ראיון עם נועה תשבי על התפקיד שלה באנטרפרייז. היום בלילה אצל גיא פינס
C Chakotay New member 17/5/04 #2 נצל"ש מה אתם אומרים, הזאת האמת ? http://www.wiolawapress.com/500.htm אני לא מאמין, אבל זה די מעניין.
H HyperNovA New member 17/5/04 #3 ../images/Emo4.gif לא ראיתי שום דבר מיוחד בתמונה המוגדלת בשחור לבן... אולי מישהו יכול להעיר את תשומת ליבי ?
../images/Emo4.gif לא ראיתי שום דבר מיוחד בתמונה המוגדלת בשחור לבן... אולי מישהו יכול להעיר את תשומת ליבי ?
L LiorInDaMix New member 17/5/04 #5 כנ"ל הבנתי שזה משהו עם חייזרים.. לא היה לי כח לקרוא.. רק ראיתי את התמונות
א אודו New member 17/5/04 #6 הם טוענים שהאסטרונאוטים מהקולומביה, בעצם הוצלו על ידי דוקטורים אוריון שחיים כרגע על כדור הארץ... ברצינות, זה מה שכתוב!!! סתכלו בטקסט שכתוב מתחת לתמונה הגדולה בשחור לבן. מטורפים.
הם טוענים שהאסטרונאוטים מהקולומביה, בעצם הוצלו על ידי דוקטורים אוריון שחיים כרגע על כדור הארץ... ברצינות, זה מה שכתוב!!! סתכלו בטקסט שכתוב מתחת לתמונה הגדולה בשחור לבן. מטורפים.
T TOMPARIS New member 18/5/04 #7 לא....,אין לי כבלים ../images/Emo93.gif בבקשה שמישהו יעדכן את מה שהיא אומרת בראיון, אין לכולם כבלים.