ראיון עתונאי

ראיון עתונאי

בשבוע הבא יש לי פגישה עם כתבת מקומון. לכתבה על אימון אישי למציאת זוגיות. מכיוון שזאת הטבילת המים הראשונה שלי בתקשורת אשמח לעצות הלכה למעשה. ערב נפלא

היי אופטימית... ../images/Emo140.gif התחלה טובה..

ראשית, תתייחסי לעסק שלך מנקודת מבט של הלקוח הפוטנציאלי,ובהתאם לכך נסי לרתק את העיתונאית בשירות שאת מציעה מה הצורך בו? מה התועלת שניתן להפיק ממנו לפנויים/רווקים/גרושים/? כמובן נשים וגברים. נסי להדגיש את "האימון האישי" שאת מנסה ליישם על כל לקוח,כדי לקדם אותו למטרה להבדיל מפגישה טיפולית פאסיבית. והעיקר, תהיי עירנית וסימפטית כלפי העיתונאית,שדרי ביטחון ואהדה כלפייה, החמיאי לה (כל אחד אוהב מחמאות גם עיתונאים...)על כתבות שפירסמה.... משיחתנו אני חושה שבהחלט יש לך נושאים מענינים ,שוב הפוקוס צריך להיות באטרקטיביות של הקורא/הלקוח הפוטנציאלי,סיפור מרתק (בלי שמות כמובן אלא באישור) מטיפול שהצליח יכול לעשות את העבודה עבורך בנוסף לאמור. בהצלחה!

אשמח לעזור...

את יכולה להכנס לאתר שלנו יש שם עצות שיכולות לעזור,במידה וזה לא יעזור תתקשרי למשרדי מחר בבוקר, אשמח לעזור ולתת עוד טיפים. בהצלחה לי

המון תודות

למוטי על האמפטיה המקצועיות והכוונה . המון תודות על התשובה היום. ועל השיחה הממושכת אתמול שנתנה לי המון כיוונים. שירון שעות הלילה יקודשו לקריאה למידה והפנמה. תודה !!! ושומרת לי את הזכות שהענקת לי לשיחה . כן ירבו כמוכם. ואשמח לשתף ולהעניק ידע מהתחום שלי לכל מי שמחפש זוגיות. מזמנה אותכם לאתגר אותי !!!!! עידית מאמנת אישית למציאת זוגיות.

למעלה