ראיון עם החפרפרת

shellyland

New member
ראיון עם החפרפרת

נא לשרשר את השאלות לחפ]רפרת לכאן. החפרפרת הקודמת מתבקשת להזדהות. החפרפרת הנוכחית מתבקשת לענות על השאלות. בשל משחק החפרפרת, נדחה הראיון עם הערפד לעד שימאס לכם מהחפרפרת.

אווווווווו!!.....

תלוי במה שיש לך להציע.... ובמחשבה שניה... נראה לי שאלך לישון חפרפרות הן לא פסיכיות כמו בני אדם שכשיש חושך הם מתעוררים!

בואי נראה

אפשר לבלות ערב תרבותי מול הטלויזיה, ולצפות בקלטות של "החפרפרת" שהקלטתי פעם. או אולי ב"אני קלאודיוס".

הייתי פעם חפרפרת

זה נמשך תקופה קצרה בלבד... עכשיו אני כבר לא... או שאולי אני כן... ואני מנסה להטעות אתכם... לא, בעצם אני לא. רגע, אבל אחר כך... ואז פרצתי... אה... אני כן... סתם.... סתתם סתתתם...

n k

New member
הוד חפרפרותך הנכבדה

ספרי לנו משהו על עצמך. רמז. משהו.

פעם הייתי חפרפרת אמיתית.....

רק במחילה שלי.... עכשיו אני כבר הרבה פחות חפרפרת ממה שהייתי.... למשל... אין מצב שהייתי משתתפת במשחק הזה לפני שנה ככה הייתי חפרפרת אסלית!....

Beaker

New member
אם לפני שנה

היית חפרפרת אמיתית - היום את מתחזה? היית עיוורת אבל עכשיו את רואה את האור? הללויה!!

ותודה לאל שהלכה... ../images/Emo13.gif

כבר נמאס לי לכתוב עם כלכך הרבה נקודות, ולנסות לטשטש בכפייתיות כל דרך מחשבה/ כתיבה מפלילה!

כשהלכה ממני נערתי,

כתבתי פעם, הלכתי לבית-הקפה והיו שם שלושה אנשים: גבוה, שמן ורזה ולשמן היו שני פרחים ארומים על החזה [ (כה אמר נתן זך)

אציג את עצמי דרך שיר:

אני יודעת שכולם חושבים ש אני קצת משוגעת אבל זה לא 'כפת לי כי רק אני יודעת לא חשוב אתמול לא חשוב מחר הכל אותו דבר ועוד דבר: כל מי שרואה אותי, שומע עליי, מבקר אותי, חושב שאני מה זה צפונית

leeloo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מאוד מבוגרת, נכון, רק עוד חודשיים בת 20..

leeloo

New member
רגע רגע רגע ../images/Emo70.gif

אני צפונית?! טוב... נכון. גאה להיות צפונית ולא צפונבונית..

למעלה