ראיון עם נאש

Orenseg

New member
תגיד

מה קרה לקבוצת הלוטרי מהמדבר, זו שפחות טובה מהגריזליס והווריורס?

somone44

New member
אחרי 7-8 משחקים אתה בא להוכיח לי מה?

את ממפיס עזב אייברסון, זה משנה הכל, בערך. אמרתי שפיניקס פחות טובה מ-GSW?

Orenseg

New member
בעצם, כתבת שהיא מ"דרגת האיכות"

של אינדי, הקאטס והווריורס. "חוץ מאמרה, אף אחד מהרוטציה של הסאנס, היום, שווה יותר מהשתחלות מקרית למקום שמיני ואחרון. צריך לדעת מתי לחתוך, אבל הסאנס מתעקשים למתוח את החבל שנקרא סטיב נאש יותר מדי, עד ש... טוב, אתם יודעים." "פיניקס הייתה עושה יותר אלמלא הטרייד הטיפשי של שאק. ריצ'ארדסון הוא שחקן של עונה רגילה, שחקן טוב ותו לא, מה הוא עשה כל הקריירה שלו? דאדלי? בחייאת... המאמן חלש, ספסל חלש, רכז מזדקן שהוא חור בהגנה, SG ברדקיסט ולא יציב, SF אחד מזדקן ששיאו הרחק, אבל הרחק מאחוריו (היל) ו-או עלוקה (דאדלי), C לא קיים (יש דבר כזה בפיניקס?) ו-PF אחד חצי פצוע ומתוסכל שיצטרך להוביל, להנהיג ולהיות יציב וברמה מעל המצופה בכל ערב, משו שעוד לא ראיתי אצלו, למרות שהפוטנציאל כמובן, קיים. פיניקס היא מדרגת האיכות של אינדי, שארלוט, גולדן סטייט וכאלה. חבל, כי הפוטנציאל של המועדון הזה שווה הרבה יותר." ואני יכול להמשיך, אבל יש לי שבת ואני צריך למקסם אותה.

somone44

New member
אם לנצח את קליפרס, מיני ו-GSW עושה לך את זה

אז תהנה, מה אני אגיד לך. נו באמת... זה רציני בנאדם? לסכם עונה אחרי 9 משחקים? חוץ מבוסטון, שגם ההוקס ניצחו אותם בקלות בחוץ, מול איזו עוד יריבה איכותית באמת הסאנס נתקלו? להלן הגרלת המשחקים עד כה של פיניקס: קליפרס, מינסוטה, גולדן סטייט, מיאמי, וושינגטון, פילדלפיה, ניו אורלינס השקועה במשבר, לייקרס (ריצ'רדסון? לא ההוא שקובי התעלל בו?) ובוסטון. לא ידעתי שפריי C בכלל. הוא שיחק כל הקריירה SF בפורטלנד וניו יורק. אתה יכול להיות מבסוט, באמת. הרי ליותר מזה אין מה לשאוף. גם למיאמי מאזן דומה, היא בטח תזכה באליפות.

Orenseg

New member
סיכמתי? בטח שלא

וזה עדיין רחוק מסיכום, אבל הסאנס הרבה יותר טובים ממה שטענת ובינתיים זה ברור. להלן לוח המשחקים של הסאנס עד עכשיו: קליפרס, ווריורס, מיני, היט, מג'יק, סלטיקס, וויזארדס, פילי, הורנטס, לייקרס. להלן לוח המשחקים של הלייקרס עד עכשיו: קליפרס, מאבס, הוקס, ת'אנדר, רוקטס, גריזליס, הורנטס, סאנס, נאגטס. הסאנס שיחקו 10 משחקים, מתוכם 7 בחוץ, כולל 3 סטים של back2back ומאזן 8-2. שני ההפסדים הגיעו בחוץ מול הפיינליסטיות של הגמר האחרון, בחלק השני של סט back2back. רוצה שנמשיך להשוות ללייקרס שלך? 9 משחקים, 3 בחוץ, 2 סטים של back2back ומאזן 7-2. הפסד ביתי למאבס והתפוררות הבוקר בקולורדו, בחלק השני של סט back2back. אז ממה אתה כל כך מבסוט? ללייקרס עוד לא היה רודטריפ במזרח נגד קבוצות כמו המג'יק, הסלטיקס וההיט (שפתחו מצוין את העונה והפסידו רק לסאנס ולקאבס). נאש הגמור כבר עם 20+ אסיסטים ב20% מהמשחקים שלו העונה ומוביל את הליגה באסיסטים ביי פאר, היל עוד בחיים, פריי בעונת קריירה ויש עוד אפסייד (אמארה אמור להמשיך להתאושש מהניתוח, ברבוסה סוחב פציעה כבר כמה משחקים. שניהם מן הסתם ימשיכו לחזור לעצמם עם הלוח הנוח עד סוף נובמבר). בסך הכל זו קבוצת ההתקפה הכי טובה בליגה עם חלוקת נקודות מאוד מאוזנת (111.3 ל48 דקות כשאף אחד לא עובר 20 למשחק, 6 קולעים בין 12 ל18 למשחק ו7 עם 9.7 ומעלה). את ההשוואות לאינדי, ווריורס, קאטס והגריזליס המדהימים (שכרגע מנסים להמשיך לבלגן עם ג'מאל טינסלי) אני כבר אשאיר לך.

somone44

New member
נאש הפתיע גם אותך לדעתי

בינתיים, והדגש הוא על בינתיים, זה נראה מצוין. נראה, אחרי שייכנס לקצב של כל העומסים, איך הוא יתפקד פיזית ונפשית. בינתיים - שאפו ענק. המאזן של פיניקס לא אומר הרבה. רשמת בעצמך את מי היא ניצחה ואת מי לא, וזה מסביר את הכל. מול הלייקרס ואורלנדו היא נפלה על התחת, וניצחה רק את בוסטון, הישג מרשים אבל כנראה חד פעמי. כל היתר נמושות, פחות או יותר, להוציא את ההורנטס שמצויים במשבר עמוק ויפסידו היום לכל מה שזז. בפיניקס העסק התחבר, באינדי, שחסרה את דאנליבי, ממפיס, שאיבדה את השחקן הכי חשוב שלה, והיתר, שסובלות ממאמנים בינוניים שלא מסוגלים להפיק מהסגל את המיטב, ויש מיטב, לא כ"כ הולך. אבל הכל כמובן יכול להשתנות. עונה של 82 משחקים, לא הייתי מסכם שום דבר.

Orenseg

New member
ובכלל

על אייברסון כתבתי שהוא לא ידע לקבל תפקיד מהספסל והעסק בטח יתפוצץ בתוך כמה משחקים. זה קרה כבר במשחק הראשון שלו...

go lakers go

New member
נו אורן ....עזוב אותו ......

שבת אחרי טירונות ואתה מתעסק בזה ? כולנו אמרנו פה שטויות במהלך השנתיים האחרונות .... היינו צריכים לאכול כמה עיתונים , כל אחד כאן ...... בלי קשר , מה אתה אומר על אריזה ?זוכר מה אמרת עליו בדצמבר שעבר ? הנה רואה ביוסטון הוא כוכב ושחקן מספר 1 ( עד שיאו יחזור ) בהיררכיה של יוסטון .כמעט 20 נק' פייר ערב בנוסף לחטיפות הקבועות . שחקן תותח ופצצת אנרגייה . בסופו של דבר .....כל האמירות כאן .....משחררים עקיצה שתיים , ומתקדמים .

Orenseg

New member
בטח שאני זוכר

אני זוכר במיוחד מה אמרתי עליו אחרי שהלייקרס איבדו אותו
שחקן פצצה, עדיין > ארטסט (לפחות לפי המשחקים הבוקר).

go lakers go

New member
אני עדיין חושב ככה

הוא היה צריך להישאר בלייקרס ויש לו סוכן טמבל . אתה ויובל בדצמבר התווכחתם איתי שאין לו אופי ויכולות של כוכב.....אני אמרתי שאם ישחק בקבוצה קטנה המספרים שלו יעלו משמעותית וגם הערך שלו . אני מאמין שהוא יחזור עוד ללייקרס . היא נתנה לו את הבמה והחשיפה והוא לקח בשתי ידיים את הצאנס. איך פיניקס לא הלכה עליו ? להם הוא היה מאוד עוזר בכנפיים .....

Orenseg

New member
בדצמבר הוא עוד לא הראה את השיפור המשמעותי

של הפלייאוף ועדיין לא פתח בחמישיה. מאז הוא שיפר משמעותית את הקליעה ובקיץ גם את היכולת ליצור לעצמו ולאחרים (ממוצע קריירה של 1.2 אסיסטים לפני העונה וממוצע של 4.2 אסיסטים העונה). כתבתי כבר שהוא היה יכול לעזור מאוד לסאנס (הרבה יותר מצ'ילדרס שהם ניסו להשיג בקיץ הקודם), אבל רוב הקבוצות בליגה היו מתות להחתים אותו על הMLE.

../images/Emo45.gif אריזה של דצמבר זה לא אותו אריזה

של מאי... בפלייאוף הוא הפך להיות צלף שלשות מחונן (טוב, ממבטים פנויים), ובכלל שחקן התקפי הרבה יותר טוב, בזכות כל ההשתפשפות שקיבל במהלך העונה (ובצדק, כל הכבוד לפיל על שזיהה את הפוטנציאל, וגם יפה לוולטון שבא לפיל וביקש ממנו לרדת לספסל לטובת אריזה)

rapgamer4ever

New member
אני עדיין לא בטוח שאתה צודק

בינתיים הוא זורק הרבה ביוסטון כי פשוט אין מי שיזרוק, כך שפתאום גם סקולה וברוקס לוקחים תפקיד די משמעותי. זה לא שאריזה מרשים יותר מדי בהתקפה. הוא קולע באחוזים נמוכים (אם כי פחות נמוכים ממה שהייתה מהמר, למען הכנות) ומאבד הרבה מאוד ביחס לכמה שהוא מוסר. לא יודע כמה הערך שלו עלה. ארטסט היה שנה שעברה ביוסטון בשנת שפל מבחינה אישית ועשה דברים דומים לשל אריזה, יחד עם הגנה עדיפה.

הוא משתפר בקטע לש האיבודים

הוא אצלי בפנטזי, ומשח ביוסטון שנאי אוהב ככה שאני עוקב אחריו די הרבה.. לצד משחקים של 40% הוא נותן משחקים של 60%, (אבל בעיקר 40
), והוא מתחיל להתקע על סביבות ה43% ככה שזה לא רע בכלל לשחקן שבפעם הראשונה הוא מוקד של ההתקפה. משחק אחרון לדוגמא הוא לא איבד כדור אחד לעומת 5 טיפות ו5 אסיסטים, אבל זה מול סקרמנטו ככה שזה לא באמת מדד (למרות שהם ניצחו), אבל הוא משתפר...

somone44

New member
אם אריזה היה רוצה להישאר לייקר

הוא היה נשאר בלי קשר לסוכן או לא. הוא רצה להיות משהו שקרוב לגו טו גאיי ולכן ערק ליוסטון נטולת הכוכבים. גם קליבלנד הייתה אופציה אבל הוא דחה אותה, הבנאדם רצה להתפתח כשחקן, מותר לו. אבל להאשים את הסוכן של אריזה בעזיבה שלו את הלייקרס זה לא נכון.

מה זה בלי קשר לסוכן או לא?

אם אריזה היה מגיע למצב של אודום, הוא היה נשאר בלייקרס, אבל ללייקרס עדיין היה את הMLE ולכן היה להן אפשרויות אחרות, והסוכן של אריזה שלא הפנים את זה פספס את ההזדמנות ואז הלייקרס החתימו את ארטסט. אם הלייקרס היו מחכים אריזה היה חותם שם לבסוף, אלא אם יוסטון או קבוצה אחרת (עם קאפ ספייס מן הסתם) הייתה נותנת לו יותר כסף...

למעלה