ראיון עם "ויקי" blood ties

מסטרי

New member
ראיון עם "ויקי" blood ties

ראיון מהרדיו שבו כריסטינה מספרת על הסידרה..... איך התקבלו השחקנים לסידרה- שהיו באודישן הסופי 3 ויקי 3 הנרי ו- 3 מייק....היא עוד מספרת שהיה לה טוב עם כל השחקנים אבל עם דילן (מייק) וקלי (הנרי) זה פשוט היה יותר, יותר כימיה, יותר מתח...הקשר היה יותר טוב... היא מספרת על הסידרה שבעצם "ויקי " צריכה להחליט בין האדם הטוב והנכון- מייק, לאדם-ערפד- הרע, שדי מכור לדם.ודי קשה לה לבטוח בו כי יש מסביבו מלא בנות. בענין הדיון שהיה לנו פה בפורום , בנושא "הדו מיני", היא מספרת שלפי הספר הנרי היה דו -מיני... שבספר מסביבו היו גברים ונשים, שבשבילו הם כמו "חטיפים" ( דקה 6) אבל החליטו להוריד את הקטע הזה בסידרה .... וויקי יוצאת עם מייק והנרי במקביל לפי הספר...ושבסידרה צריך לשמור את המתח המיני בינהם....הנה המקור-תכנסו לכאן... http://www.flurl.com/entry/view/3145425/V_S_Interview__Christina_Cox_1a/blood%20ties

snirf

Active member
הסרטון לא עובד...

אבל תודה על סיכום הראיון

עדיגונן

New member
הסרטון ....

הסרטון באמת לא עובד אבל אתה בטוח בנוגע לזה? אני מחפשת אחרי ראיון שקראתי עם טניה האף שם היא מספרת על כל מה שאמרתי. למרות שהיא לא אומרת במפורש שהוא סטרייט היא כן אומרת במפורש שויקי ממש לא.... אני אחפש אחרי הראיון, אולי תוכל למצוא קישור שפועל. ככה או ככה אני לא רואה שום הוכחה שאם הוא אוכל מנשים ומגברים זה הופך אותו לדו מיני.... הנרי אמר שבהתחלה כולם נראו לו כמו טרף... נסה להשוות אנשים לתרנגולות.... אם אתה אוכל פרגיות גם זכרים וגם נקבות זה הופך אותך לדו מיני? לשחקן לא קוראים קייל? בהתחלה הייתי בתוכה שקוראים לו קיילי... אבל אחר כך ראיתי איך כותבים את זה... אתה בטוח? שחקן אלוהי! סדרה אלוהית! אבל המחברת קצת מוזרה...

מסטרי

New member
../images/Emo90.gif

משום מה אצלי זה עובד.. ובענין הדו מיני, הכונה היא שהוא דו מיני' לא רק בהקשר האוכל..... אבל לא ממש משנה לי כי בסידרה הוא סטרייט השם שלו אכן קייל(טעיתי בכתיבה)

מסטרי

New member
אין ספק....

הדמות של קייל- הנרי - היא דמות ערפד סקסית והיופי של השחקן אכן מוסיף לדמות יחד עם המשחק המעולה...החיוך הממזרי, הקול המתוק, וכמובן מה שכבר הזכרתן - העיניים- גם הכחולות ובמיוחד השחורות...לפי דעתי, הוא ממש עושה את הסידרה... קייל עצמו נראה שונה מאוד בסדרות וסרטים אחרים...יש סרט שהשער שלו צבוע בבלונד חזק, ובסרט אחרון שהוא משתתף הוא צבע לשחור ונראה עם פן....נראה לא משהו....

עדיגונן

New member
אתם כנראה צודקים....

לי נשאר להתנחם עם העובדה שהנרי בסדרה סטרייט! כי הוא כזה חתיך.... מדהים.... ערפד אלוהי... הלוואי עלי עינים שחורות כאלו... הוא יפה בעיקר איתם. טוב למעשה הוא יפה בכול מצב... *שוקעת בכיסא עם מבט מזוגג וחיוך*

נכון?!

אני הכי אוהבת עיניים שחורות! וכשהוא משחיר אותם אני מתחרפנת. זה פשוט כל כך יפה! כגבר האמת שהוא לא כ-ז-ה חתיך, אבל יש לו קסם וסקס אפיל שחבל על הזמן.

רק עכשיו הבנתי ../images/Emo122.gif

היית צריכה לשרשר את זה להודעה שלי. התכוונתי, שתווי הפנים שלו יפים, אבל הוא לא חתיך במובן הקלאסי. הוא בהחלט אדם יפה ומישהו שהייתי מסובבת אחריו את המבט. פשוט, כמו שנאמר בפרק הראשון (ראיתי בפליקס בסוף
) הוא פריטי בוי כזה.

מסטרי

New member
אין ספק...

הדמות של קייל- הנרי - היא דמות ערפד סקסית והיופי של השחקן אכן מוסיף לדמות יחד עם המשחק המעולה...החיוך הממזרי, הקול המתוק, וכמובן מה שכבר הזכרתן - העיניים- גם הכחולות ובמיוחד השחורות...לפי דעתי, הוא ממש עושה את הסידרה... קייל עצמו נראה שונה מאוד בסדרות וסרטים אחרים...יש סרט שהשער שלו צבוע בבלונד חזק, ובסרט אחרון שהוא משתתף הוא צבע לשחור ונראה עם פן....נראה לא משהו....

עדיגונן

New member
נו באמת!!!

דבר ראשון! הוא אלוהי! מושלם! ויפה גם בצורה המסורתית וגם בצורה של פריטי בוי!
דבר שני: איזה סרט? ראיתי על הסדרה שהוא היה בה ושיחק שם ביריון בתיכון... בהתחלה לא הייתי מסוגלת לחשוב עליו עושה את זה אבל אחרי הפרק בו הוא הדגים איך הוא היה גנגסטר ( Henry: When Bugsy caught me bumpin’ uglies with his twist, he went off the track, clipped me on the spot. He and his boys dumped me in a Vegas landfill like I was yesterday’s garbage. He figured... he figured I was down for the long dirt nap. But the next night, I was back with his skirt, ribbed up with the perfect song) היה יותר קל... אבל בכול זאת פחות או יותר סותר את הדמות של הנרי... יכול להיות מעניין לראות את קייל בבלונד....

מסטרי

New member
קישורים על קייל...

כאן אפשר לראות תמונת מגונות של קייל...ויש גם בלונד...( יש באתר עוד הרבה דברים אחרים) http://www.kyleschmidcentral.com/1gallery.shtml עוד אתר נחמד... http://community.livejournal.com/kyleschmidfans/ וכאן ראיון על סרטו החדש בו הוא משחק נער מתוסבך (נראה ממש שונה ופחות טוב מהנרי) http://fearhasnocure.blogspot.com/2007/11/joy-ride-2-end-of-road-interviews.html וכמובן איך אפשר בלי האתר יו טיוב...ששם יש המון סרטונים מהסידרה וקליפים מהממים, כאן אני דוקא מצרפת קטע מסידרה אחרת שקייל השתתף, שנראה לי ששודרה בערוץ 3 אבל אני לא בטוחה... http://www.youtube.com/watch?v=TfFW4UIg33Y תהנו דרך אגב...ממש אהבתי את הקטע של הגנסטר...thzv j,hl///

עדיגונן

New member
תודה!!!

תודה על האתרים!!! הוא כול כך מושלם!! נכון הוא נראה קצת פחות טוב בבלונד... אולי בלי העגיל.... אבל הוא בכול זאת יפיוף! איזה כלבה מתוקה! כול כך חמודה ויפה! רואים שהוא מפנק אותה.... קראתי בראיון איתו (שאני מנסה למצוא שוב כבר שבוע!!) שהוא אימץ אותה ממקלט בעלי חיים... הוא אמר she my baby *מתמוגגת...* (קרוב לוודאי שיש לי שגיאות דקדוק... ) כמה מתאים לו להיות דוגמן! מדהים! בנאדם מושלם! אבל איזה מאכזב זה לראות אותו בשמש... גם אם זה על יאכטה... והוא נראה מדהים גם שם... קייל = שלמות!

מסטרי

New member
דו-מינית

קראתי כתבה שבה מסופר שבספר יש איזכר שויקי היתה עם בחורה...אז גם הנרי וגם ויקי הם בעצם דו-מיניים- בספר. בסידרה עד כה הם סטרייטים...

למעלה