ראיונות
הטיפים הכי טובים שאני יכול לתת לך ולכל מי שהראיונות עוד לפניו הם אלו: 1.תכבדו את הראיון,ואת נכונתו המדעית גם אם אתם לא מסכימים לגמרי עם השיטה (גם אני לא מסכים עם השיטה לגמרי ויש לי הרבה השות לגביה אבל זה הרע במיעוטו..) כן זו עצה שקשה למימוש ותהיה חייב לשכנע את עצמך בזה, כל גישה מזלזלת שתהיה לך לגבי יעילות הראיונות ומהימנותם תזלוג לתוך הראיון גם אם לא תתכוון לעשות כך, דרך שפת הגוף ובדרכים אחרות.. 2. תכבד את המראיינים שלך, יש סיבה לזה שהם מראיינים אותך (כן יכול להיות שאחד מהם שמוק רציני שלדעתך אין לו מקום בתור מראיין אבל זה לא אמור לעניין אותך בתור מרואיין ברגע נתון, עליך לשכנע את עצמך שהוא שמוק שיודע מה הוא עושה..
) 3.אל תנסו ^להציג^ את ה"אני האמיתי". #תהיה# אתה עצמך, על יתרונותיך ולא פחות חשוב מגרעותיך.. 4.עם זאת.. לא להיות יותר צדיקים מהרב עובדיה ולספר דברים שעלולים להציג אותך באופן שלילי, אבל מצד שני צד שלילי שהוא חלק מהותי ממי שאתה אל תסתיר, תתמודד עם מה שיכול להיראות כחסרון ותציג גם את הצדדים החיוביים שלו לדוגמא: אם אתה חסר בטחון ותנסה להציג דמות בוטחת תפגע בעצמך מה שאני חושב שכדאי לעשות זה להיות עצמך ולהציג את עצמך כמחושב, ושקול שהן תכונות שלדעתי מתחברות לבן אדם שהוא לא בעל בטחון עצמי גבוה (אם כי לא סותרות) 5.גם אם לוחצים אתכם בזמן הראיון ויש מצב סביר שיעשו כך (במיוחד בירושלים..) תהיו דבקים בעצמכם ובאמת שלכם גם אם היא לא לרוח המראיינים ואני מוסיף סייג, לא לבטל את דבריהם, לשקול אותם ואם הם לא נראים לכם תדבקו בעמדתכם. יש עוד הרבה עצות לתת לגבי ראיונות, אבל אני לא לגמרי בטוח שהם יעזרו לכם, כי בסופו של יום זה קל לומר תהיו עצמכם וקשה לעשות כשלוחצים אתכם ואתם לא בסביבתכם הטבעית אז כל מה שנותר לי לומר לכם זה שתשתדלו ולאחל לכם בהצלחה...