להפיק יותר מהראיון איתם וכדי שנגיע לכמה שיותר אנשים. שימו
- נא לא לפנות לחברי פורום שכבר התראינו. לא יתקיים ראיון עם חבר פורום שרואיין בעבר אלא לאחר תקופה ארוכה. ארכון הראיונות יוקם במאמרי הקהילה. שאלות קבועות להתחלת כל ראיון: (כמובן שגם הן, כמו כל שאלה, אינן מחייבות) שם: גיל: איזור מגורים: אוהב חצילים?:
תודות ל Neta558
המרואיין השבוע הוא, דווקא זה שלא נהנה כל כך להתראיין- שרימפי. שאלו שאלות

resputin

New member
אבי'לה,

ספר לי קצת על גיבוש הפורום. אומנם אני משתתף די וותיק בו, ומנהל גם מס' לא מבוטל של חודשים- אך עדיין, הרי לפני עידן גאווה צעירה, היה את מעצמת בנים בלבד, ועוד ניהולים שונים.. ספר לי, איך הגעת למצב שבו החלטת לפתח את הפורום הזה, הבייבי שלך, שצמח והגיע לאן שהוא היום.

שרימפי

New member
זו שאלה טובה גדי,

הרמטכ"ל מסר כי אין בכוונתו..."
על גיבוש הפורום? וואו. כל זה קרה כל כך מהר. רגע אחד ניהלתי פורומי נוער בנושאים אחרים לחלוטין בIOL ובתפוז, ופתאום גררה אותי שירלי לאחד מפורומי הגאווה. ומשם הכל התחיל, לפחות בכל מה שקשור לניהול פורומי גאווה. התחלתי לנהל את פורום זהות מינית, נתתי לו פן חברתי יותר ומכיוון שהאופי העיקרי שלו היה תמיכתי בלבד, היה מאבק שכזה באויר הפורום בין מה שהיה למה ש"עכשיו". זאת אומרת שלא כולם אהבו את הרעיון של פורום תמיכתי שיש לו פן חברתי. ויש כאלו שעזבו את הפורום בגלל זה, לא מפריע לי, כי חשבתי שזה לחיוב ואני עדיין חושב כך. אחרי זה, ככל שהזמן עבר, שמתי לב לעובדה שקשה נורא לשווק את פורום זהות מינית. אנשים לא מעטים כבר גיבשו את הזהות המינית שלהם, והיו גם את אלו שסתמו את הפה לנערים ושנתנו להרגיש, ולא רק בפורום זהות מינית אלא גם בבנים בלבד- שאם אתה צעיר. אתה לא מבין
. וזה מעצבן אותי. מתוך מחשבה שצריך מקום שיהיה חברתי בבסיסו אבל גם נורא אוהב, תומך ומחבק הגעתי למסקנה שצריך אולי לחשוב על משהו אחר, פורום אחר. מתוך כעס וחיפוש מקום בו לנער או נערה בני 13-14-15-16-17-18 אף אחד לא יגיד לשתוק רק בגלל הגיל שלהם הגעתי למסקנה שצריך בתפוז פורומנוער גאה. היה צריך בית לנוער גאה בתפוז, שיתן תמיכה ואהבה אבל יהיה גם חברתי ויהיה
אמיתי לנוער גאה, כזה שישאיר איכשהו חותם בהם. אני זוכר את השיחה שלי עם אפרת, מנהלת הקהילות בה הצעתי את הקמת הפורום
...נוסטלגיה.... משם, הכל כמעט היסטוריה.
ואני חייב לציין שבייבי חמוד יותר מגאווה צעירה-אין.
ומנהל שותף כייפי יותר ממך, גם אין.

StarChild

New member
אממממ...

אבי, מה עמדתך על שילטון העכברים הלבנים על העולם?? האם לדעתך הדולפינים צדקו כשהרימו ידיים מכדה"א? ומה משמעותו האמיתית של 42??? רעות, שקוראת עכשיו מדריך הטרמפיסט לגלקסיה כפי שניתן לראות...

TwelveEyes

New member
אביק בייבי!

האם בלונדיניות נהנות יותר?
מה צבע מברשת השיניים שלך?
למה לא יידעת אותי שאתה מרואיין?
מה המצעים האהובים עליך?
מי האויב\ת הכי גדול\ה שלך?
מישהו\י שאתה מתגעגע אליו\ה:
למה בכל שאלון כזה תמיד שואלים אם אכלת קופסא שלמה של אוריאו? בכלל משווקים אוריאו בארץ? ואם כן, האם אי-פעם אכלת קופסא שלמה של זה?
תשלים את המשפט: "אבי הוא בחור מאוד..."
קריירה שהיית רוצה בעתיד?
ירק שאתה אוהב:
אתה חושב שיתאים לליעד ליפסטיק אדום בוהק כזה?

שרימפי

New member
הממ....

כן. בלונדינים גם, וחבל. בלונד זה לא בהכרח יותר יפה.
אדום.
חשבתי שתשימי לב. צדקתי
בוורלי הילס 90210
סתם. אבל יש לי כאלו
(קנו לי מתנה, לא נעים לצחוק בפרצוף)
או או...אויב או סתם מישהו שאני שונא? כי אם סתם שונא אז את ****(פרטים באופן אישי אמסור) אם אויב אז...לא יודע, בעיקר עצמי.
מישהי שאני מתגעגע אליה- שירית הקומונרית שלי. מישהו- יש כמה.
לא יודע בכלל מה אוריאו.
"מוזר, אביהוא זה שם כל כך יפה...למה לא מפריע לו שקוראים לו אבי?! ישמור השם"(חצי מהאנשים המקורבים אליי).
עורך דין המתמחה בזכויות אדם ואולי שופט בעתיד היותר רחוק. ירק: כרובית
כן, ופיאה בצבע חום דבש.

heaven is here

New member
שרימפי

מאיפה בא הרעיון לכינוי?
סרט טוב שראית לאחרונה?
ספר טוב שקראת לאחרונה?
יש לך פוביה ממשהו?
צמחוני או אוכל בשר?

למעלה