BiLlAbOnG2
New member
ראיון עם קמילה
כל התפקיד שלך בסידרה שונה לחלוטין מזה בו הכרנו אותך ב"קטנטנות". השינוי הזה היה לך קשה? "תראה, אני בסך הכל בת 18, וגם אני הייתי מרדנית כלפי הורי כמו מריצה וכמו כל המתבגרים. ב´קטנטנות´ הייתי קצת אמא של הילדים הקטנים. כאן, ב´המורדים´, אינני אמא של אף אחד, אבל לפעמים אני אמא של אמא שלי...".
למה את מתכוונת? "אתה צריך להבין שבסידרה הדברים לא כל כך פשוטים. מריצה מתחילה ממצב די מסובך: אמא שלה דוגמנית שמתפרנסת מחשיפת גופה ברבים. בעלה עזב אותה בהריון, והיא לחמה בציפורניים כדי לפרנס את עצמה ואת ילדתה. היא צריכה להיות אמא, אבל לא תמיד יש לה כוחות לכך. לכן הבת שלה צריכה לפעמים להיות האמא שלה, לנזוף בה, לשמור עליה - וגם לריב איתה את הריבים הרגילים לגילה. זה בהחלט לא פשוט. היא צריכה להיות חזקה, כדי לחזק את אמא שלה, וגם להתמודד עם אבא שנטש אותה ולמרות זאת להטיל עליה מרות. ולפעמים היא נשברת".
מה גורם לה להישבר? "אבא שלה הוא סיציליאני, וזה מסביר את המזג המחורבן שלו. הוא לוקח אותה לסיציליה, אבל מתנהג אליה בקרירות, ושם מריצה נשברת ובוכה. חוץ מזה יש לה תחרות סמויה עם אמא שלה, והשאלה היא מי האמא של מי בכל העניין הזה".
זה משתקף גם ביחסייך עם קתרין פולופ מחוץ לסט? "אוי, לא. להפך. היא אשה נהדרת, שעוזרת לי בכל סצינה שאנחנו עושות ביחד. יש לנו יחסים נהדרים ואני משוגעת עליה".
ואיך היחסים עם השחקנים האחרים? האם יש ביניכם תחרות מי תופס את קדמת הבמה, מי מקבל תפקיד יותר משמעותי? "אנחנו צוות מלוכד, עם אחווה נהדרת בין כולנו ובלי שום תחרות. אין ריבים, אין שמץ של כעסים או משהו דומה. המשחק בסידרה הוא בידור אחד גדול בשבילי. אפילו כשאנחנו צריכים לשחק ריבים בינינו, זה כיף גדול. אני נהנית לשחק בסידרה יותר מאשר ב´קטנטנות´, כי החבר´ה פשוט נהדרים אחד אחד".
ומה אומרת הביקורת? "בהתחלה המבקרים ירדו עלינו: איך ייתכן שבתקופה כזאת של משבר אנחנו מציגים בית ספר יוקרתי? אבל הצופים רוצים לצאת קצת מהמציאות באמצעות הטלוויזיה, ותגובת הקהל חיובית מאוד". קמילה נזכרת בגעגועים בביקורה האחרון בישראל, ושולחת חיבוק גדול למעריציה ומבטיחה לבקר שוב. היא נקראת לצילומי הסצינה הבאה וכאן מסתיימת שיחתנו. איזה חמודה קמילה נכון שהיא נזכרת במעריצים שלה והיא מבטיחה לבקר שוב טוב אנחנו מחכים