הראיון, מכיל ../images/Emo58.gif קטן מECW של השבוע
ש: הDVD שלך מתייחס רק לזמן שלך בתור ג'ון מוריסון. אין שם קטעים שלך בתור ג'וני נייטרו או כחלק מMNM. ידוע לך מה הוביל אותם להחלטה הזאת? ת: לרוב הם מוציאים DVD משולש שבוחן את כל הקריירה של מתאבק והם רצו לנסות פורמט חדש. זה רק דיסק אחד שאמור לתת לצופה חווית צפיה רצופה בישיבה אחת. נראה לי שהם פשוט בחרו בי בתור שפן הנסיונות/אב הטיפוס לסוג כזה, לראות אם זה יהיה מעניין או אם זה ימכור. זאת לדעתי הייתה המחשבה מאחורי ההחלטה הזאת. ש: האם ניתנה לך האפשרות לבחור את הקרבות שיופיעו בDVD? ת: זה היה שיתוף פעולה. הייתה להם רשימת קרבות שלי וזה היה משא ומתן. היה קרב אחד שממש הייתי צריך ללחוץ שישימו. זה היה הקרב שפותח את הDVD, הקרב שלי מול CM פאנק. היו לי הרבה קרבות מול פאנק בECW, כשהייתי האלוף והם רצו את הקרב בסאמרסלאם או קרבות אחרים. הם רצו להתחיל את הדיסק עם קרב שאני האלוף ושאני מנצח. זה היה דווקא הקרב שהפסדתי בו את התואר לCM פאנק. פשוט חשבתי שזה היה הקרב הכי טוב שלנו מכל הפיוד הזה, אז נלחמתי קשה שהוא יהיה בדיסק. שמח שהם החליטו ללכת עם החחלטה שלי. ש: כן, למעשה ברוב הקרבות שלך בדיסק אתה מפסיד. האם זה אומר משהו על איכות הקרבות שלך, שזה לא משנה אם אתה מפסיד או מנצח אותם? ת: זה חשוב לנצח, זה ברור, אבל מה שיפה בDVD הזה, זה שיש בו את כל הקרבות הטובים שלי. הקרבות הכי טובים שהיו לי, לא משנה אם ניצחתי או הפסדתי. אני חושב שהדבר הכי חשוב בספורט בידורי זה לבדר את הקהל וכל הקרבות בDVD הזה הם הקרבות הכי מהנים שהיו לי בשנים האחרונות. אז ניצחון, הפסד, תיקו – אלה הקרבות שיש שם. ש: האם הייתה לך השפעה רבה על התכנים בDVD שבין הקרבות? ת: כן. בעיקר כל קטעי הפארקור, זה היה רעיון שלי. אני לא חושב שיש מישהו בWWE שידע שאני עושה פארקור. כאילו, חלק מהמתאבקים ראו אותי עושה את זה מדי פעם לפני תוכניות ומופעים, אבל לא נראה לי שמישהו מההנהלה היה מודע לזה כל כך. ש: מתי התחלת את אימוני הפארקור שלך? ת: התחלתי בשנת 2008. זה כבר שנתיים שאני מתאמן וזה ממש עזר ליכולות שלי בזירה והדרך בא אני מרגיש שלם עם דברים שאני עושה בזירה. זה בהחלט העלה את רמת הבטחון שלי. אפילו הכפיל או שילש אותה כשאני מבצע מהלכים מסובכים. ש: חוץ מפארקור, איזה עוד רקע אתלטי יש לך שעוזר לך בזירה? ת: בכל תקופת הקולג' עשיתי ברייק דאנס והמון אומניות לחימה. קונג פו, קפואירה, ג'יו-ג'יטסו. כשאתה נמצא בתחום הזה של תנועה, הכל זורם מאחד לשני. אומנויות לחימה, ברייק דאנס, התעמלות, ספורט בידורי – יש בהם הרבה דברים משותפים. ואת כל זה ניתן להגיד על פארקור, וגם עם ספורט בידורי. אז זה הכל תחת אותה הכותרת. לא מזמן עשיתי קפיצת קונג (Kong Vault) לתוך קלוזליין של דרו מק'נטייר. זה היה קרב אקסטרים רולז שהיה לנו לפני איזה חודש. עשיתי גם קפיצת סיבוב (Turn Vault) כמה פעמים. (צוחק) יש גם ספרינגבורדים, שאפשר להגיד שזה מהלך מעולם ההאבקות, אבל זה ממש מזכיר מהלכים מעולם הפארקור. ש: בתור אלוף ECW לשעבר, מה אתה חושב על סגירת הברנד של הECW? ת: אני חושב שזאת סופה של תקופה. אבל הECW שהמון אנשים אהבו בסוף שנות ה90 כבר לא היה קיים המון זמן. מה שאני חושב שהECW עשתה, זה לתת המון הזדמנויות לכוכבי הWWE. בעיקר לי. המעבר שלי לECW החייה לי את הקריירה. זכיתי באליפות העולם של ECW שם והתחלתי להיות בטאג עם המיז. CM פאנק עשה את הופעת הבכורה שלו בECW, שם הוא התחיל. אז אני עצוב שזה נגמר. אבל התכנית שמחליפה אותה, NXT, אני מקווה שהיא תהיה אותו הדבר בשביל הרבה אנשים אחרים. זה הולך לתת להרבה אנשים הזדמנות להוכיח את עצמם. לא זוכר את כל מי שברוסטר של NXT, אבל אני זוכר שבריאן דניאלסון שם. אז אני מקווה שזה ייתן להמון אנשים הזדמנות להצליח בגדול בWWE, בדיוק כמו שECW עשתה. ש: הזכרת את דניאלסון. הרבה אנשים הופתעו שדניאלסון הולך לתכנית בתור מתחיל, כשהמדריך שלו הוא דווקא מיז, למרות הרקע העצום של דניאלסון. מה דעתך? ת: בדיוק הייתי בהקלטות של ECW כשזה הוכרז, וראיתי את המיז. הוא גם לא ידע על זה עד שלא הראו את זה על המסך, שהוא יהיה המדריך של דניאלסון. אחרי זה הלכתי אליו ואמרתי לו "פששש, הבחור הזה יודע הרבה יותר ממך." זה גם ככה פחות או יותר מה שכולם חושבים. זה הולך להיות שילוב מעניין ואני חושב שזאת הסיבה שעשו את זה. ש: אתה בעצמך קיבלת את העבודה שלך בWWE אחרי שזכית בתכנית טאף אינף. האם אתה יכול לראות את עצמך, למרות שאתה לא בNXT, בתור מדריך מתאבקים בתכנית ראיליטי אחרת? ת: ללא ספק. אני חושב שאני בדיוק בנקודת המפנה הזאת, שאני כבר מספיק זמן בעסק בשביל שאנשים אחרי הקרב ישאלו אותי איך הם היו. כאילו, אם ראיתי משהו מעניין אצלם או האם יש לי משהו להציע. אנשים באים אליי לבקש עצות, אבל גם אני עדיין מבקש עצות מותיקים יותר. אני עוד לא הגעתי לצד השני לגמרי, שהתחיל בטאף אינף, אבל אני בהחלט מתקרב לשם. ש: לDVD שלך קוראים "ג'ון מוריסון: כוכב רוק". היות ואתה מעוצב ברוחו של ג'ים מוריסון ז"ל, האם אתה באמת מקשיב למוזיקה הזאת, לרוק שנות 60? ת: בהחלט. כשגדלתי, אבא שלי הקשיב לכל זה. ניל יאנג, פינק פלויד, דורז, ביטלס, סטונס. אז גם בימים אלו, זה סוג המוזיקה שאני הכי מרבה לשמוע, למרות שאני שומע הכל. אבל רשימת השירים שלי באייפוד יש לי מלא רוק ישן. דורז, גרייטפול דד, פינק פלויד, קרוסבי סטילס ונאש.