ראיון עם האל ספארקס

tulchi

New member
ראיון עם האל ספארקס

פה ואחרי קריאה מעמיקה, דעתי עליו חזקה ומבוססת מאי פעם. שיתבייש לו.

netaK

New member
הוא לעולם לא ישתנה ../images/Emo4.gif

באמת ראיון שפשוט מעצבן לקרוא אותו!

tulchi

New member
את רצינית?

הוא גזען, אין עוד מילה אחרת לתאר את מה שהוא. וגם אם הוא ידוע בתור קומיקאי שלא שומר דברים לעצמו ובד"כ אומר דברים שהם לא פוליטקלי קורקט, יש גבול למה שבן אדם יכול להגיד בראיון.

tulchi

New member
......

Beware of any religion that comes from a desert, because the psychology of people living in the desert will be transferred onto their religious experience -- and that's a horrible way to live. So you're going to have religions that go, "Life is suffering and pain, and maybe you'll find an oasis." It's a horrible attitude to have, because basically you can't wait to die. Those people scare me.​

tulchi

New member
אני גם בכלל לא מבינה איך

כל השחקנים שם על הסט סובלים אותו, במיוחד הגאים שבהם.

RANDYme

New member
אני ממש לא מבינה אותך..

הוא נשמע ממש נחמד מהראיון, והוא לא מת על ערבים so?

tulchi

New member
אז את לא מבינה

לא קרה כלום. מותר לי לא לקבל בפתיחות חלק ממה שהוא אומרת ומותר לי להעביר ביקורת.

tulchi

New member
הסברתי

הבאתי ציטוט מהדברים שלו שלא לקחתי בהומור ואני חושבת שהם גם לא נאמרו בהומור. בנוסף להערות שלו כלפי התפקיד שלו בתוכנית ומה הוא מרגיש על לנשק גברים שמהווה הבעת זילזול משווע בחבריו לסט, גם הסטרייטים וגם הגאים. אם כבר התחלתי אז אני חושבת שהאל הוא שחקן סוג ב', שהסדרה הזאת גדולה עליו והוא בכלל לא נמצא בליגה של שאר השחקנים, כל מה שהוא אומר נובע מחוסר בטחון שלא נדבר על זה שדבריו הם חסרי הומור לחלוטין. אני חושבת שהוא לא בוחל בשום דבר, ולא מבחינה חיובית. שיחזור להנחות תוכניות רכילות סוג ז' בכל מיני ערוצים נידחים.

bj לנצח

New member
צודקת ב-100%!!!!

מזה צריך להיות ההערה המטומטמת הזאת על להזהר מכל דת שבאה מהמדבר??.. זו גזענות לשמה!!! וזה הרבה יותר מלהגיד שהוא קצת לא אוהב ערבים! חוץ מזה, אני גם אישית חושבת שלהכליל ככה את כל הערבים זה גם בושה וחרפה ויש הרבה גזענים כאלה פה בארץ הקטנטונת שלנו! ולזו שאמרה את זה שאז מה אם הוא לא אוהב קצת ערבים, זה מתחיל בגזענות קטנה כזו שהוא עוד לא מתבייש להגיד אותה בפומבי, אז מי יודע לאיפה זה עלול להמשך!? העיקר הוא מדבר על בוש שלא נותן כסף לנזקקים, כשהוא טובע בכסף...

RANDYme

New member
../images/Emo132.gifchill out

קודם כל מותק, הוא בן אדם בדיוק כמוני וכמוך. כמו שאת מרשה לעצמך להיות שמאלנית או ימנית, וגם אני, אז גם לו ולכל אחד אחר מותר.שאלו אותו שאלה, והוא ענה. לא הייתי מעדיפה שהוא יהיה פוליטיקלי קורקט, כי אז הוא יהיה כמו כל פוליטיקאי ממוצע. זכותו להגיד מה שבא לו, ובטח אחרי מה שקרה ב11 בספטמבר. אגב, די ברור שהוא ניסה להצחיק פה,ומבחינתך אולי לא הלך לו. גם אותי זה לא הצחיק, ולא בתור אחת שבאה מהמדבר, אלא בתור אחת עם חוש הומור די מפותח. זה לא הצחיק פשוט. אני יודעת וכולם יודעים שאם היינו במעמד שלו, שהוא יודע שהדעה שלו אולי כן תשפיע על משהו, עדיף מאוד שהוא יגיד את האמת מאשר שישקר. אז הוא לא גזען, ולא צבוא, הוא שחקן מעולה, שפשוט לא משקר. ואל תדאגי, הוא לא יהפוך להיטלר ה2, אני מבטיחה לך. הוא דודה מדי אנשים- שהעולם ישכח מדת וכולם יהיו אתאיסטים והרבה הרבה פחות בורים- נראה הרבה יותר טוב.. נ.ב גם הדת שלו באה מהמדבר- עוד הוכחה שהוא פשוט ניסה להצחיק. אל תהיו כאלה כבדים

Queen From Mars

New member
כנה ופתוח?! Yeah right...

חייבת לציין שבכל פעם שאני קוראת ראיון איתו,הוא מזכיר למה אני לא אוהבת אותו. הוא יותר מדיי אוהב את עצמו,והקטע עם הנשיקות עם גברים שמגעילות אותו...איזה חסר טאקט אני נעלבתי בשם כל השחקנים ששיחקו לצידו והתנשקו איתו.

RANDYme

New member
אנשים!! מה קורה איתכם???

הוא ענה בדיוק כמו שהומו היה עונה על לנשק בחורה!! מה נראה לכם רנדי יענה אם ישאלו אותו איך היה לנשק את דפני? (או איך שקוראים לשחקנית המעצבנת הזאת) הוא יענה אותו דבר.הוא ענה כמו שהוא רוצה לענות, ולא כמו שרוצים לשמוע, ולדעתי צריך להעריך את זה!! תקראו את התשובה שלו שוב. דווקא פה הוא היה די פוליטיקלי קורקט

למעלה