ראיון שבועי

Young MC

New member
ראיון שבועי

מכיוון שגילעד העומו מסרב לבחור מרואיין חדש נתתי לספיר לבחור כולנו יודעים שספיר מושלמת אז מין הראוי שגם יכולת הבחירה שלה תיהיה מושלמת היא בחרה בג'ינג'י, שנשער שלו מושלם כמעט כמוה יאללה שאלות לשמוליק

ג'ינג'ייייייייייייייייייייייי

מתי גילית לראשונה שאתה מהוהב בי בסתר? איך לקחת את זה? מתי החלטת להסתיר את זה? למה אכלת היום כמו איזה שמן כתום ולא באת לגן לראות אותנו?!
האם תבוא ביום ראשון לראות אותי לפני שאני נוסעת, כי אני חמודה?
תקנה לי שוקולד? שוקולד זה משמין אז לא משנה. האם נהנת איתי היום? תגיד כן!!!!!!!!!!~~~~~~!@ האם תודה לי עד סוף חייך על כך שהצלתי אותך מהמחבקת?! האם תקנה לי המון מתנות בגלל זה? האם אתה רוצה אני אלך איתך לקנות אולסטאר? האם אתה חושב שאני בלונדינית קטנה? תודהמראשאחי

double O S

New member
לולייייייייייייייייייייייייי../images/Emo96.gif

מתי גילית לראשונה שאתה מהוהב בי בסתר? לוידע, עכשיו?
איך לקחת את זה? קצת קשה
מתי החלטת להסתיר את זה? קודם! למה אכלת היום כמו איזה שמן כתום ולא באת לגן לראות אותנו?! כי אתם לא קניתם לי אוכל, ובעזריאלי היו אנשים שקנו לי אוכל
האם תבוא ביום ראשון לראות אותי לפני שאני נוסעת, כי אני חמודה? אמ ישמצב, תלוי אם יהיה כסף, נחשוב עליך תקנה לי שוקולד? אין כסף
שוקולד זה משמין אז לא משנה. סבבה האם נהנת איתי היום? כן בטח למהלא תגיד כן!!!!!!!!!!~~~~~~!@ אמרתי
האם תודה לי עד סוף חייך על כך שהצלתי אותך מהמחבקת?! כן יו
האם תקנה לי המון מתנות בגלל זה? אמ לא? האם אתה רוצה אני אלך איתך לקנות אולסטאר? בואי לנס ציונה מה;[ האם אתה חושב שאני בלונדינית קטנה? את בלונדינית?;[ תודהמראשאחי- וקשע חמודה

Innocence Lost

New member
ג'יננננג'

מה נשמע? אתה אוהב אותי בכלל?:( יש לך תשיער הכי יפה בעולם [זו הערה] טוב מה אתה הכי אוהב לאכול בכלליות? מ האתה הכי אוהב לאכול בעזריאלי? מה אכלת בעזריאלי? ממי הצלנו אותך כל הזמן? יש לך חיית מחמד? יש לך אחים/אחיות? כמה? מה שמם? הם ג'ינג'ים? אמא/אבא ג'ינג'ים? מי ג 'ינג'י!? איך בנס ציונה? אתה יודע שלא רצו למכור לי תנעליים שלך כי אמרו לי שזה לבנים? ובסוף קניתי נעליים כוסיות שבאתי איתם למפגש, עם שרוכים ורודים וסולייה ורודה, ובגלל זה פריקית אמרה לי שיש לי נעליים כמו שלה!?!? אולי היא מהפריקים שלך!? אין לדעת@! מה הצבע האהוב עליך? מה הצבע השולט בבגדיך? ולסיום אתה באמת אוהב אותי בכלל? אני מקווה. כי אני יודעת איפה אתה גר. [נס ציונה] ביי אחשלי

למעלה