ראיון עם מירבלי

מירבלי

New member
רנה ../images/Emo99.gif

כמו שדיברנו פשוט נולדים עם
ואופי כזה
אוהבת לאכול שוקולד וגלידה מסתדרת טוב מאוד
אוהבת
אותך מאודדדדדדדדד

מירבי

מרשם לעוגה טובה-טובה, ולא מסובכת להכנה.... רצוי, משהו בלי אפייה ובלי ג'לטין.

אופיר35

New member
אותו כיוון של נויה אבל

מה המאפה הכי מסובך שהכנת
ומה המאפה/ מאכל שתיסכל אותך כי לא הצלחת להכינו

מירבלי

New member
הכי מסובך אלו העוגות המפוסלות למרות

שאני נהנת להכין את הקשים והמסובכים ביותר בזמנו העוגה שהכנתי ליום הולדת של הקטנה שלי לקח לי 9 שעות להכינה
היום אני עושה אותה בשעתיים גג
הינה התמונה -עוגת ברבי לגבי תיסכול ,לשימחתי כל מה שרציתי להכין הצלחתי אם היית שאול את השאלה הזו לפני שנתיים הייתי עונה לך הרבה עוגות היום זה כבר אחרת

מירבלי

New member
יש לי המון, מרשמים תני כיוון מוסים

או גבינה רק תגידי ואציף אותך במתכונים

השאלות שלי ...

1. מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת מתעוררת בבוקר ? 2. ומה כשאת הולכת לישון ...? 3. ספרי פאדיחה שעשית ....

מירבלי

New member
משהו מיוחד ../images/Emo13.gif

לפני שנה היה לבעלי יום הולדת עגול ואמרתי לו שהזמנתי וייקנד באילת ארזנו מזוודות וכשהגענו לשדה התעופה התברר לו שאנחנו טסים לרומא ולא לאילת ועוד במחלקה ראשונה
ובאמצע הטיסה הדייל הגיע עם שמפניה ושר לו היום יום הולדת בעלי התרגש עד דמעות וברומא במלון קיבלנו סויטה ושם חגגנו עם השמפניה עד 6 בבוקר

מירבלי

New member
כשאני קמה בבוקר דבר ראשון למחשב

לפני הכל כשאני הולכת לישון אז קודם כל קוראת ספר עוגות כמו כל ספר רגיל וכך כל ערב לא מוותרת על קריאת ספר עוגות ,וכל ערב ספר אחר
פדיחה שעשיתי אז ככה לאמא שלי יש חברה עם כל של גבר אבל קול של גבר במלוא מובן המילה
ופעם הראשונה שהיא התקשרה ואני עניתי שאלתי אותה מי רוצה אותה (בלשון זכר)
אז אותה אחת אמרה לי דליה כמובן שלא האמנתי וצעקתי לאמא שלי יש פה איזה גבר בטלפון שקורא לעצמו דליה מה הוא חושב שהוא יעבוד עליי
עד שהוסבר לי שזה הקול של אותה אישה

מירבלי

New member
טוב מעבירה את ../images/Emo47.gif לאופיר 35

אתם מוזמנים
לפתוח שרשור חדש ולשאול שאלות את אופיר אופיר

r66

New member
רגע, מירבי - תעתיקי את ההודעה

הראשית. שימי בהתחלה ו- בסוף ההודעה תחליפי את השמות ותפתחי שרשור חדש. חשבת שזה ילך לך ככה בקלות ????.

מירבלי

New member
מצטערת ../images/Emo163.gifממש לא הבנתי אותך

אנא הסבירי לי שוב מה לעשות? לא הבנתי לאן להעתיק ולמה? ומה להעתיק?

r66

New member
תלכי להודעה הראשית שלך

תצבעי את כל הכתוב. תפתחי הודעה חדשה ותרשמי כותרת. תדביקי בתוכן את מה שהעתקת. תעשי שיפוצים - שינוי שם וכד'.. תלחצי על (תחילת הדגשה) כתוב למטה, מתחת הריבוע הזה. תעתיקי את המילה (היא מתווספת בסוף הטקסט) ותדביקי אותה ליד המילה הראשונה של מה שכתוב בתוכן. אח"כ תלחצי על (סיום הדגשה) ו.........."שלח

למעלה