ראיון עם מיכל עדן

EyeSeeYou

New member
ראיון עם מיכל עדן

מיכל עדן רואיינה לעיתון זמן תל אביב של מעריב. על האישה הלוחמת, על העבר הקשה, על ההווה והעתיד כפי שהיא רואה אותו. ובכל זאת, היא עדיין דמות שנויה במחלוקת בקהילה..למה בעצם?

EyeSeeYou

New member
ועוד בפינת האקטואליה - אפליה../images/Emo34.gif

40% מההומוסקסואלים והלסביות בארה"ב מדווחים על אפליה לרעה בעבודה, כך עולה מסקר חדש על אפליה במקומות עבודה שערכו חברת השיווק ויטק-קומבס קומיוניקיישנס וחברת מחקר השווקים והייעוץ האריס אינטראקטיב הכתבה במלואה

EyeSeeYou

New member
וגם משהו ללסביות המתרבות כאן ../images/Emo13.gif

מיכל דנציגר, סטרייטית במקצועה מטעם עיתון מעריב חוותה לראשונה מסיבה לנשים בלבד, שזה משהו שאני מעולם לא חוויתי
. ואלה חוויותיה והתרשמויותיה. אז מה בננות? אפשר לסמוך על התיאור הזה?

EyeSeeYou

New member
וקצת תרבות..

(ושלא תגידו שלא דאגתי סוף סוף להעביר את פינת האקטואליה מסקס וזוגיות למקומה המתאים) אחת הדרמות המתמודדות על בתחרות הישראלית לדרמות טלוויזיה על שם שרון עמרני, שתתקיים בפסטיבל הסרטים הקרוב, היא הסדרה- "שלח לי מלאך" - (ישראל 2002). במאי: ניר נאמן. לילה בחייו של בחור בודד בן 30 המחפש אהבה במקומות בלתי צפויים, כמו בחיקו של נער ליווי ובמועדון לילה. שחקנים: יחיאל אלקבץ, אסי קוגן, חופש שכטר ועוד. (מישהו שמע, ראה מכיר?) הפרס לסדרה הזוכה עומד על 30 אלף ש"ח

EyeSeeYou

New member
וגם על יוסי וג´אגר..

מאמר ביקורת מעניין של אורי קליין ממוסף גלריה של ה"ארץ". זהירות, ספויילרים
למי שטרם ראה את הסרט

augustus

New member
קראתי.

האמת היא, סתם כתבה שטחית וחסרת כל ערך אינפורמטיבי. יכול היה להיות לה ערך כלשהו בשנות השמונים אולי, כשמסיבת נשים נחשבה למשהו אפלולי ומלא מסתורין, לפחות כמו טקס פולחני שבו מקריבים קורבנות אדם. היום זה כבר לא כזה ביג דיל, כבר מזמן לא מזמינים לתוכניות האירוח לסביות כלסביות, וצריך קצת יותר כדי למשוך עניין. מה יש שם בכתבה? לבשתי מיני (אלוהים ישששששמור, איזו לסבית לובשת מיני?), באתי למסיבה, היו שם רק נשים. אה, והערה לסטרייט החרמן: שתי נשים ביחד זה לא בהכרח מדליק. נו באמת, הבת שלי הייתה מכינה כתבה יותר מתוחכמת.

עודד א

New member
יש עורכים לעיתון ????

מעבר לזה שהכתבה הזו כתובה,אאאמממ- רע! היא מלאה בסטריאוטיפים מביכים. מסיבת נשים שיש בה רק נשים ???? ג´י וויז שרלוק- איזו תחקירנית דגולה. ואני לא מתייחס להערה המטופשת על לסביות מתבגרות. מישהי בפורום כאן יכולה לתת סקירה רצינית יותר ???

augustus

New member
תשובה כנה

דרך אגב, לא אוהבים אותה גם במר"צ. הסיבה היא, לדעתי, בכך שהקהילה והמפלגה הן קטנות, וכאשר מגבשים דעה על מישהו, לאישיות יש משקל גדול בהרבה מההישגים הפוליטיים - וברור שלמיכל עדן יש כמה הישגים ומגיע לה פרגון עליהם. אבל מצד שני, יש לה אישיות מאוד בעייתית, היא אדם לא נעים ומאוד לא אמין, וכל מי שמכיר אותה, מושפע קודם כל מהאופי שלה כפי שהוא מכיר אותו, ולא מהבית לנוער במצוקה, יהיה חשוב ככל שיהיה. אבל גם אם הייתה מושלמת, בקהילה הזאת אין מישהו שלא שנוי במחלוקת.

shox

New member
מיכל עדן קיצונית מדי ../images/Emo46.gif

לפני שבוע מיכל עדן שלחה מכתב לחלק ממתפקדי מרצ. במכתב היא פירטה שורה של איחולים לשנה הבאה (ראו קובץ מצורף). בין האיחולים האלה היא לא מצאה לנכון לאחל שלא יהיו פיגועי טרור. היא אמנם איחלה "שקט שלווה" אבל זה לא אותו דבר. לעומת זאת, היא איחלה שלא יהיו מעצרים מנהליים (של אנשים עדינים שלא עושים שום דבר רע, יש להניח) והיא גם איחלה חופש תנועה לחברי הכנסת הערבים (שכמובן לא הסיתו וליבו את האינתיפאדה).

אוי לא...שומו שמיים

חופש תנועה לחברי כנסת? מעצרים רק על פי הוכחות ולא על פי שרירות ליבם של אנשי צבא למיניהם??? אני בשוק...

למעלה