ראיון עם טרי

The Mad Hatter

New member
ראיון עם טרי

בנושא פיראטיות (כלומר, הורדה לא חוקית ברשת ולא האנשים האלה עם הרטיות, התוכי והרגל מעץ. למרות שאני חושבת שהוא צריך לכתוב על פיראטים פעם, זה יהיה נחמד. אלא אם כן הוא כבר כתב ופספסתי.) זה לא באמת מעניין אותי לקרא את זה, אבל אני זוכרת שפעם היה פה דיון-נראה לי כש-thud יצא או ספר חדש אחר, על האם זה בסדר לקרא את ספריו ברשת. חוצמזה, נמאס כבר שיש הודעות רק על התרגום החדש.

Athaclena

New member
עוד לא קראתי, אבל אני אתייחס

הדיון שהזכרת כנראה אבוד בלימבו הנוראי שבין ההודעות בפורום לבין הארכיון (אולי כדאי לנו להציף את פורום תמיכה או מה שלא יהיה ולדרוש פיתרון?) אם לא כתבתי את זה שם, אני חושבת שאם יש לי את הספר פיזית אז למה לא שיהיה לי אותו גם במחשב? הרבה יותר קל לחפש דברים ככה... אני מוציאה זה שנים את מיטב כספי (ומקבלת את מיטב מתנותיי) על ספרי פראצ'ט, זה לא שאני פיראטית. אבל אין לי נקיפות מצפון לקרוא ספר חדש במחשב כי אני ארצה לקנות אותו (או שיקנו לי), ובדרך כלל זה גם יקרה תוך שנה פלוס-מינוס. עובדה שאפילו יש לי איזה 4 ספרים בכריכה קשה, ולפחות אחת נקנתה בארץ (120 ש"ח!!) ואממ, פיראטים. הממ. משום מה אני חושבת על אסטריקס ומפלצת הספגטי המעופפת, אבל שום דבר מפראצ'ט. רגע! היו כמה דברים אאל"ט. המטען אוכל איזו ספינת פיראטים (אולי בספר עם קונינה?), ונראה לי שבתחילת רגלי חימר מישהו מקבל הרבה כסף ואולי נהיה פיראט. ויש ביבשת האחרונה (כלומר ב-XXXX) פיראטים בדרכים, ובדרך ללנקר (לדוגמא בlord and ladies כשקסנונדה מנסה את מזלו) ולאוברוולד (ויימס בפיל החמישי) עוד משהו?

מבחינתי

זה שאני לא מוריד ספרים זה מגישה אסתטית לחלוטין. אני שונא לקרוא ספרים במחשב, זה לא נוח לי. אני אוהב כריכות מודפסות יפה, מגניבות כאלה כמו של הבריטים, וספר שאני יכול להחזיק ולקרוא לפני שאני הולך לישון. זאת פחות או יותר הסיבה שאני לא מוריד ספרים, אלא מחכה שתהיה לי הזדמנות לקנות אותם. חה חה! פיראטים! ה-FSM! כולם להפוך לפיראטים! צריך לעשות Pastafrian Inquisition מתישהו...

בהדואר בא היום..

הרשע הראשי בספר הוא ריצ'ארד גילט הפיראט שמייצג את התאגידים הגדולים. הוא רשע, ויש לו תוכי אם אני זוכר נכון.

The Mad Hatter

New member
אוי,נכון.

איך שכחתי... אבל פראצ'ט צריך לכתוב ספר שגיבוריו הראשיים הם פיראטים (במקום לכתוב כל הזמן ספרי משמר...!).

מה זה משנה?

אנחנו רוצים פיראטים אמיתיים! על ספינה! עם תלבושת! רטיות! תוכים! שצועקים "יארררר מייטיס!" וסוגדים ל-FSM!

ויימס

New member
הורדות זה רע!

רע! רע! (לא שאני... טוב, אסור לדבר על זה בתפוז) אבל ספרים באמת אף פעם לא הורדתי, למרות שאני חושבת שאם כמו שרחל אמרה אתה מתכוון לקנות את הספר או שכבר יש לך אותו, זה לא כל כך נורא. זה ייכנס למאמרים, הא?

Nogmor

New member
חחחחחחחחחחח

תקראו תקראו את הפסקה האחרונה של השאלות.. חח אין , אין על טרי!

למעלה