ראיון עם ג'נסן

karms20

New member
ראיון עם ג'נסן

טוב הראיון הזה קצת ישן בזמן שהוא היה בדרארק (ב- 2002)- אבל הנה הסיפור: יש 2 בנות שמוציאות עיתון ב אי מייל על ג'נסן הן מעריצות שלו דיי הרבה שנים אז איכשהוא הן יצרו קשר עם המשפחה של ג'נסן. העיתון שלהן יוצא פעם בחודש (עכשיו כבר לא כל-כך כי אין יותר מידי מה לספר). אנשים שולחים להן אי מיילים עם שאלות והן עונות עליהם או שג'נסן עונה בכבודו ובעצמו (אל תישאלו אותי איך, אבל הבנתי שזה באמת הוא, כנראה שהן מעבירות את השאלות לאמא שלו והיא מעבירה אותן אליו או משהו כזה. בכל מקרה הראיון הנ"ל הוא לא ראיון עיתונאי אלא שלחו שאלות לבנות הן ריכזו אותן שלחו לג'נסן והוא ענה. אז הנה הראיון והנה גם קישור לעיתון למי שרוצה להירשם.

dilan angel

New member
ואיי פצצה...

אבל אין לי ממש מה לשאול אותו

../images/Emo45.gif קרן, תודה על הקישור ../images/Emo13.gif

את רשומה לניוזלטר (NEWSLETTER) כדי לעדכן אותנו בהתפתחויות בפורום? --- בנתיים העדכון הכי חדש שמצאתי על STILL LIFE אינו מעודד במיוחד: פורסמו רשימת הסדרות שעולות באמצע העונה ברשתות בארה"ב. SL כן צויינה שם כתוכנית מחליפה, אך לא היה לה שיבוץ בלוח השידורים. כמו כן נאמר כתוכנית אחרת (דרמת בית משפט כלשהי בשם "המושבעים") ככל הנראה לקחה את הספוט של SL. כמו כן שמועה אחרת אומרת, שלאחר שצולמו שבעת הפרקים שפוקס הזמינה, הסט באולפנים בקנדה פורק. נכון, תמיד ניתן לבנות את הסט שוב, אך לא מדובר בפיסת מידע מעודדת לגבי התוכנית...

karms20

New member
אני אכן רשומה לעיתון ואם יהיה משהו

מיוחד אני אעדכן
. בקשר ל-SL התחזיות אכן עגומות מאוד
(שונאתתתתתתתת את FOX!!!!! אארררררגגגגגגג #$@#$@#$@#$!!!!
). אכן- זאת לא שמועה- פירקו את הסט בקנדה מה שמאוד מאוד רע. כי להרכיב סט זה נורא יקר ובדר"כ לא מפרקים סט של סידרה שיש לך איזה כוונות להמשיך איתה... ובנוסף (נראה לי שכבר כתבתי את זה פה.... ואם לא - אני יחטיף לעצמי אח"כ), FOX לא הודיעו על SL כשהם הציגו את לוח השידורים שלהם לעונה הקרובה. נכון לעכשיו כשהם נשאלים על SL הם אומרים שאולי זה יעלה בקיץ. כמו כן וזאת עוד בעיה לג'נסן- השחקנים עדיין מחוייבים לחוזה שלהם ב-SL מה שאומר שהם לא יכולים להיות בתוכנית טלוויזיה אחרת בתור שחקנים קבועים (חוזים כאלה בדר"כ אומרים שהשחקן מחוייב להישאר פנוי מעבודת משחק קבועה אחרת לפרק זמן מסויים שעד סופו הרשת חייבת לעלות את הסידרה אליה הוא מחוייב, כדי שבמידה ויצטרכו הוא יוכל לעשות עוד פרקים. במידה ופרק הזמן המסויים הזה עובר, או במידה והרשת מודיע על ביטול הסידרה הוא משוחרר מהחוזה. אבל בתוך פרק הזמן הזה שהוא קשור לחוזה הוא לא יכול לקבל תפקידים קבועים בסדרות אחרות וגם לא משכורת מעבר למה ששולם לו על צילום הפרקים שנעשו). אולי הוא יכול לעשות תפקידי אורח אבל גם זה בטח בתוכניות ששייכות לאותה הרשת שהם מחוייבים לה. ואני בספק אם מישהו ירצה להעסיק בסרט שחקן שעדיין מחוייב לפרוייקט אחר שיכול לעלות פתאום לשידור בזמן צילומי הסרט... כן... המצב לא טוב

frikin shin

New member
נחמד

תודה קרן! מה יש לי לשאול אותו? אם יש סיכוי קלוש שהסדרה תחזור???

karms20

New member
את צריכה להצטרף לעיתון בשביל זה

ושם יש כתובת לשליחת שאלות. אבל זה לא תמיד הוא עונה. רק לפעמים. ככה שאני לא יכולה להבטיח לך שתשלחי שאלה וזה הוא יענה יכול להיות שהן (מוציאות העיתון) יענו.

frikin shin

New member
אההה

העיתון עולה כסף? וזה עיתון בדואר אלקטרוני נכון???

karms20

New member
לא זה לא עולה כסף

שתי הבנות עושות את זה בהתנדבות. סתם כי הן אוהבות את ג'נסן. זה כמו אתרי מעריצים - לא עולה כסף. וכן זה עיתון באי מייל.

למעלה