ראיון

אפרתוש85

New member
ראיון

שלום רב,

שמי אפרת,סטודנטית לתואר שני באוניברסיטת בר אילן.במסגרת עבודת הסמינריון שלי,אני רוצה לבדוק האם ישנם אנשים על הספקטרום המצליחים להשתלב במעגל העבודה ו/או מצליחים להקים משפחה. לצורך מחקר זה אני זקוקה לשני אנשים שיסכימו להתראיין,הראיון נשאר במסגרת הלימודים והוא יכול להיות אנונימי.
במידה ואתם מעוניינים צרו איתי קשר בכתובת [email protected].

אפרת

בטח שיש כאילו ואפילו די הרבה

אבא שלי הוא דוגמא לכך. ועוד רבים שאני מכירה או שמעתי עליהם. לדעתי את יכולה פשוט לעשות חיפוש קצת באינטרנט ותמצאי הרבה סיפורים כאילו

TikvaBonneh

New member
אני חושבת שבשביל הסמינריון היא צריכה עבודת

שטח ולא לחפש באינטרנט. זה תואר שני זה לא עבודת חקר של כיתה ז.

arana1

New member
תואר שני ולא יודעים שא"ס עובדים ומקימם מ

מוזר
זה כמו שתואר שני במטמטיקה לא שמע מעולם על קיומם של שברים

כן, הביטוי קצת עגום אם קוראים טוב-טוב, אבל..

"לבדוק האם ישנם אנשים על הספקטרום המצליחים להשתלב במעגל העבודה ו/או מצליחים להקים משפחה"
אבל...
עזוב, הרי לא זו הכוונה. הבנאדם רוצה לחקור ולבדוק. אולי ממאה תחקירים קטנים כאלה תצמח הבנה מה נחוץ לבנאדם על הספקטרום כדי להשתלב בחיי יום יום בכבוד.

arana1

New member
בכיף ובשמחה,שתבדוק ותחקור

להערכתי ההתקדמות לא תבוא מהמחקר האקדמי אלא מה"שטח" והלוואי שאתבדה והמחקר הנ"ל אהיה מוצלח אלא שנסיוני העגום מורה שרוב מה שנחשב למחקרים עד היום גרמו הרבה יותר נזק מתועלת

ב, אני קצת יותר אופטימית

אני מקווה שטיפה ועוד טיפה, ועוד טיפה יכולים לעצב אפילו אבן. אדם שקיבל נקודת מבט מעניינת, ועוד אדם, ועוד אדם יוצרית שינוי דעה רווחת

TikvaBonneh

New member
אפרתוש, אל תיבהלי מהתגובות

העבודה שלך מאוד חשובה ומענינת. הרבה הורים אחרי איבחון שואלים את השאלה והיו שמחים לקרוא כזו עבודה. בעלה של שלומית הוא בספקטרום אני מקווה שהוא יוכל לעזור לך.

schlomitsmile

Member
מנהל
את מחפשת רק תשובה לשאלה האם ישנם? אז כן, ישנם.
לשאלה כזאת באמת מספיק חיפוש ברשת.
הנה אתר שאולי יעניין אותך
http://cap.autistics.org/

ואולי את מחפשת תשובות לשאלות מורכבות יותר?
למשל - במה שונה זוגיות/הורות של איש ספקטרום מזוגיות/הורות של נוירוטיפיקל?
או האם הא"סים שיש להם זוגיות/הורות הגיעו לזה במקרה, במזל, או שיש לכך סיבות כלשהן? אם יש, איזה?

למעלה