ראיון פרט

ח ל ו ן

New member
ראיון פרט../images/Emo2.gif

קיבלתי זימון לראיון פרט, ואין לי מושג מה זה אומר. לא ביקשתי זימון כזה ולא אמרתי בראיון בצו ראשון שאני רוצה לחזור הביתה כל יום או משהו. אז מה זה יכול להיות? לפני חודש וחצי בערך שלחתי לאתר של הגיוס מייל שאומר שאבא שלי לא מרשה לי להתגייס לקרבי (יש לי פרופיל 72) כי אנחנו משפחה שכולה (ללא אמא). יכול להיות שזה קשור לזה?

כנראה שזה בגלל זה...

משפחה שכולה, רוצים לראות את המצב בבית, וכו' וכו'... לא לדאוג

ח ל ו ן

New member
יש להם סמכות להוריד פרופיל?

כלומר להוריד מפרופיל קרבי לפרופיל של 64 ומטה בגלל הסיבות האלה?

RENI1

New member
ממש לא

פרופיל יכול לרדת רק מסיבות בריאותיות. זימנו אותך למדור פרט בגלל בעיות ת"ש.

ח ל ו ן

New member
אבל יש להם סמכות

לקבוע שאהיה בתפקיד שחוזרים הביתה כל יום? כי תפקיד כזה הוא מן הסתם לא קרבי...

omeris

New member
כן.

בן למשפחה שכולה יכול לשרת רק בתחומי הקו הירוק, ועד 100 ק"מ מהבית עד כמה שאני זוכר..

RENI1

New member
אלא אם כן

אבא שלו יסכים לחתום לו,לא? על אותו עקרון כמו בן יחיד (תקנו אותי אם אני טועה).

אמת...

אם האבא חותם, אין מניעה לשרת בכל מקום, לפי המקומות בהם האב רשם שהוא מסכים שהבן ישרת... זה נכון לגביי בנים יחידים, שכולים ונפגעי איבה.

ח ל ו ן

New member
ומשפחה שכולה

לפי הגדרת הצבא זה לא רק משפחה שאחד מבניה נהרגו כשהיה חייל נכון?

ע"פ הפקודות של צה"ל -

בן למשפחה שכולה - לצורך הוראה זו, הינו חייל או חיילת (בשירות סדיר או מילואים), שהינו/ה בן/בת למשפחה, שהוכרה כמשפחה שכולה ע"י אגף השיקום של משרד הביטחון.

ח ל ו ן

New member
ואיך אני יכול לדעת אם אנחנו כאלה?

כלומר, מאיפה אני יכול לדעת אם אנחנו משפחה שכולה או לא?

כנסי כנסי..

שמעי לי גם קראו לראיון וזה מכיון שאמרתי בצו ראשון שיש בעיות כלכליות בבית ואבא לא מרגיש טוב..כל אחד והסיבות שלו..ואת משפחה שכולה...אז בגלל זה קראו לך אני משער לפי המשתמע מדבריך...בכל אופן החילות שם חשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד שהן זזות עד שהן עושות משו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שעות!!!!!!!!! יושבות וכל שעתיים נזכרות לקרוא למישהו שמחכה בתור .....בכל אופן שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך ושנה טובה !! נ.ב נראה לי שאת לחוצה יתר על המידה....חחחחחח תרגעי הכל בסדר והכל קורה לטובה חמודתי.

שכחתי...

משהו ששכחתי לציין שקיבלתי ת"ש 2... יש כל מיני ת"שים אחרים שמקלים בתחומים מסוימים למשל שכל שבוע אני יוצא פעמיים הביתה זה המינמום...וכמובן זה יכלול לכלול כל מיני דברים...קבלת משכורת של חייל קרבי...שירות קרוב לבית כמו שאמרו פה בבסיס עד 100 ק"מ ממקום מגוריך..ועוד כל מיני...

סעמעמק

New member
האמת שגם אני קיבלתי

ולפי מה שהבנתי השאיפה שלהם היא שרוב מתגייסי נובמבר יבקרו במדור פרט עוד לפני הגיוס. לי למשל אין כמעט בעיות ת"ש ובצו ראשון לא דיברתי על בעיות מיוחדות ושלחו לי בכל זאת. וכשלא הגעתי 4 פעמים המשיכו לשלוח לי עד שחתמתי שאני מוותר על הראיון.

למעלה